Regisztráció Blogot indítok
Adatok
froggman

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Vasárnapina: Orál 2014.04.06 17:12:00
froggman 2014.04.08 09:48:50
@Hix__: Ja tényleg, az egyik female agent! Köszönöm a segítséget, így a kutatómunkám sikerrel zárult. A nyelvjáték munkacíme Nubile films - Group session, ha esetleg valakit érdekel...
Geekblog Vakrémület 2011.03.01 11:59:00
De Ossorio zombilovagos sorozatáról már közöltünk cikket, csakhogy az évtizedek homályából előkeveredett egy ötödik epizód, és az erről a bizonyos ötödik filmről készült cikkünknek a négy előzmény kritikájával szép sorban megágyazunk.A La Corunából származó De…..
A pár hónapja megjelent előzetes után, a mai nappal végre elérhetővé vált a Half-Life világában játszódó rajongói rövidfilm. Két év munkája van benne, és - a sok ingyenmunkásnak köszönhetően - 1200 dollár. Ha a történetre nem is, az effektekre és egyéb technikai…..
Geekblog The Resident - előzetes 2011.01.12 21:11:00
A Hammer Films visszatért! Christopher Lee el se ment! És most, hogy a stúdió, amelynek hírnevét köszönheti, elkezdett visszamászni az élők világába, Sir Lee nem késlekedik ebben kisegíteni. A The Resident jófajta albérlős thrillernek látszik (The Tenant, Pacific Heights, stb.),…..
Ábécésorrendben.Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans. Csak azért mert szupernyugodtan beszél, és ezzel egyfajta guru benyomását kelti, Herzogról az a tévképzet alakult ki, hogy nincsen humora. Aki valaha végighallgatta valamelyik hosszabb interjúját vagy elolvasott egy, a…..
Véget ért az AMC zombis sorozatának első évadja. A csatorna időbeosztása és a készítők egyéb elfoglaltsága miatt csonkára, hat részesre sikerült felvonásról nehéz véleményt alkotni, hiszen az egész nem volt több, mint egy elnyújtott expozíció. Nem segít az sem, hogy az…..
Geekblog Sons of Anarchy - 3. évad 2010.12.14 08:00:00
Egy olyan széria harmadik évada zárult nemrég, amelyet furcsa kettősség jellemez. A motoros vagányok krónikája hálistennek egyre nagyobb népszerűségnek örvend, ugyanakkor a kritikusok elismerését is képes volt kivívni. Míg a hajdani érában talált volna magának méltó…..
froggman 2010.12.15 23:52:05
@Artemis: Nem szemétkedésnek szántam,és a következőt sem: nem az alapos írásod egy pontját forgattam ki, hanem Opie egy mondata, megnyilvánulása kapcsán próbáltam rávilágítani arra, hogy számomra zavaró módon megfeledkezik a banda szerepéről a felesége halálával kapcsolatban.
Átkozott Michael Bay, az előzeteseivel mindíg jól felizgatja az embert, aztán a film maga állandóan valami felmpumpált bénaság. Ez a teaser is milyen jó má', aztán lefogadom, a film egy rakás baromság lesz... ..
froggman 2010.12.09 14:47:00
@TheBerzerker: Én is Unicronra gondoltam egyből. A képregényben és a rajzfilmben az volt a legfaszább, amikor a nagy elkezdte bedarálni a kicsiket, úgyhogy ideje lenne végre ellőni ezt mozifilmen is.
Véget ért a The Walking Dead első évada, hat részt kaptunk első körben a zombihentelésből és drámából, sőt, inkább drámát kaptunk ebben a cirka öt és fél órában, amihez a csoszogás és hörgés adta az alaphangot. Spoileresen folytatjuk, óvatosan a klikkolással. Ez nem az a…..
Ügynökök szűrik össze a levet egy szupertitkos küldetésen, míg az isten háta mögötti szigeten ketrecekben folyik a küzdelem. A TVSquad listája az autómosós lányokkal való kavarás mellett pikáns leszbi jeleneteket tartalmaz, ember legyen a talpán aki átnyálazza magát ezeken,…..
froggman 2010.07.16 14:38:08
@Pingvinbab: S03E03... az ott a végén emlékezetes volt :)
froggman 2010.07.16 14:57:54
@gitáros: mi számít szerinted jó sorozatnak illetve miért lenne kizárólagosan a jó sorozat kapcsolatban a jó szexi jelenettel?

Csak azért kérdem, mert az én kedvenc hármasom a Drót-Kemény zsaruk-Deadwood, de ezekben inkább csak megerőszakolják az embereket.
froggman 2010.07.16 23:13:16
@-d(-_-)b-: nem akárhogy kell nézni, hanem az elejéről. Ha nem ugrod át a felét nagy a vlószínűsége, hogy Spockot és Kirköt látsz, meg azért azok a díszletek sem tűnnek annyira Enterpriseosnak. Na ez a benézés...
Geekblog Fűrész 2010.04.07 20:00:00
Sosem írtunk még erről a szarról, háménemmost.Egy lepukkant, retkes-rozsdás helyiségben ébredsz, a klotyóhoz bilincselve. Egy diktafonra rögzített eltorzított férfihang tájékoztat arról, hogy egyetlen esélyed a túlélésre ha levágod a lábadat. Vagy kihalászod a bilincsed…..
froggman 2010.04.07 22:55:08
Nem Ted Bundyról vagy Csikatilo elvtársról lesz szó a posztban, hanem azokról a színészekről, akiket többek között a Screenjunkies nevű oldal csak TV Cancerként (sorozatpestis, copyright by Sorozatjunkie) emleget, mert amihez hozzányúlnak, az az esetek kilencven százalékában gyors…..
froggman 2010.03.23 16:51:38
comment:com Lost 6x03 - Kati, Kati 2010.02.10 14:23:00
A Lost készítői a hatodik évad előtt biztos tettek valami közös fogadalmat, és eldöntötték, hogy márpedig ők nem fogják alább adni a színvonalat a tökéletesnél, és ezzel a lendülettel vágtak bele a záróetapnak. A harmadik rész pont olyan jó volt, mint a nyitó dupla, és…..
Az év végi listakészítésből senki nem maradhat ki, így mi sem, gondoltuk megszavaztatjuk az Index munkatársait arról, hogy az eltelt tíz évben melyik külföldi sorozat jött be nekik a legjobban. A válaszadóktól azt kértük, hogy ne rangsoroljanak, csak sorolják fel azt a maximum 20…..
Geekblog Vengeance 2009.12.21 14:49:00
Frank Costello komor ember. Sosem mosolyog. Nincs is oka rá. Életében először teszi be a lábát Macaóra, most is csupán azért, mert megtörtént a legszörnyűbb tragédia, ami egy apát csak érhet: az unokáit és a vejét kivégezte, a lányát pedig örökre megnyomorította három…..