Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mooocsing

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LifeTILT Petra 45 nappal később 2011.05.16 09:30:00
„Úgy elmondanék most neked valamit Tomi, de ha elmondom ígérd meg, hogy nem fogsz nagyon kiakadni... ”  0.nap 67,2 kg                              45.nap 57,8 kg                          68 km futás, 13 súlyzós edzés, -9,8 kg és átlag -6,54 cm-el…..
Durva Nem értem a rinyát 2011.01.07 21:16:00
Mindenféle állampolgárok könnyei fürdetik Magyarország utcáit, tereit, amióta a Fideszes többségű kormány bejelentette, ráteszi a kezét a magánnyugdíj-pénztárakban felhalmozott zsetonra. Nézzük sorba, hogy az isten adta nép miket pityereg..."A Fidesz ellopja…..
Egyre-másra jelennek meg válogatások a legszebb szurkolókról – blikk.hu, nso.hu. Sőt, valahol még meg is szavaztatták az olvasókat. Persze melyik ország szurkolói a legszebbek a 2010-es VB-n? Közmegegyezés szerint Paraguay leányai a legbájosabbak/legszexibbek. Ennek örömére…..
Belsőség Bende cápája 2010.04.14 17:58:00
Hétfő este pöccintett át Pista egy linket, hogy nézzem már meg. Azonnal elborult az agyam, fém lökhárító, króm dísztárcsa, első tulaj itthon, garázsos, 518i. Cápa. Zöld. Metál. Tetőablak. Ott beleszerettem. Megemlítettem a Ritának, mit szólna hozzá, csak annyit mondott,…..
Most nyilván fel fog lángolni a vita, hogy ez Photoshop-e vagy nem, de mi szeretnénk azt hinni, sőt azt is hisszük, hogy a fenti egy valódi, jószándékú ajánlat az ismert mobilszolgáltatótól. 24 hónapra még ezekkel a kondíciókkal sem rossz ez gyorsuló világunkban. Misi46…..
Ellenőrző A kettes is jó jegy! 2010.01.27 08:00:00
Helicobacter kommentjét találtuk érdemesnek arra, hogy az Elégséges orvosok posztra válaszként megjelentessük. Érdekes egy orvosis szemszögéből látni a dolgokat, azért annyit hozzátennék, hogy a Btk-n sem két nap egy vizsgafelkészülés, még puskával sem... Úgy érzem,…..
mooocsing 2010.01.27 10:49:51
@jeep: Most nem keresem meg újra, de az úriember műszaki egyetemista.. egy kis iwiw csodákra képes. Mondjuk lehet, hogy az őskorból ragadt itt, ezzel a fejjel.. :D

