Regisztráció Blogot indítok
Adatok
enyedyakos

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden, ami Közgáz ... vajon mi? 2011.09.22 10:03:13
Az vajon mi (szigorúan közgazdasági értelemben), hogy azt mondja egy oktatási intézmény (egy másik), hogy oktass nála heti pár órát - folyamatos teljesítés -, amit ő majd a félév végén fog kifizetni? Pontosabban a szorgalmi időszak után az oktatást, a vizsgaidőszak után a…..
Nah heló!   Nem sok minden történt mostanában. Voltunk melót keresni. Kb fél napig tartott mire megtaláltuk a nyelviskolát amit Emánuel a nigériai srác ajánlott mert persze közben elköltöztek. Szal beszéltünk vlmi mínusz 30 kilós feka csajjal akit Keirának hívnak és ő a…..
enyedyakos 2009.10.12 15:16:01
Heló!Nah kioperálták vera bölcsességfogát. Reggel fél kilenckor mentünk el dokihoz, jött Dorina is tök rendes volt, és találkoztunk egy másik magyar csajjal, aki már régebb óta ott él az angol barátjával és angolt tanítanak az egyetem. Szal ő, Mónika mutatta meg a fogorvost…..
enyedyakos 2009.10.12 15:09:09
@Jurica: Lesokkoltak a képek, ez ott egy normális fogászat?! A profident nekem is bejött, de a "testvérintézménye": www.madentacity.hu/fileadmin/www.madachdental.hu/FlashVS/flash.html
Most, hogy reklámoztam kicsit a melóhelyem, ha bárkinek szüksége lenne, jó tanácsra, vagy szeretné tudni az aktuális kedvezményeket, akkor várom szeretettel :)

üdv: Bumby