Regisztráció Blogot indítok
Adatok
quint0

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Klein Dávidnál kevés híresebb alibi bajnokot szült kishazánk. Közel egy tucatnyi próbálkozás és több százmillió forintnyi szponzori támogatást követően biztos vagyok benne, hogy ha az átlagos fizikai képességekkel rendelkező olvasóimnak lett volna ilyen háttere, és ennyi ideje azok közül sokan már…..
Egy év próbaidő próbára bocsátás. Tessék ezt ízlelgetni egy kicsit, nem szarkupac, lehet. Egy év próbaidőt  próbára bocsátást kapott Puzsér Róbert, mert azt mondta Hajdú Péterre, hogy egy szarkupac. Azt is mondta rá, hogy klinikai pszichopata és takonygerincű antihős, de…..
Kína hatalmas területe és népessége egyben azt is jelenti, hogy a kelet-ázsiai ország hihetetlen mértékben használja fel természeti erőforrásait, állít elő és fogyaszt élelmiszert. Talán épp ezért, de itt található a világ milliárdosainak tekintélyes hányada is. A…..
Csodálatos beszélgetésre bukkantunk a Sportklubon, egészen pontosan a Dodzsem május 9-i adásában. A két műsorvezető, Czollner Gyula és Balogh Tamás, ahogy az lenni szokott, különböző sporttémákról "ütköztette a véleményét". Az egyik téma az volt, hogy Franciaországban…..
Cigarettacsempészettel majdnem olyan jól lehet keresni mint a nemzeti dohányboltozással. Legalábbis erre a következtetésre lehet jutni a hiányzó adóbevételekből. És még államilag szabályozott árrés sincs! Selmeczi Gabriellán kívül talán mindenki tudta, hogy a kormány és a…..
quint0 2013.09.13 20:14:52
Az e-cigi csodás :) Ilyennel kezdtem: www.bilder-hochladen.net/files/kkbn-1-c4ca.jpg Két hét alatt bőven bejött az ára, most meg már 60-70 eFt helyett 2 eFt a havi költség. Soha többé bűzrudacskát, a narancsosok meg kapják be :D
Erőss Zsolt és Kiss Péter, a Kancsendzönga-expedíció két csúcsmászója ereszkedés közben, 8000 méteres magasságban eltűnt, írta az index/SportGéza. Ami személyes tragédia mindkét hegymászó számára. Csak teljesen felesleges. A 8000 méter feletti magasságokra hegymászó…..
quint0 2013.05.23 00:44:24
@mangalor: Csak akkor csalás, ha tiltjuk a doppingolást, de páran mégis alkalmazzák :)
De vissza a témához. Igen, létezik az elit klub, ahol csak a palckos mászást nem jegyzik. Ez azonban az igazán nagyokat semmiben sem befolyásolja, ők egyébként sem használnák. Miért? Mert nekik így jelent igazi kihívást. Az akármilyen szövetség miatt próbálják őket követni a kevésbé felkészültek? Nem, aki érzi magában a lehetőséget, az úgyis megpróbálná, ha tilos lenne. És ez messze nem a "heringgel fát vágunk" jelenség.
Tévedés ne essék, még azt a mászót is elismerem, aki oxigénnel és serpák seregével megtámogatva feljut egy ilyen csúcsra, hétköznapi emberek számára még ez is felfoghatatlan teljesítmény. Tényleg teljesen véletlenül ismerek két nyolcezrest, hallottam, hogy mikkel kell megküzdeniük a hegyen. Ezek után azt mondom, hogy az sem piskóta fazon, aki pár hétig az alaptábor, az 1-es és a 2-es tábor között mászogat. De azért azt ismerjük el, hogy az elit klub az más, oda csak az kerülhet be, aki heringgel is képes fát kivágni. Miért? Mert majdnem lehetlen :)
Újabb területre akarja az elvárhatónál jobban rátenni szőrös mancsát az állam: mivel az Országos Meteorológiai Szolgálat fenntartása egyre többe fáj, kézenfekvő a válasz, hogy ki kell nyírni a konkurenciát. A friss javaslat szerint az állam megtiltaná, hogy…..
Ma napvilágra került megint egy csomó lehangoló adat. Nem, hogy a remélt stagnálás nem lesz meg, de már a gazdaságunk zsugorodásának mértékéért is imádkozni kell, hiszen az minden elemzői várakozásnál rosszabbat mutat. Normális körülmények között természetesen kevésbé az…..
Ha lecserélem a házban az összes létező izzót energiatakarékosra, nagyon kevés villanyszámlát fizetek és még jó érzés is tölt el, hogy kevesebb kárt teszek a környezetemben (illetve ez nem biztos, erről majd később). Ha viszont maradok a jól bevált, de nagyon…..
“Az elmúlt két hónap „forradalmi" törvényei és konkrét személyi döntései lényegében kiiktatták az alkotmányból a hatalommegosztás szervezeti biztosítékait, és ezzel az emberi jogok garanciáit” – írja Búcsú a jogállamtól című cikkében Halmai…..
quint0 2010.07.25 19:01:38
@egy-fo-epitesz: Becs'szó, megpróbáltam az előző kormányok gazdaságpolitikáját is megfejteni (a munkám miatt muszáj lenne), de az "éljen és virágozzék" szlogeneken kívül más koncepció nem jött át. Az eligazodásban legfeljebb annyit segítettek, amikor kijelentették, hogy 2-3 év múlva X lett, akkor az X-et bátran kihúzhattam a valószínű forgatókönyvek közül :) Például az adócsökkentési és/vagy egyszerűsítési bejelentéseket követően mindig rettegés lett rajtam úrrá :))
Goalissimo Magyar Válogatott 2010 2009.12.28 19:10:00
Eljátszottam a gondolattal így az év vége felé közeledve, hogy a jövőre milyen felállásban és kikkel kellene kiállni a válogatott találkozókra. A válogatottat alapvetően a 4-2-3-1-es formációban képzelem el, amely 4-3-3-ra módosul támadásban, remélhetőleg hatékonyabban,…..