Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joe911

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem nagyon szeretnék semmit hozzáfűzni a Coop-szalonna állapotához, de javaslom, hogy a galériát csak saját felelősségre nyissa meg mindenki. A magyar minőség! Édesanyám a mai nap vásárol egy kis szalonnát a nyíregyházi, Búza téri Coop ABC-ben. Hazahozta, lelkesen…..
Joe911 2015.07.02 16:27:54
"Nagy valasztekban talalhatoak minoseges szabadidok,cipok stb!Top markak,Bomba aron" - hülye, akit ez nem győz meg arról, hogy itt kell Nike és Adidas cuccokat vásárolni! Laciék bedőltek, de talán jobb egy cipővel bukni most, mint egy akciós elektromos fűrésszel évek múlva. Az okos…..
A Ringroup Oktató Kft.-t sokan szidták már, többek közt nyelvtanárok és szakképzőkben vizsgáztatók is. Ezúttal egy majdnem diákjuk fut hiába a tanfolyamra befizetett pénze után. Ő félév küzdelem után inkább hagyja az egészet a francba, de nem kéne. Sorstársak…..
A sztoriban sokszor felbukkanó SEO kifejezés Search Engine Optimizationt, vagyis keresőoptimalizálást jelent. Ez egy igen praktikus marketingterület. Azzal foglalkozik, hogy jól megmondja, hogyan lehet egy cég honlapját a gugli találati lista első oldalára, azon belül is minél…..
Joe911 2015.02.02 12:34:59
@ColT: Jogos, cégeknél nincs. Szerződést mondjuk akkor is fel lehet mondani szerintem, de szerintem létre sem jött.
Jó is lenne, ha egy alkalmazott aláírhatna bármit s az érvényes lenne a cégre....
És, ha ez a bármim konkrétan egy ultraszéles monitor? Elég a márka vagy éljen az empíria? Egy bemutatóteremtől elvárható, hogy minden típus ki legyen állítva? És egy üzlettől, hogy kibontsa a cuccot, mielőtt megveszem? Megannyi kérdés. Szerettem volna egy LG monitort venni…..
Joe911 2014.12.22 17:08:03
@leonito77: Nem pont ez lenne a dolga ? Mármint egy gyártónak a saját bemutató termében bemutatni a termékeit ?:)
Az LG-nem magától nem kell megvennie egy monitort, hogy kiállítási darab legyen...

Amúgy meg a posztolónak igaza van, teljesen mind1, hogy 30000 vagy 300000 Ft-os monitorról van szó, ha ő megakarja nézni mielőtt megveszi, akkor jogosan elvárható lenne, hogy legalább a gyártó bemutatótermében megtehesse ezt. Szerintem...
Olvasónkban aztán emberére talált a reklamációt kezdetben elég lazán kezelő Media Markt és a MyAudio! Viktor levelét részletes, szabatosan megfogalmazott panaszleveleivel együtt közöljük a hasznosság jegyében. Tisztelt Homár blog! Az alábbi történetet szeretném…..
Nem tudom, mi okosat mondhatnánk szegény Ákosnak, aki végtelen türelemről tanúságot téve majd féléve küzd egy Kínából rendelt csomagért, ami visszament, miután némi üzemzavar állt be a Magyar Posta kiszállítja a megrendelőnek a csomagot résznél. A TinyDeal netes híre…..
Joe911 2014.12.09 16:02:09
@borso: Valszeg kisebb értéket írtak rá vagy "gift" , akkor nagy valószínűséggel nem került a vámra.
Tamás elképesztően higgadt pasi lehet a való életben,  különben nem hiszem, hogy ilyen megbocsátó hangvételű levelet tudott volna összeütni a 4 hónap alatt 2x meghibásodó vadiúj hűtőjéről. Pláne, hogy a sztoriban olyan wtf mondatok is szerepelnek mint a sajnos nem tudnak…..
Joe911 2014.10.09 13:13:27
@cobre: Létezik szavatosság is, azt pedig lehet a gyártóval szemben is érvényesíteni...
Amúgy olyan, hogy Gyártó garancia nincs. Van kötelező jótállás és szerződéses jótállás.

Hűtőszekrényre 1 év kötelező jótállás van, ha e felett vállal +jótállást a Samu az már szerződéses jótállás és ott már szabhat meg feltételeket.

