Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pennyke

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 "Be the Ball!""BE THE DREAM!"      Amikor éppen elég a légies keleti vonalból, kijózanít és felébreszt valami kellemesen gyakorlatias nézőpontra váltani. Valahogy minden átláthatóbbá és kezelhetőbbé válik számomra, ha kicsit…..
Pennyke 2011.01.14 15:33:35
@fortisbarat: Köszönöm a választ :) Nem is akartam az álom jelentését, mert már utánanéztem :). Igen, már gyakorolgatok,köszi még egyszer.
Ja, mindjárt(vasárnap) mek a "Sulibörzére". Amin abból áll, hogy gimikből meg szakközépikolákból jönnek tanárok, kitöltenek veled egy tesztet, és ajánlanak neked egy gimit vagy szakközépsulit. Ennyi az egész. Nem nagy cucc, de érdekes^-^. Próbálok erre a kis…..
Egy nagyon jó idézetet találtam,ezt most az összes barátomnak küldöm: "Mindig melleted leszek: jóban,rosszban,hepiben,depiben,lazán,faszán, de igazán!" Most a legjobb netes barátnőmnek,Floonak küldöm, mert neki erre az idézetre, igazán szüksége van!^-^ Ma nem tudjátok…..
UTÁLOM! Ma fellökött ez a hülye szél, és Pici Melci kapott el! A drága barátnőm. És kaptam 2 ötöst. Jippé-jé! Ilyen még nem volt, mármint ebben az évben! A tesi óra ma kint volt, de nem az egész, JÉGGÉ fagytunk! De aztán bent pókfociztunk-.- És bénáskodtunk egy kicsit! A…..