Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pirogo

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Soha többé. Ezt ígértem meg magamnak. Soha többé nem fogom figyelmen kívül hagyni a megérzéseimet. A szombati napnak ez lett végül a tanulsága.A történet még valamikor a nyáron kezdődött. A nővérem küldött át egy linket (a link akkor is ez volt, csak akkor még némileg…..
Pirogo 2009.10.12 01:19:18
Kedves Sorstársam!

Kevesebb a szakirányú ismeretem mind a Tiéd, de laikusként hasonló érzések kavarogtak bennem a szombati nap után, hozzáteszem, hogy a feleségem szülinapomra lepett meg két jeggyel. Az konferencia indítása könnyű álomba szenderített, így a negatív érzések előtörése nálam váratott magára. Várkonyi Zsuzsa és Vederdy Tamás előadása lebilincselő volt, élvezettel figyeltem, annak ellenére, hogy a szegényes könyvtáramban fellelhető irodalomból az előadás teljes anyagát akár szó szerint vissza tudom idézni... Így még mindig háttérbe tudom szorítani a konferencia céljával kapcsolatos kétségemet, mely szünetekben a standok és hihetetlen "kedvező" áraik láttán meg-megerősödött. A szemem akkor nyílt ki igazán, amikor György lépett a színpadra. Lehet, hogy életemben nem láttam és hallottam még őt, de hirtelen deja vu érzés fogott el, felvillant elöttem Gyuri MLM ügynöki múltja, ahogy a színpadon zsúfolt csarnokban prédikál prófétaként a sikerről, a gazdagságról a lelkes tömegnek - Cselekedjetek! "Meg van az érzés?"

Itt már nem akartam a teremben maradni, de mint mondtam a feleségem a legjobb szándékkal ajándékozta a jegyet, és nem akartam megsérteni.
Na meg pár "fontos" dolgot azért ő is mondott, alább néhány a teljesség igénye nélkül:
- Időnként repülj el csak az egyik gyermekeddel egy hétre... kedves 3 gyermekes tanár-szülő
- Amit most élünk át az a valódi válságnak csak az előszele. Ha idáig valahogy megbírkóztál a lelki terhekkel, akkor most már készülhetsz is a valódi depresszióra!
- "A jövőben mindenki vállalkozó lesz." Vállalkozó tanár, vállalkozó rendőr, vállalkozó orvos, vállalkozó apeh-ellenőr, vállalkozó bíró stb.
- "Mindenki király volt." Wikipédia idézet: Király alatt eredeti értelmében egy állam olyan egyszemélyi vezetőjét értjük... Idáig rosszul tudtuk tán a szó jelentését?
- Szent Korona és a világ vezető népe... Nem kommentálom!

A leírtak ellenére elismerem, hogy Gyuri nagyon szuggesztív egyéniség, és nagyon jó eladó. Az a baj, hogy mi az ő qva idejét is busásan kifizettük!

Orsi jött a számokkal és a gazdaságtannal, én hülye közgazdász meg hirtelen nem értettem, hogy miről is van szó. Jobban járt volna mindenki, ha szimplán megköszöni, hogy ilyen kitartóak voltunk, és jó utat kíván! Ebbe a terembe most nem 600 "gyapjúpaplangyüjtőt" tereltek be, hanem azok jöttek el akik a gyermekeiknek a legjobbat szeretnék adni! Elkötelezett szülők! És hagyták magukat becsapni!

Ezek után érdekel, hogy ki volt a rendezvény ötletgazdája? Orsiról nem tudom elképzelni. Ezen szépen volt profit, és nem egy "első bálozó" rakta össze a dolgot!

Etikátlan vagy sem, a pénzt én is visszakérem! Ha nem adják, akkor újból tanultam valamit, és hasznosítani is fogom! Orsi példáján felbuzdulva háziasszonyoknak háztartás-management kurzust fogok tartani és aki most jelentkezik fél áron, 3 tank benzin áráért, nálam regisztrálhat!:-)