Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balcsi Gabi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aqabai mindennapok Gyorshirek 2010.05.29 09:16:42
Most az uj laptoprol irok, mert a nagy gep virusos lett, hasznalhatalan, most javitjak. Ezen abszolut nincsenek magyar betuk, bocs. Sok minden tortent az utobbi idoben, amit meg kellene irnom: megjartuk Ammant, csinaltattunk Bubinak hazatero utlevelet a kovetsegen; voltunk eljegyzesi buliban, stb.…..
Hát, ma megtörtént: kipotyogott Jázmin első tejfoga!  Ráadásul úgy, hogy észre sem vette. Om Ahmedéknél voltunk éppen, megmutattuk a mozgó fogat, majd kb. fél óra múlva már csak a helyét láttam.Kerestük mindenhol a lakásban, de nem találtuk, úgyhogy lehet, hogy lenyelte a…..
Ezen a télen még nem fűtöttünk, de úgy tűnik nem is fogunk.  Mig Anyu budaörsi ablakpárkányát egy aranyos kis mókus látogatja, nálunk az erkélyre nyáron kitett gázkályhát méhek foglalták el: Ilyen frankó lépet épitettek be a gázpalack helyére.Pár hete lettem…..
Nem kell megijedni, ezek még nem mi vagyunk... :-))Om Ahmednek született meg 6. gyermeke tegnapelőtt, egy kisfiú, aki anyukájával együtt jól van, csak még neve nincs szegénynek. Majd még nézegetik, hogy milyen név is illene hozzá. Itt ugyanis nem a kórház inditja el az…..
Bár mi itt Aqabában csak álmodozunk a hóról, idén egy fergeteges családi hógolyó csatát rendeztünk, amit megörökitettünk egy JibJab videón is:(Ha nem indulna el a videó, itt a link, ahol szintén megtekinthető)    Szereplők, Jázminon és jómagamon kivül: Anyu, a…..
Balcsi Gabi 2009.12.25 15:44:32
Wowwwww...
Idén is jót kacagtunk :-)))
Megnyugtatásként: itt esik, DE AZ ESŐ!!! bRRR....

Nagyon boldog karácsonyt kívánunk!!!
Gabi, István, Pista bácsi, isti és BLACKY :-)
Jázmin legújabb "tudománya", amit Om Ahmed Pókember-rajongó fiaitól tanult el:                Csak a Dédi meg ne lássa.....
Balcsi Gabi 2009.10.11 21:39:16