Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zodarr

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Utálod keresgélni a parancsikonokat az asztalon? Gyorsítani szeretnéd a munkád? Nincs kirakva az alkalmazás az asztalra, de nem szeretsz turkálni a Program Files mappában az indító exét keresve? Sürget az idő? Akkor a Blaze gyorsindítót neked találták ki! A program nagyon hasonlít…..
És igen. 2009 augusztusa óta 100 poszt született. Na és akkor mi van? Ez semmi. Miért kezdtem el blogolni? Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. Ez nem egy énblog. Rólam még egy szó sem esett. Vagy mégis? Hisz itt gyűjtöm össze, hogy mi is érdekel engem.…..
Numlock Holmes A Geek beszéd 2010.02.18 06:00:00
Noob vagyok a blogolásban, próbálok kevés hype-al 0day dolgokat postolni, úgy, hogy ne legyen tldr. magyarázat lentebb A geek/kocka kifejezés olyan embert jelent aki megőrül valami modern termékért. Általánosságban olyan személy, akinek az érdeklődése egy bizonyos témára…..
Nyomon szeretnénk követni a rendszer teljesítményét de nem akarunk túlkomplikált programokat használni? Utáljuk, ha a monitorozó program külön ablakban van, ami zavaró a munka közben? Részletes információkat és egyszerű beállítási lehetőségeket kínál az ingyenes Desktop…..