Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Demo91

38 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem hittem volna, hogy egyszer olyan kiállításról fogok posztot írni, amin ott sem voltam. Mert az idei békéscsabai szuper modellvasutas produkciót nem volt "szerencsém" megtekinteni, pedig megfordult a fejemben. Helyettem azért volt valaki más, akinek idén sem tetszett, és ezt az…..
 Hosszú szünet után újra elkezdem szerkeszteni a blogomat, közkívánatra. A szünetben Debrecenbe kerültem, így hát ha tehetem, időm engedi, kilátogatok fotózni a közeli pályához. Ma sem volt ez másképpen. A közelgő szünetre, nomeg' a holnapi egri kirándulás örömére…..
 Vajon kötelező a kormánypártiaknak nagyot mondani? Vajon erre van igény? Erre, hogy ostobaságokkal bizonygassák az igazukat? Kinek van arra szüksége, hogy vigyorogva hazudjanak az arcába? Gyurcsány Ferenc "elkúrt" év,-választásértékelő őszödi beszéde után…..
A hosszú hétvégén igencsak kárpótlást kaptunk az időjárástól a januári és februári mínuszokért. Összegzés 2011.03.17: A nap második felében a Dél-Alföldön megélénkült a szél, olykor viharos lökések is voltak. A legelső zivatarok az ország középső részén 13:00…..
 A kedd esti időjárás előrejelzésben még csak félfüllel lehetett hallani azt a szót, hogy havazás. Szerdán már 1-2cm friss havat jósoltak a keleti országrészbe. Aztán szerdán este valamivel 10 óra után elkezdett szállingózni a hó. Reggel mikor felhúztam a redőnyt, nem…..
 Nemrég, egyik utazásom során lettem figyelmes egy településen erre az utcanévre. Hát -gondoltam magamban- ilyen is van a 21. században. Felfigyeltem. Sorra jöttek az ehhez hasonló elnevezésű utak, terek, utcák: Lenin utca, Vörös hadsereg út, Sztálin tér…..
 Végre a hosszú téli, borongós napok után, egy melegebb naposabb időszak köszöntött be. Így hát elhatároztam szerdán, február 16-án, hogy elmegyek fotózni, a hely kiválasztása egyszerű volt. Gyorsan írtam is a srácoknak, hogy akinek van kedve jöjjön ki. Engedély híján…..
Meg kell tanulnunk, hogy minden egyes dolognak amit teszünk, minden egyes ígéretnek minden egyes megalkotott mondatnak, minden egyes kimondott szónak jelentései és következményei vannak! Meg kell tanulnunk elviselni problémáinkat, és minden egyes problémára megfelelő megoldást…..
 Szombaton csodálatosan sütött a nap, el is határoztuk, hogy vasárnap kimegyünk fotózni a 135-ös vonal mellé. Sajnos az időjárás közbeszólt, egész nap maradt a ködös, borult és iszonyatosan hideg idő.                    …..
 Tegnap megkezdődött a hideg levegő beáramlása közép Európába, ma már érezhetően hidegebb volt napközben. A délutáni órákban az ország középeső részéről havas esőt, esőt jelentettek, északról pedig hószállingózást, hózáport. Jelenleg az ország déli,…..
Hófigyelő Kopogtat a tél 2010.11.21 11:41:00
 A héten vége lesz a kellemes őszi időjárásnak, hétfőn egy mediterrán ciklon éri el Magyarországot, melynek nyomában megkezdődik a sarkvidéki eredetű levegő beáramlása. Kedden és szerdán még ködös, néhol napsütéses időre számíthatunk, de már ekkor is fagypont…..
Hófigyelő Íme az első 2010.10.26 14:22:00
 Tegnap éjszaka egy ciklon érte el hazánkat, melynek köszönhetően ismét hideg levegő árasztotta el térségünket. Tegnap még csak a nyugati tájakat, ma viszont már az egész országot. Reggel borongós, esős időre ébredhettünk, amolyan igazi őszies reggel volt a mi. Hazánk…..
Hófigyelő Jelez a tél 2010.10.21 13:38:00
 Tegnap éjszaka elhagyta térségünket az a frontrendszer melynek nyomában hideg, sarkvidéki levegő árasztja el Európát.              Ausztria, Svájc és Németország magasabban fekvő helyein már 40-50cm friss hó…..
Hófigyelő Start 2010.09.26 19:25:40
 Októberben indul a Hófigyelő blog. A blogot hárman fogjuk szerkeszteni. Tudósítások, percről percre, cikkek, előrejelzések lesznek olvashatók a blogon. Minden ami havazással kapcsolatos. A blogot Mátészalkáról, Mezőkövesdről és Békéscsabáról fogjuk…..
Október végén indul a Hófigyelő blog. A hófigyelő blog lényege, hogy minden nap tájékoztatunk titeket a várható havazásról, és annak mennyiségéről. Ezen kívül még olvashatóak lesznek értékelések, cikkek, élménybeszámolók, valamint lesz percről-percre rovat is.…..
Tisztelt Olvasók! Úgy néz ki, hogy ezen a héten a közlekedési jelzőtáblákra vagyunk "rákattanva" a blogon, egyébként ez tényleg véletlen. Rövid cikk következik. Helyszín: Csaba centerrel "majdnem szemben" lévő bicikliút Ok: az elsőbbségadás kötelező…..
Körülbelül 3-4 hónapja számoltam be arról, hogy az EMF-789 Ikarus buszunkat egy régi 250-es kék Ikarusra, ami kényelmetlen, hangos és büdös. Nemrég felvettem a Körös Volánnal a kapcsolatot, és tájékoztattak, hogy az EMF-789 Ikarus busz korszerűsítésen van, és amint készen…..
        Tehát a fiatalok ezek szerint csoportosíthatóak ma: Cigizik, dorogozik: 75% Hűtlen, hazudik: 20% Rendes: 5%   A rendes részt lebontva, a Rendes srácok/lányok 3%-a foglalt és boldog párkapcsolatban él, 2%-a boldogtalan és keresi a hozzávaló…..
A mi iskolánk már 2006 óta elektronikus rendszerű naplót használ, volt már Etna, meg Dina is a neve(ElekTronikus NApló, DIgitális NApló), a mostani fejlesztésben viszont már Wina, e-llenőrző a neve.Fejelsztettek a külsején és számunkra érthetelen dolgokon is. Ezek közül sorolok…..
Biztos előfordult már a kedves ovlasóval is, hogy egy helyszínre érkezve, vagy egy "pillanatra felfigyelve" hirtelen olyan érzése támad, mintha járt volna már itt, vagy átélte volna már ezeket. Nos ez a Deja Vu érzés.Szinte mindenkivel előfordult már ez a jelenség,…..
Lassan lezárul a 2010-es választás 2. fordulója.97%-os feldogozottságnál már szinte biztos, hogy meglesz  a fidesznek a kétharmados többsége.Szomorú. Szinte biztos voltam benne, hogy az ország kétharmada naív, hiszékeny. Szégyenkezni fognak majd, és siránkozni tovább,…..
Szereted az igényes house zenéket? Szeretnél ovlasni jó kritikát? Érdekelnek az újdonságok és szereted ha valakinek egyedi a stílusa?Nézz fel te is a bono92.blog.hu-ra!http://bono92.blog.hu/..