Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wf-

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szoval azert van az, hogy tenyleg csak azok kaptak meghivot, akik a legelejetöl olvastak, mert ugy ereztem, hogy a nagyviläggal em szeretnem megosztani azokat a dolgokat, amiket most a mäsik blogon leirok. Az kicsit szemelyesebb, kicsit mäsabb, egy kicsit talän több belölem es megtöbb…..
Hello Mindenkik! Most akkor ez ugy fog kinezni (mivel megint sok zugolvaso bukkant fel), hogy irom ezt a blogot is toväbb, viszont az uj blogra tenyleg csak azokat hivtam meg akiket mär ismerek.Remelem megertitek...
Hello Mindenkik! Költözöm!!!! Csupän praktikussägi okokbol. Mert itt egyszerüen nem tudom hasznälni a kep feltölteses funkciot, többek között ezert nem töltök kepeket. Annyira maceräs nekem. A bloggeren pedig pikk-pakk :o) Igy mär fent is vannak az elmaradt karis kepek…..
Mert en tenyleg annyira figyeltem, hogy ne kapjunk el semmit, hogy vasärnap reggelre beläzasodtam. Egesz nap paracetamolon eltem, Bendus meg täpszeren. Az utso tabit ejjel fel 1kor vettem ba, azota nem vagyok läzas, de meg a hajam is fäj :o(Orvos szigoru fekvest irt elö. Anya a hetvegen elment…..
wf- 2010.01.27 15:45:12
Az ejszaka rendben volt. Kiütötte az oltäs. Se nem läzasodott be se nem fäjt neki :o) Stramm kis kölök.Csajok! Most eltünök egy pär napra. Sajna depresszioig fajult a dolog. Ma delutän voltam agyturkäsznäl, kaptam homeos bogyokat, amit szoptatäs alatt is lehet szedni. Remelm…..
wf- 2009.12.31 19:58:41
Robertre :o)Ma Ö fürdette es vetköztette öltöztette Bendet. Azt kell mondjam, hogy professzionälisan csinälta. :o) Nagyon elvezte en meg nem szoltam bele.  ( mikor kiment a kutyäval megigazitottam a pelust meg rendesen räadtam a zoknit ) de ezt a 2 aprosägot leszämitva meg nem mondta…..
wf- 2009.12.05 15:01:50
Leginkább a mögöttem lévő pokoli 5 napról.... Hogy az apja megetette Bendét uborkával... /logikus...mert sírt.../ hogy nem volt tejem, s hogy a tápszer nem kellett. Hogy 4 fiú volt itt, főznöm, takarítanom, mosogatnom kellett. (reggelire még a kávét sem tudták maguktól megfőzni-…..
wf- 2009.11.17 16:05:24
Üldögelek szep okosan a gep elött, mokulälok erre-arra, szep csendesen fingadozom...Legnagyobb meglepetesemre pär perc mulva a következö mondat hagyja el a szämat: " Anya! Azt hiszem beszartam..." - es tenyleg... s mivel ugyi meg betetet hordok, ezert ha nem is hätközepig, de a…..
wf- 2009.11.10 14:23:46
... miert nem szagolgathatja Bendegúz fejet...Häl eg!!! Ma volt a kötelezö eves kontrollja a fütesrendszernek. Igy megkertem a bäcsikät, hogy ällitsa mär be nekem a fütest minimum 23 fokra, mert dräga ferjem nem hajlando es a 13 napos gyerekünk folyamatosan lila. (Ugye azt hittek, hogy a…..
... avagy palacsintäval töltött cici.Megigertem az en kis Mackomnak, hogy kap palacsintät, mert az en anyukäm azt süt. Ugyhogy tegnap este mär palacsintäval töltött cici volt a menü. Annäl is inkäbb, mert annyi tejem van, mint a nyü. Szoptatok es utäna rögtön fejek, mert különben…..
Most hirtelen csak nagyon röviden. Ma délben kidobtak minket a kórházból. Mindhárman jól vagyunk. Megszültem Bendét, es másfél perce az első kakit :o) Nem is tudom melyik volt nehezebb ;o) - na jó ez szar poén volt belátom :o)Bende egy angyal! Eszik és alszik. Remélem nem romlik el.…..
wf- 2009.10.29 21:42:03
Előbb hívott Réka, kb fél órája megvan Bende baba! Sima szülés volt, mármint jó helyen jött ki :) csak hosszú volt. Réka szerelmes, csodaszép azt üzeni! Adatokat nem tud, mert Robert elvitte, de minden a lehető legnagyobb rendben van :D Gratulálunk, Isten hozott Bende! :)..
wf- 2009.10.26 17:41:42
Egész éjjel a telcsimet lestem, sms után vágyakozva, de semmi. Tudtam ír ha van valami, ezek szerint nincs. Aztán nem bírtam tovább, és írtam, h nagyon drukkolunk Nekik, és szeretnénk már kint köszönteni Bendét.Aztán felhívott. Szerintem nem is Réka volt :( nem ilyen szomorú,…..
Sajnos csak most kerültem gép elé mert nem voltam itthon, de hívott csigamami 15.25kor, h szivárog a víz. Hazament letusolni, elindultak a kórházba.írt sms-t 16.38kor, amiben az áll, h bundabugyiban ül, folyik a víz, várja az uhu-t, és h legyen szabad szoba. Kérdés, h Bende is…..
Ma estere dvd este lett megbeszelve keresztapuval, de ...hm...hm... Meglätjuk lesz e belöle valami...Jöttünk, mentünk en meg elkezdtem kemenyedni, mint a barom .... most kicsit lefekszem, mert szedülök nagyon, meglätjuk a nyugi hatäsära elmulnak e vagy maradnak... :o)))))Nem…..
wf- 2009.10.24 20:44:08
wf- 2009.10.25 09:01:34
Rendszertelenül, de ha fäj, akkor nagyon... Konkretan akkor hänynom kell. Räadäsul alapbol szarul vagyok egesz nap. Ha fäj, ugy erzem, hogy derekbol szakadok...Nykdugot elhagytam, csak nem vettem eszre... :o) De jo lenne, ha a szüles sem tünne fel...22:01En eddig kädban tespedtem. Nem…..
wf- 2009.10.20 21:19:50