Egyébként ez a 0% ÁFA dolog meg nem szürke, hanem fekete import...0%-os számlával behozhatja, de amikor eladja akkor meg kell fizetnie a 27% ÁFA-t amit a számlán is fel kell tüntetnie...szerintem
Ha van valami, amit a hamburgernél is jobban szeretek az a pulled pork. Egyszerű, mindenki számára hozzáférhető és olcsó alapanyagok, és habár elsőre időigényesnek tűnik a recept, viszont a sütő szinte mindent megcsinál helyettünk. Fűszerezzük be a húst, dobjuk be egy…..
Gergelynek elég speciális problémája van: tudja, hogy jön neki egy csomag, de azt nem, hogy honnan, ki, mit, miért és hova küldött neki. Erre a helyzetre a posta sincs felkészülve. Tegnap reggel egy email-t kaptam a postafiókomba EERT_Admin feladóval - ennél sokatmondóbb feladó…..
Joe911 2014.09.26 11:07:50
@ColT: A kínaiak adnak csomagszámot ami alapján lehet követni épp hol jár.
Van hozzá több oldal is, de a magyar posta oldalán is van csomagkövetés.

Én követési szám nélkül semmit nem rendelnék Kínából...
Joe911 2014.09.26 14:31:52
@ColT: Erre nem tudom a választ :), de ha érdekel hol jár megnézed a nyomkövetőben, ha meg megérkezik vagy átveszed vagy hagynak értesítőt...már ha épp olyan kedvük van , én rendszeresen balhézok velük, mert az értesítőt nem képes bedobni a postás (persze ha otthon vagyok mert várom a cuccot,akkor bedobja, ahelyett, hogy kézbesítene...).

Amúgy az, hogy "nem tudjuk kitől" blabla egy hülyeség, pont ma vettem át egy kínai levelet. Szám alapján kikereste a gépben és ott volt minden adat...Feladó, címzett, szám stb..Ennyit erről.
Nem mondom, hogy teljesen értettem, mit is akar Gábor mondani, mert hol ironikusnak, hol komolynak tűnt a levele, ráadásul ez mondatonként váltakozott.  De a belül kirágott egészpizza meggyőzött, hogy az extrahosszú reggeli poszt után remek levezetés lesz belőle…..
Joe911 2014.09.25 08:58:26
@AtiSnatch: Na jó lesz már, várjak a Gyors kajára, mikrózzam, vagdossam...és hol marad az életérzés, hogy kb. 3-4x áron ehetek baromi egészségtelen kaját, de legalább jó sokat ?:)
Joe911 2014.09.25 13:54:04
@atpijkamo: nem tiltja semmi, de mint korábban írtam, nem gyors kajáról beszélünk ?
Rendelek, megkapom a feltüntetett időn belül (vagy legalább rám szólnak, hogy késik) fizetek, megeszem.

Vagy ez nem erről szól ?:)

De visszatérve a poszthoz:
Rendeléskor szóltak, hogy 40 helyett 70 perc lesz a kiszállítás. Ez eddig ok. 90 perc múlva a vevőnek kell őket hívnia, hogy mi van. Erre azt mondják 20 perce úton a futár, WTF ? Ezek szerint nem 70 perc a kiszállítás, hanem 70 perc után indul a futár + 40 perc a szállítás ?
Mert a 120 perc kiszállítási időt csak így lehet értelmezni.

Megoldás?
- Előre szólnak, hogy 1.5-2 óra lesz a kiszállítás kéred vagy nem ?
- Ha már ennyi lett a vége, akkor kapásból felajánlani, hogy féláron kapod pl. és nem bódítani, hogy majd legközelebb kapsz egy almalevet (almának indul ...) :)
- Továbbra is ehetőnek tűnik a pizza, én abban nem látok kivetnivalót :)
- Fénykép küldése szerintem logikus, nem tudom mi olyan megerőltető benne...

Amúgy az meg nem derült ki, hogy a posztoló kapott másik pizzát ? Almalevet ?:)

Uff, szólottam.
Joe911 2014.09.25 15:29:28
@atpijkamo: te most valamelyik mikró és kés gyártó vállalkozás ügynöke vagy ?:)

Nem lustaságból, de egy kihűlt és újra mikrózott pizza nem ugyanolyan mint egy "frissen" sült.
Akkor már tényleg lehet fagyasztott is.

És, ha már 3-4x árat fizetek (a lustaságért és mert nincs otthon pizza kemencém...) én legalábbis időben, melegen és szeletelve szeretném megkapni a szénhidrátbombámat , ilyen vagyok na :) Szerintem nem nagy kérés...

