Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Heni85

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hello Mindenkik! Költözöm!!!! Csupän praktikussägi okokbol. Mert itt egyszerüen nem tudom hasznälni a kep feltölteses funkciot, többek között ezert nem töltök kepeket. Annyira maceräs nekem. A bloggeren pedig pikk-pakk :o) Igy mär fent is vannak az elmaradt karis kepek…..
Mert en tenyleg annyira figyeltem, hogy ne kapjunk el semmit, hogy vasärnap reggelre beläzasodtam. Egesz nap paracetamolon eltem, Bendus meg täpszeren. Az utso tabit ejjel fel 1kor vettem ba, azota nem vagyok läzas, de meg a hajam is fäj :o(Orvos szigoru fekvest irt elö. Anya a hetvegen elment…..
Ezert aztän nehezen tudok a häztartässal dülöre jutni...Nem szeretem ha ordit, igy kb ugy nez ki, hagyom 10 percet orditani (nem az a magätol megnyugodos fajta) felkapom megyek vele 2 kört. Bekapcsolom Pom-Pom meseit, azt nezi 10 percig, megunja, ordit. Felkapom megyek vele 2 kört,…..
Jelentem jol vagyunk! (kop-kop-kop)Annyira jol, hogy most jol vagyok igyekszem elintezni mindent, amit eddig nem csinältam. Szoval folyamatosan uton vagyunk.Szerintem jövö heten mär tenyleg jövök, de meg mära is van beväsärläs, receptet elhozni a gyogtornära, gyogytorna, kis taaritäs…..
Heni85 2010.01.08 14:52:25
Alapvetően jól telt a karácsonyunk. Egyébként meg sok veszekedeéssel...Mert megint elvárták volna, hogy a 2 hónapos gyerek alkalmazkodjon, sőt nem volna, hanem kellett is. Lévén egeész jól nevelt vagyok nem sértettem meg senkit. Cserébe felrúgtam Bende már egész jól kialakult…..
Azt nem tudom, miért lett néma, de itten rötyikézik telepocival:o)..
Heni85 2009.12.14 15:24:59
Nem alszikm, hät nem alszik!!!!! Most vegre megint, ugyhogy nagyon gyorsan irok csak es rövidet.Olyan vagyok, mint egy mosott sz@r - bär fogalmam sincs milyen az. Mint egy robot csinälom csak a kis dolgaimat. A gyerek üvölt es üvölt. Nagyon hasfäjos lett, hiäba espumisan, infacol, nem…..
 Azaz Bende 1 honapos lett, mi pedig tegnap voltunk apäval pontosan 2 evesek!!! :o)(Picsäba, mitöl sos a kävem???...na mindegy)Na lässuk mit is tud az en egyhonapos csoda kakalädem :o) ->(csak mint egy normälis egy honapos)Szopizik, alszik, kakil, pisil es a 4böl 1 nagypapäjära…..
Leginkább a mögöttem lévő pokoli 5 napról.... Hogy az apja megetette Bendét uborkával... /logikus...mert sírt.../ hogy nem volt tejem, s hogy a tápszer nem kellett. Hogy 4 fiú volt itt, főznöm, takarítanom, mosogatnom kellett. (reggelire még a kávét sem tudták maguktól megfőzni-…..
Minden rendben velünk :o) Ha Bende alszik éjjel , holnap jövök és jelentkezek!..
... avagy palacsintäval töltött cici.Megigertem az en kis Mackomnak, hogy kap palacsintät, mert az en anyukäm azt süt. Ugyhogy tegnap este mär palacsintäval töltött cici volt a menü. Annäl is inkäbb, mert annyi tejem van, mint a nyü. Szoptatok es utäna rögtön fejek, mert különben…..
Írni fogok megígérem, de most annyira K.O vagyok, mint még soha. Nem is értem miért. Reélem ez normális.Szerencsére itt van anyukám és tényleg az ég világon semmit nem kell csinálnom Bendézésen kívül. Főz, mos, takarít, szóval :o))))))))))))))))) Nem is tudom mi lenne velem, ha…..
Most beszéltem Vele, jól van, szerelmes :) Nyugodt kiegyensúlyozott baba, ügyesen megy a szopi is. Cicimájsztró :) Rékát villámszülő nőnek nevezték el a szülésznők, mert 2 óra alatt kint volt Bende.Amennyit tudok: 2kor jött egy idősebb szülésznő aki hápogott, h milyen rosszul…..
Előbb hívott Réka, kb fél órája megvan Bende baba! Sima szülés volt, mármint jó helyen jött ki :) csak hosszú volt. Réka szerelmes, csodaszép azt üzeni! Adatokat nem tud, mert Robert elvitte, de minden a lehető legnagyobb rendben van :D Gratulálunk, Isten hozott Bende! :)..
Egész éjjel a telcsimet lestem, sms után vágyakozva, de semmi. Tudtam ír ha van valami, ezek szerint nincs. Aztán nem bírtam tovább, és írtam, h nagyon drukkolunk Nekik, és szeretnénk már kint köszönteni Bendét.Aztán felhívott. Szerintem nem is Réka volt :( nem ilyen szomorú,…..
most hívott Réka, még mindíg tele a szülőszoba, jól vannak, talán egy kicsit fáradt volt a hangja. Megvizsgálták már, sajnos még teljesen zárt, (meg is kérdezte a dokitól, h ha zárt akkor h jön ki a víz... jellemző Rékára :) ) és ha reggelig nem lesz semmi, akkor a doki…..
Sajnos csak most kerültem gép elé mert nem voltam itthon, de hívott csigamami 15.25kor, h szivárog a víz. Hazament letusolni, elindultak a kórházba.írt sms-t 16.38kor, amiben az áll, h bundabugyiban ül, folyik a víz, várja az uhu-t, és h legyen szabad szoba. Kérdés, h Bende is…..
Heni85 2009.10.25 17:46:44
Haho, gyors bejegyzes! Ejszaka annyira rendezödtek a fäjäsok, hogy oränkent keltem egy nagyobbra. Reggel 8:18-kor volt az elsö, ami tenyleg fäjt is. Azota olyan feloräs es 20 perces periodusokban jönnek. Nem mulnak.Remelem ez nem fog napokig tartani, mert azert jajj...hogy is fogalmazott…..
Ma estere dvd este lett megbeszelve keresztapuval, de ...hm...hm... Meglätjuk lesz e belöle valami...Jöttünk, mentünk en meg elkezdtem kemenyedni, mint a barom .... most kicsit lefekszem, mert szedülök nagyon, meglätjuk a nyugi hatäsära elmulnak e vagy maradnak... :o)))))Nem…..
Heni85 2009.10.24 20:29:12
Cezärimädo receptje utän :o)Remelem fini lesz. Ugyan nyilvän ha en sütök, miert is menne olyan normälisan????Egyreszt nincs kenyersütö gepem, amibe ki tudnäm keleszteni, ahogy a recept irja, igy csak amolyan halando modjära kelesztek. Itten Nemetorszägban az egy före juto elesztö…..
Heni85 2009.10.23 23:09:05
Beonak tökeletesen igaza van :o) Egyebkent meg IMÄDLAK TITEKET!!!!Ha eksön lenne, arrol Beo azonnal tudositana Titeket :o)Szoval:A doki neni szerint a vernyomäsom meg a keringesi rendszerem miatt vagyok szarul. Lehet, bär a vernyomäsom most tökeletes megis szarul vagyok. Azt is mondta, hogy…..