Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hétpettyes lovag

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szexofon blogja Klasszikus aktok 4. 2011.02.04 06:56:00
Mai akttémánk: a popsi :-)..
A címben szereplő megállapítás eléggé sántít, a fiú nem nagyon tudta hogy is szakítson, hát ilyeneket mondott. A lány érettebb és tanult a hibájából: ha már úgy indul egy kapcsolat, hogy jó lesz ez, ha megváltozol, annak nem lehet jó vége. A történet kezdetekor én (lány)…..
Milyen sokáig, akár évekig lehet hinni valakinek, akiről utólag nem is lehet tudni: vérgeci volt vagy csak szerencsétlen? Még 30 évesen is. De aki csal, az csal, itt nincs vita.     Pár hete találtam rá a blogra, és gondoltam megosztom veletek a történetem. Friss még…..
Hétpettyes lovag 2010.03.01 14:09:39
A vascső alkatú fiúval volt először orgazmusom.Kedves Szakítós blog, Ebben a pillanatban jutottam arra az elhatározásra, hogy megosszam veletek ritka érdekes storymat... :)Nos, anno, a kapcsolat kezdetén voltam én 18, ő 23.Túl egy 4 és fél éves kapcsolaton annyira ki lehettem…..
Hétpettyes lovag 2010.02.01 13:06:02
@Muha: eretnok.blog.hu ,de ma reggel óta sajnos nem elérhető. Zsit talán többet tud,hogy mi történt, ő írogatott is oda én csak lurkoltam, mint ahogy itt is :)
Hétpettyes lovag 2010.02.01 13:06:45
Mindenkinek megvan a maga kis árnya a múltból, akiről már a legjobb barátjának sem beszél? Mert nincs mit beszélni róla, nincsenek események, nincsenek tények. Csak és kizárólag a gondolataiban él, és összeszorul a gyomra, ha hasonló kinézetű embert lát az utcán? 5 év múlva…..
Még egy rövid.A kép innenSzervusztok,Amikor elkezdtem a blogot olvasni, jót mosolyogtam a szlogenen. Rövid sztori, annál jobban fáj.Másfél éve jóban rosszban, megjártuk együtt a poklot is, csőd, perek tömkelege, hullámvölgyek, hullámhegyek. Kitartottam, ott voltam mellette,…..
Hétpettyes lovag 2009.12.18 14:38:07
 A blog történetének legjobb levele, gratulálunk hozzá! Helló.Most összeszedtem magam, leírtam sztoriban a dolgokat, jót tett. :-) amilyen a csók olyan a kapcsolat 1) Ovi. "Krisztián járunk?" (Azt hiszem egyszer megfogtuk egymás kezét. Ovis csók volt -…..
Hétpettyes lovag 2009.12.11 14:31:41
@Elveszett Angyal: bruhhaaa abban biztos vagyok, hogy osztanátok az észt;) meg engem is lol
Hétpettyes lovag 2009.12.11 14:54:24
@Mrawka1979: a végén nem kell böjtölnünk az ünnepek közt :S :)
Hétpettyes lovag 2009.12.11 15:02:53
 Talán lapozni kellene a mesekönyvben, nagyon jól látja a levélíróValahogy mindig úgy gondoltam a szerelemre, mint egy tündérmesére, ami rózsaszín ködével mindent elsöpör az utamból. Nagyon sok szép történetem van, sok fiú, sok kaland, sok átmulatott éjszaka, számos…..
 Hmm.Sziasztok.Azért írok be a fórumba, csak így munka közbeni magányomban, hogy az egyik mostani storymat megosszam veletek.Magamról annyit, hogy sok pasim volt, tudom, nem tagadom, átlagosan évente 60 pasim szokott lenni, de ennek nagy része csak kaland, buli utáni egyéjszakás…..
Hétpettyes lovag 2009.12.08 20:31:15
@rémTündér... /nekérdezd./: ez kérlek a A Rubber Johhny (Rubber Johhny) egy 2005-ben bemutatott Chris Cunningham által rendezett hatperces kísérleti rövidfilm és videoklip egyik jelenete
hu.wikipedia.org/wiki/Rubber_Johnny
www.rubberjohnny.tv/
Először csak az iwiw volt a baj, később már a szex is, persze mindenért a lány volt a felelős. Amikor megismertem a mostani páromat, lelkileg teljesen odavoltam, de ez a személyiségemből fakadóan nem tűnhetett fel senkinek se - szórakoztató, életvidám nőnek tartanak. Eleinte…..
Lehetne még bízni benne aztán, hogy kis híján hét év várakozás után dobbant a családjától, akikről aztán hallani sem akar? Nekem nincs elviselhetetlen hiányom így másfél év után, de mindenképp jobb lenne, ha ő lenne itt, és nem más nő, mert hogyan nézzek eztán a gyerekeim…..
 Szerintem ez túlírt és kamu, de döntsétek el.Sziasztok Szakítósok!Sokáig érlelődött bennem az elhatározás,de végre rászántam magam,hogy mint olyan sokan,a szakítós közönsége elé tárjam a magánéletem.A történet a Pécsi Tudományegytem közgáz karán…..
Hétpettyes lovag 2009.11.10 16:31:07
@Muha: @Snowmass: Nagyon jól szórakozom :DDDD
Voltak egyéb problémák is, például, hogy állandóan ivott.A kép innenSziasztok!Gimnazista koromban halálosan szerelmes lettem egy fiúba, akinek sajnos volt barátnője, így nem történhetett semmi köztünk akkoriban, de ennek ellenére túlságosan közvetlen volt velem, így nem…..
Mára már elértem azt a szintet, hogy az ilyenekkel nem foglalkozom, modell lettem, nem foglalkozva olyanokkal, akik nem tudják értékelni azt, aki vagyok. A kép innenDrága Szakítósok, Blogolvasók, Látogatók! Gyermeteg és naív voltam, beismerem, de mégis.Telnek-múlnak az…..
Hétpettyes lovag 2009.11.02 19:50:32
@Muha: Hát persze, hogy valaki már nem úgy akarja, és a másik vagy beletörődik és elengedik egymást, vagy nem törődik bele és meg a vita, áskálódás, bíróságon egymás mocskolása, szembeköpködés.

