Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lizzzzzzz

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ingyen cuccok Filmőrült 2010.05.10 14:13:00
Hello Filmőrült! Penge vagy filmekből? Szeretnéd megnyerni az LG XF2 mindenevő multimédia lejátszót, amivel 500 gigányi cuccot vihetsz magaddal bárhová? Ha igen, akkor nézd meg ezt a kis bejátszást: http://www.youtube.com/watch?v=TEmtjwpCzK0 Írd meg a benne elhangzott filmek…..
A Rambo és Sly rajongók életében fontos dátum lesz a július 27-e. A Lionsgate Home Entertainment stúdió ekkor kívánja megjelentetni a gyűjtők számára ajánlott, az összes Rambo részt magába foglaló Blu-ray Collector's Setet. Természetesen nem hazai megjelenésről van szó, de azt…..
lizzzzzzz 2010.05.21 10:26:12
Hááát, van jó hírem és van rossz hírem. A rossz hír a DVD fanoknak szól, ők ugyanis többnyire csak sorozatokat fognak kapni júniusban, no de a Blu-ray tábor! Igaz, a hat darab új megjelenés nem számít soknak, de legalább teljes filmek, nem pedig sorozatok. Hajtás után…..
Blu-ray Blog Penge vagy filmekből? 2010.05.12 10:33:00
Szeretnéd megnyerni az LG XF2 mindenevő multimédia lejátszót, amivel 500 gigányi cuccot vihetsz magaddal bárhová? Ha igen, játssz velünk! Írd meg az alábbi videóban elhangzott filmek címét helyes sorrendben a filmorultvagyok@gmail.com címre és légy te a nyertes! Az LG XF2…..
"Szeretnék ajánlani egy új nyereményjátékot. Elég érdekesnek ígérkezik, és nem könnyű rájönni a megfejtésre. A neve: Filmőrült vagyok.Készült egy videó, amiben a "kérdések" vannak: http://www.youtube.com/watch?v=TEmtjwpCzK0Ehez tartozik egy facebookos oldal is:…..
Hello Filmőrült! Penge vagy filmekből? Szeretnéd megnyerni az LG XF2 mindenevő multimédia lejátszót, amivel 500 gigányi cuccot vihetsz magaddal bárhová? Ha igen, akkor nézd meg ezt a kis bejátszást:  www.youtube.com/watch Írd meg a benne elhangzott filmek címét helyes…..
A hétvégén kirándulni voltunk a Tátrában. Igen, a múlt héten, amikor annyi sok hó leesett. Pontosabban nem is a hétvége volt, hanem egy csüt-péntek-szombat, szerda esti leutazással. Éppen ezért, mivel két nap szabinkba került a megmozdulás, eszünkbe se jutott lemondani a…..
Szerencsés véget ért egy drámai mentési akció kedd kora délután a felső-bajorországi Brauneck síterületen, ahol műszaki hiba miatt hirtelen leállt egy drótkötélpálya. - áll az MTI tudósításában. A leállás nem sokkal 10 óra után történt Lenggries és Bad Tölz…..
Súlyos sérüléseket szenvedett egy magyar síelő diák Ausztriában - értesült a www.sítv.hu helyszínen tartózkodó magyaroktól. A 16 éves fiú a magyarok által kedvelt karintiai síterep, Klippitztörl egyik pályáján sérült meg. Mentőhelikopterrel szállították a klagenfurti…..
Újabb magyar síelő sérült meg súlyosan, ezúttal Szlovákiában a Chopok déli oldalán - értesült a www.sítv.hu.Szerencsés János, a kassai főkonzul tájékoztatása szerint január 25-én délután hívták a Szlovák Hegyimentő Szolgálatot egy 32 éves magyar fiatalember…..
Ingyen cuccok mindenüttJó.hu 2009.10.16 11:52:36
Regisztrálni kell és pontokat gyűjteni (regisztráció, szavazás, hozzászólás). Nyerni lehet minden hónapban egy 10 000 Ft értékű Reckitt Benckiser ajándékcsomag-ot, a fődíj pedig 500.000 Ft értékű lakberendezési utalvány ajándékcsomag. Link: mindenuttjo.hu/index.php  ..