Amúgy a cikkel teljesen egyet értek!
Frady Endre a neve mellett a költeményével is azonnal lenyügözött. A szóvicces nevű művész az index ügyeleti postaládájába küldte el az alant olvasható, a BKV-sofőrök sztrájkjára reflektáló remeket, ami a politikai-közéleti költészet többszáz éves magyar hagyományát…..
Walt Disney meséit az élet írja, no meg Kovi.Sziasztok!Mostanság egyre gyakrabban olvaslak benneteket. Komolyan nagyon jók ezek az írások. S ezek hatására, úgy elgondolkodtam az eddigi "hosszabb" - rövidebb kapcsolataimon. Mondjuk mivel 16 vagyok (l), nem nagyon vagyok híve a…..
mooocsing 2010.01.19 11:06:19
@Valaki más: most kezdtem a 2. x-et, de én sem bírom követni..
Belsőség Hadd csattogjon! 2010.01.14 12:03:00
Tegnap este holtfáradtan estünk be a szerkesztőségbe Csikóssal. Egy kicsi, de maradandó károsodást okozó olasz autót és egy svédet voltunk vezetni, fotózni, ami bizony Csikós részről sok aszfalton fekvéssel, részemről pedig hidegben ácsorgással járt. Szóval voltunk már jobb…..
Blogger barátunkat, BKV-Figyelőt nem csak a városi közlekedés tartja izgalomban. Lentebb olvasható levelében egy hipermarketes élményét osztja meg a Homár olvasóival. Mondhatjuk, hogy egy sajtnál nem számít sokat a szavatossági idő átírása, de ha sajttal megcsinálják, miért ne…..
mooocsing 2010.01.03 12:51:34
@A Tengerész: igen persze haaajjj de szép az álomvilágod, hogy valaki eldönti hoyg jó e még a sajt.. én anno a pult mögött találtam egy sajtot, kb 1 hónapja már lejárt a szavatossága, tiszta por volt, és azt az orrom előtt egy 8 általánost szerintem el nem végzett nő újracsomagolta.. hol élsz te hogy erre direkt van ember? :S
Az Egyesült Államokban és Kanadában a városok versengve pályáznak a biciklisbarát cím kiérdemlésére. Nagy az igyekezet, mert pillanatnyilag úgy áll a helyzet, hogy nemcsak a kerékpárt használó helyiek tetszési indexét befolyásolja, hogy ott van-e a jelző a település neve…..
Belsőség Kis fogyasztás házilag 2009.12.30 09:39:21
  Drágállja az autógyárak blue/eco modelljeiért felszámolt borsos felárat? Legyen Önnek is takarékos autója! Vélemények azonos című írásunkról...
mooocsing 2009.12.30 11:34:15
Szerintem ez egy nagy hülyeség.. legalábbis az alapgondolat, hogy hogyan tudjuk fokozni azt hogy kevesebbet egyen az autó.. valószínűleg senki nem fogja elolvasni amit írok, de talán 1-2 ember lesz aki velem egyet ért. Valószínűleg a cikkben leírt dolgokkal lehet a fogyasztást csökkenteni, de nem hiszem, hogy itt kéne elkezdeni. Persze vezetéstechnikailag sok embernek kéne sok mindent tanulni, de én ott kezdeném, hogy a kutaknál benzint kapjon az ember ne pedig vizezett akármit. Most voltam kinn Salzburg alatt "telelni" és autóval (3-as BMW 91' E36) itthon hiába nem taposom neki 9-10l körül megeszik.. kérem szépen odakint.. odakinti benzinnel, 7,1 literes fogyasztást tudtam produkálni.. Pedig ott nem is ismertem az utakat, nem tudtam melyik a kanyar után mi jön, nem tudtam előre ezek miatt spórolni, és igen mentem olyan utakon is, ahol KETTESben lassult az autó, pedig rendes aszfaltút volt, kis völgyben egy felvonóhoz ahova túristák százai járnak. Pedig ott elhiheti mindenki padlóztam az autónak.. igaz lefele nem is evett semmit. De ezt ugyanúgy elmondhatom az autópályán való közlekedésre is.. 7,6l hazafele jövet, ahol szintén meglett mászva egy hágó. Szóval való igaz, hogy a cikkben leírt dolgokkal is kemény litereket lehet megspórolni, meg a virsligumik biztos nagyon biztonságosak is, de szerintem ha benzin kerülne sokunk autójába, akkor már alapból 1,5-2l-el lejjebb lehetne szorítani a fogyasztást. (csak zárójelben megjegyzem egyik ismerősömnek van egy fiat grande puntoja.. ebben van egy kis lámpa, hogy ha szennyezett az üzemanyag azt jelzi.. amióta megvette ég..)
mooocsing 2009.12.30 11:58:25
@Répatorta: Igen teljesen egyet értek, hogy mit lehet az ember tegyen meg a saját háza táján. A mostani benzináremelésen meg veled együtt nevetek, én is hál istennek a határ mellett lakok, és hiába vagyok tanuló, hiába tankolok havi max 1-2x, akkor is kimegyek ausztriába és inkább ott teszem bele a benzint. Mikor nyári munkán voltam kinn, akkor figyeltem fel a minimális különbségekre, de nekem bevált.

@newtehen: elnézést, nem tudom mit tettek bele, ha így van akkor igazat adok. De látom abban, hogy nem tiszta benzint kapok, mindketten egyetértünk!
- Mi ez? - Kurva – vigyorgott Valagrózsa. Hátul a többiek félreérthetetlenül utalgattak a közeli jövő várható eseményeire. - Boldog születésnapot. - Hm... A lány kihívóan mosolygott. Kreol bőrén a vakító csipke ügyesen feledtette csípős kamionosszagát, Sanyi odalépett: -…..
  Autókat írunk meg, amikről már senki nem akar, mert csak útban vannak. Fókuszban egy megfáradt Samara. Vigyázat, nem teszt! Vélemények azonos című írásunkról...
Úgy gondoltam, hogy ez a téma megér egy külön posztot, ha már a múltkoriból kihagytam. :SSzóval van a DivX-nek egy remek mobilra írt natív lejátszója. Elkészítették Windows Mobile 5.0+ -ra és Symbian S60 3rd edition-re. Fel is települ, bár nyavajog, hogy nem teljesen kompatibilis.…..