Én szerencsés vagyok, mert azt is megtudtuk beszélni, hogy ez így egyikünknek sem jó és aránylag békésen el tudunk válni. (remélem )
Hétpettyes lovag 2009.11.02 20:03:30
@tuli_: Az hogy a neki van-e azt nem tudom, mert kialakítottunk egy "magánéletet" nem faggatjuk egymást, nekem jelenleg van. Az utolsó nagy beszélgetés után sok hónappal "érkezett" (nem élünk együtt amúgy).

@Muha: Szerintem ez is mint minden a kapcsolatokban emberfüggő, mennyire tiszteled a másikat, az elmúlt időt, a gyermekeid szülőjét. Ehhez azért némi "intelligencia" se árt ;)
Hétpettyes lovag 2009.11.02 20:23:30
@tuli_: Köszönöm :)
Ha ez az új Rácz Zsuzsa-regény lenne, a Terézanyu folytatása, azon sem lepődnék meg, de az egész szerelem egy rossz kérdésen elcsúszik, bizony.   A nő meglátta a közösségi oldal „társkeresőjén”, nincs mese. Tetszik neki, a neve is. Kitudakolja vagy sem, hogy…..
Hétpettyes lovag 2009.10.30 13:52:07
@szamoca00:ízlések és pofonok ;) Szőr Marcipánnak is szép a bundája :P
Hétpettyes lovag 2009.10.30 15:08:21
@jaffandi: jaja, élőben még brutálisabb mikor elkezdik cifrázni :)

@Rubyred *.* acélbetét és macska projekt *.*: akkor te tudod miről beszélek :)
@Kedves Nard: nekem is van egy Samum, a hangfal mellett lakik, szoktam neki enni is adni :P
Hétpettyes lovag 2009.10.30 15:31:25
@Pók: Hatalmas :DDDDD
De hisz szakításban voltunk! - kinek nem jelent ez semmit?   Sziasztok Szakítósok! Hébe-hóba olvasom csak a blogot, így előre megmondom, hogy nem tudom mi ez a Tesco-s, kondomos és katonás cucc, de már most válaszolok rá: Tesco-ban voltam a 3 év alatt a lánnyal, kondom nem…..
Ilyen reklám is volt? Ugye nem?  A kép innen Kedves Szakítós! Nemrégóta olvasom csak a blogot...és sosem gondoltam, hogy egyszer Én is megírnám a sztorim....De most itt az idő :-)2008 decemberén kezdődött... Nevezzük a fiút G. -nek...Regisztráltam egy…..
 Az önhergelés tipikus esete, amikor nem tudjuk feldolgozni az amúgy érthető és látható lépéseket. Hát igazából nem tudom, hogy az én történetemben mennyire szerepel szakítás, hiszen igazából kapcsolat sem nagyon volt. De mindenképp tanulságos az egész. Régen úgy…..
Hétpettyes lovag 2009.10.14 16:40:12
@Hétpettyes_lovag: Nem félreértendő a "tojás" igazi tanyasi tikk tojásra gondoltam :DDDDD
Hétpettyes lovag 2009.10.14 16:48:19
Hétpettyes lovag 2009.10.14 21:04:52
Csak dönteni kell Mars és Vénusz között.Hali!Viszonylag friss sztorit osztanék meg a T. közönséggel. Múltheti kocsmatúra+Living Room kombón ismertem meg a leányzót. Megtörtént aminek meg kellett történnie, vasárnap vízipipázás haverokkal, elhívtam őt is. Beállít egy…..
Hétpettyes lovag 2009.10.13 15:42:21
@Kedves Nard:
Mindenre lehet kifogást találni, aki ON akar maradni azt nem zavarja a csetelők száma ;)
Értitek, kiderült, hogy én egy egész baráti társasággal levelezgetek amúgy, ami mellett az kismiska, hogy beteg is vagyok.  A kép innen  A kiegyensúlyozott, teljes életet élő nő és egy beteg Superman története, avagy amikor a vesszőt is félre lehet…..
Hétpettyes lovag 2009.10.12 16:44:40
@Frigyesur:
Persze alaptétel a környezetvédelem, de mégis maga a látvány....

@Drága IV gernika:
Naná, hogy jó ha az ember lányát elviszik étterembe.:) De mekkora megtiszteltetés ha egy megrögzött geek agglegény fakanalat ragad, hogy kedveskedjen. Néha sutyiban somolygok az ügyetlenségén, de nem, azért se segítek, nehogy má' romboljam férfiúi tekintélyét, szigorúan csak kuktálkodom :D
Hétpettyes lovag 2009.10.12 20:10:22
Üdv az esti műszaknak! :)Megpróbálom felvenni a ritmust, bár így szunyókálás után nehezen megy

@piréz vitéz:
Azt hittem már nem is futok össze "persze nem is itt vagyok csak úgy tűnik Királyommal" :DD Ha lehet akkor Úrhölgy :P az mégis csak jobban hangzik ;)