Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ulli

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
kisrigók családikör 2015.09.01 22:07:02
csaba: - dzseni párnája alá rejtetteük a filctollakat.apa: - ne rejtsétek el szandra elől! ne rejtsétek el a közös dolgokat a testvéretek elől!dzseni: - szandra nem a testvérem! ő a nővérem!csaba: - igen, nekem sem! én az öccse vagyok!     elmegyünk a gyerekorvoshoz…..
Rengeteg poszt megszületett a fejemben az elmúlt két hétben, vitriolos megjegyzések a piszkálódókra, kreatív visszaszurkálások, és hálakifejezés a támogatásokért. Intenzív két hét volt. Tegnap aztán megint tanítottam, és ez persze mindent felülírt, és most nem fogok…..
Kínában élt egy úr: Sar Ga.Amije volt: csak egy spárga.„Ez majd a császárnétátjárja lándzsámként!”Sírján már sárgul a márga.Versvasárnap rovatunkban Györe Gabriella haikuiból és limerikjeiből közlünk válogatást.haikuk Temetésre I.magad fájdalmátmás…..
Ulli 2010.01.17 12:27:46
@kolbászoszsömle: Világmegváltó kritika. Petrarcai szonettet is csak olasz férfi írjon, ugye? Amúgy jók a haikuk és limerikek is, a te olvasókád lesz defektes, amint női nevet látsz a versek fölött.
Ulli 2010.01.17 12:35:19
@kolbászoszsömle: Jaj, hát sajnos önkritikusnak sem vagy igazi: a 4. és 5. sor rímpárja...khm, hát olyan. Kár volt kapkodni.
Irodalom is, női is, hazai is, s végre egy férfiszerzőtől közlünk! Tóth Krisztina, hazánk ismert költőnőinek egyike (azért vannak páran, Rakovszky Zsuzsa, Takács Zsuzsa, Balla Zsófia, Szabó T. Anna, Mesterházi Mónika, Karafiáth Orsolya, Rapai Ágnes, Kálnay Adél,…..