Szóval mikró-kés sicc :)
Az édességeket, és persze magát az édes ízt bármilyen formában szinte mindenki szereti, az én ismerősi körömben is csak egy olyan elvetemült ember van, aki kifejezetten irtózik a csokoládéktól, süteményektől, de még a kávéjába sem tesz cukrot. Ez persze nem feltétlen jó…..
CernaGeza belefutott egy ízléstelen anyák napi akcióba az Obiban a hétvégén: A következő (zseniális) marketing áldozata lettünk, azóta sem győzünk elismeréssel adózni az értelmi szerző felé. Betértünk a családdal a narancssárga mókusos boltba Újpesten, hogy a számos…..
Igazán szálkás képet kaphatunk, hogyan meg manapság a nyomtatott sajtó sora. A szebb napokat megért Kisalföld napilap előfizetésével például telefonon házalnak, és azzal adták el Rolandéknak, hogy jár mellé ajándék edénykészlet. Először nem akarták küldeni, aztán…..
Kati meglepődött, mekkora darabokból áll minálunk a konzerv tonhal. A spanyol közértekben bezzeg nem ilyet kapni! De valakinek az ipari hulladékot is el kell adni, nem igaz? Meg olcsóbb is volt biztosan. Hát igen kicsinyke darabok.... VS ..
Naiv adózónak be kellett fáradnia a postára, hogy megtudja, hogy két hónappal ezelőtt nem vett át egy levelet a NAV-tól, amit ők ennek ellenére kézbesítettnek tekintenek. Viszont, ha tudni szeretné, mit írtak benne, fel kell hívnia egy telefonszámot. Hihetetlen ez a…..
Naiv profi fotóst szénné alázták a Tripontban, amikor weben keresztül rendelt 250 ezer forintos objektívét nem akarták odaadni neki, mert túl gyorsan ért az üzletbe, mielőtt átment volna a bankkártyás fizetés (ami 3-4 nap szerintük). Még az ügyvezető is ezt hajtogatta, aztán…..
Naiv ügyfél egy mezei készpénzfelvétel után arra lett figyelmes, hogy nagyjából 20 ezer forintot számolt el az OTP arra, hogy bement egy fiókjukba a pénzéért. A számlacsomagja szerint 1271 forint is elképesztő összeg, ha jobban belegondolunk, azért, hogy visszakapja a banknak…..
Medve is talált egy webáruházat, ahol 3 hónap alatt nem bírták kiszállítani egyetlen megrendelt termékét sem: A közmondás is úgy tartja, hogy három a magyar igazság, én is háromszor szívtam meg a Bemutatóterem webáruházzal. December első hetében rendeltem egy digitális…..
Szilárd érdeklődik, hogy miért kell cukrot tenni még a szalámiba és a kolbászba is? Egyre inkább Amerikában érzi magát az ember, mert lassan már minden ételbe cukrot tesznek. Egyre óvatosabban kell már kenyeret is venni. De ami megdöbbentett, hogy a Pick termékei szinte kivétel…..
János 2 héttel a garancia lejárata előtt próbálta meg képernyőcserére szervizbe adni Lenovo laptopját, és eléggé megszenvedett vele: Cégünknél rendszeresített a kínai lenovo típusú notebookok használata. Megbízhatónak mondanám, csupán egyetlen típushibájuk ismert: kb.…..
Azt már feldolgoztuk, hogy a mobilcégek webshopjai és üzletei között nincs kapcsolat. Ez viszont a gyakorlatban azt jelenti, hogy a T-pontokban átvett, weben rendelt készülékeket a helyszínen nem cserélik, ha véletlenül gyárilag hibásak: T-mobile indított egy új szolgáltatást…..
Joe911 2013.09.02 15:05:11
@Martinicske:

Ez még igaz is lehet, de kitől kapta a számlát ? A T-izé állította ki vagy a bolt ahonnan vette ? Utóbbi esetben teljesen mindegy milyen módon került a boltba a telefon, akár Ukrajnából is küldhették oda, Te a bolttal kötöttél szerződést, tehát vele állsz jogviszonyban , ergo pénzt vissza vagy azonnali csere 3 napon belül, 8 napos elállás nem játszik.

Szerintem...
Joe911 2013.09.02 15:30:24
@Martinicske: Hát igen a posztoló megnézhetné, hogy milyen számlát kapott. Ha a T-izé állította ki akkor a 30 napos pénz vissza törvényes, de nem egy korrekt eljárás, még ha végén vissza is kapja a pénzét.
Ha a bolt állította ki akkor azonnali csere vagy pénz vissza.

Ennyi szerintem a lényeg.
Ill. most már mindegy is ,ha már megvolt a visszáru akkor nem sok mindent lehet tenni.
A T-izét meg szerintem pont nem érdekli hogy a vevőnek 30 napig nem lesz telefonja , csak ő kapja meg a pénzét és slussz-passz.