Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tamás Hubert Varga (TomWild)

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Milyen lámpa ez? 2010.08.27 16:52:00
Egy olvasótól kaptuk a képet, és tudat alatt igazából már szerintem mindannyian foglalkoztunk ezzel a szerkesztőségben, de nem tudjuk.Ami szinte biztos: európai, leginkább olasz vagy francia autóról van, hetvenes évek, inkább valamilyen alaptípus modellfrissítés utáni verzióján…..
Tamás Hubert Varga (TomWild) 2010.08.27 17:49:05
Néhány keresetlen vélemény - csak úgy gondolatébresztésül - a világ egyik legagyafurtabb átveréséről... A filmet (mindkét részt) kb. a megjelenés után egy héttel már láttam, és azóta sokszor megnéztem, mert valami nagyon zavart, és egy darabig nem értettem, hogy micsoda,…..
Tamás Hubert Varga (TomWild) 2010.06.26 13:17:38
Sziasztok!
Idézem "Jéé"-t:
Nekem meg csak az jutott eszembe, hogy:
Még egyetlen filozófia sem oldotta meg senki életét... csak a tettek hozhatnak változásokat...
Ez teljesen igaz...
A cikk íróját nem méltatom semmire!
"A vallási mitólógia valódi alapja a teremtéstörténet, melynek központi szereplője egy teremtő tudatosság (Isten), aki minden teremtett dolgok forrása és részese."Egyáltalán mi az hogy vallás, és mi az hogy isten?? Ez egy tömegbefolyásoló/irányító hülyeség, amivel a hülye átlagembert be is lehet csapni! Nincs isten, nincs spiritualitás, nincs mitológia, és egyéb ien zagyvaságok! Emberek vannak, élőlények vannak, és élet van, amit nem tudunk a kezünkben tartani!
"A mikrohullám NEM fordul elő a természetben!!!!
Élettani hatása: Az ÉLET információ kiölése az ÉLŐ ételekből... ÉS HALÁLINFORMÁCIÓ bejuttatása az ételen keresztül a szervezetedbe..."
Ez nem megalapozott, és ilyen kísérlket soha nem volt! Ez parasztvakítás! Szerintetek nem kellett volna már pl nekem is meghalnom?? Ételmelegítésre gondolom mndenki mikro-t használ...nos, meghaltatok?? -.-' A Zeigeist Addendum propaganda film, és igenis, egy jó propaganda film! Milyen érdekes lenne, ha ezt levetítenék főműsoridőben nem?? És megteszik?? Hát persze hogy NEM... mindenki átmenne hedonistába.És ez annyira nem is lenne jó...Mindenkinek magától kell rájönni az igazságra, nem egy film alapján.
"Ismételten ez az én véleményem-igen kedves iró, ez a Te véleményed...és ezen van a hangsúly, mindenki maga találja meg az igazságot.
Üdv mindenki.