Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andi86 (törölt)

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A srác biciklivel jött utánam és elütött...Na így ismerkedtünk meg!” – így indul a történet idilli része, ám sajnos nem így folytatódik. A sztoriba még egy csecsemő is belekerül, aki pont a legrosszabb pillanatban érkezik. A legbizarabb tanulság a következő…..
Andi86 (törölt) 2009.10.12 12:50:47
@Szelid sunmalac-Elmeny designer:
Tudod írhatnék regényt arról hogy mi hiányzott abban a pár hónapban,de már annyira felesleges.
Visszacsinálni már nem lehet nem tudom így én ezzel lezártam és feleslegesnek tartom leírni hogy nekem mi hiányzott mert ez csak az én szemszögem.....az exem tuti máshogy írná le mert ő másként élte meg.
Andi86 (törölt) 2009.10.12 12:54:33
@Csernusova: Hangsúlyozom! Nem volt párkapcsolati probléma azért lett gyerek.....nincs pasi megfogás nincs na majd így megmentjük a kapcsolatot! Szerettük egymást akartuk a gyereket és lett aztán hogy mégis nem jött össze ......majd mással összejön :D
Andi86 (törölt) 2009.10.12 13:04:32
@Csernusova:
Az hogy most elolvastatok egy történetet ami extra röviden összefoglalt 7 évet nem láttok bele az életembe nem tudhattok mindent.
Én kiírtam magamból,megmagyaráztam dolgokat én lezártnak tekintem és ennyi.......lehet tovább osztani az okosságokat de amíg ezt nem éli át vki az nem tudhatja milyen rossz érzés.