Múltkor egyik kommentelőnk panaszkodott, hogy az utóbbi húsz év legnagyobb disznósága az volt, hogy a HBO-ról leszedették a pornófilmeket. Hát, ha a pornó nem is jön vissza a mozicsatornára, de Pierre Woodman igen. Pierre híres bácsi, rengeteg "magyar, cseh, szlovák és orosz…..
Itt a december, a kertévék kezdik a nézők szívatását. Nem elég ugye, hogy év közben ide-oda pakolgatják sorozataikat, amiket nem mellesleg képtelenek időben elkezdeni - mármint akkor, amikor a műsorújságban ígérik - ilyenkor télen lepihentetik a nagyágyúkat, és csak tavasszal…..
Ezennel bejelentem, hogy "Más szemmel" címmel sorozatot indítok a blogon. A külföldi utazásaim során meglátogatott országokról fogok ilyen fun fact jellegű dolgokat leírni, amiket valószínűleg az átlag guide bookok nem említenek. 2009 tavaszán 1 hetet töltöttem…..
Filmdroid Nespresso és Martini 2009.10.29 22:30:00
Azt hiszem nem kell részleteznem. Ross doktor..... :D mert Ross dokit mindenki szereti. És George Clooney rendkívül szexi még mindig. És ezt ki is használják a reklámozók. És a legfrissebb hír hölgyeim: Mr. Clooney nagy valószínűséggel ismét szabad, facér. ..
Nem vagyok egy reklám guru, de a jó ötleteket és a színvonalas kampányokat mindig tudtam értékelni. A Nespresso-t, mint terméket a kezdetektől figyeltem és bár nem vagyok annyira nagy kávés, hogy beruházzak egy ilyen gépbe, de ettől függetlenül nagyon tetszik a termék, a…..
Életcél, nyilván, bár menedékháznak épült. Nem kifejezetten a fővárosból kiköltözőké, persze, hiszen a Nicolás del Río és Max Núñez tervei alapján kibővített épület Chile hegyei között áll, de egy hasonlóban azért meg tudnám húzni magam, míg ki nem tavaszodik. A ház…..
lizzzzzzz 2009.11.24 16:50:50
@felhasznalo: Szerintem egy kis varázsgomba belefőzése után, én is csak bámulnék ki az ablakon :D
Design Pumpa Laknék templomban... 2009.11.06 10:42:00
Claudio Baladron és Diego Grass tervezte a képeken látható, 100 hívő befogadására alkalmas, Chile déli részében álló templomot. A beton alapzaton álló faépület belső díszítésére a puritán jelző a legtalálóbb. Egyszerűsége ellenére van benne valami megnyugtató és…..
A Liverpool budapesti vendégjátékára minden jegy elfogyott, már bérlet formájában. Ez azt jelenti, hogy a három-, illetve két meccsre szóló bérleteket mind elkapkodták. Ez utóbbiakat csak Debrecenben lehetett kapni. Jegyeket tehát már ki sem adnak.A DVSC utolsó…..
A mértéktartás vagy esetenként a mértéktelenség jellemző rád? Töltsd ki kérdőívünk második részét, amelyen keresztül szembesülhetsz alkoholfogyasztási szokásaiddal. Kattints, tölts és nyerj, hiszen a kérőív kitöltői között kisorsolunk kétszer 2 db Bajnokok Ligája…..
ÓÓÓóóóóóriási kam, de nem lehet nem értékelni a próbálkozást. Segítsenek "Verának" bosszút állni a férjén, aki megcsalta őt Ausztráliában. ..
Kontár Update X2 Vatera Vera 2009.10.26 11:56:00
Updated2x: Tovább göngyölödik ismét a reklámok tömkelege, miután rákontráztak Verára. Itt már sejthető volt, hogy kampány indul, de kevesen gondolták, hogy ennyire nagy szóbeszéd lesz a témából. Videók és szidalmak és hivatkozások mindenfele. Megmozdult a blogger világ. És…..