Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egyállampolgár

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kéken villódzó képernyő előtt térdre rogy az emberség, a bennünk bujkáló György Péter a civilizáció végét kiáltaná, de kiszáradt a szánk. Sírnánk, de már nincs könnyünk. Vége mindennek, most már csak a neutronbomba fehér villanása tisztíthat meg mindent. A kultúra…..
egyállampolgár 2009.10.20 06:10:36
@dr.agy: Tasnádi Maffia életre halálra c könyvéből:
,,Bigott kommunisták lettek mindketten apám katonatisztként anyám egy külkereskedelmi cég párttitkáraként építette szívvel lélekkel a szocializmust.Vallásról pláne zsidó vallásról szó sem esett........"

Tasnádinak bar micvója se volt,de miért is lett volna?A körülmetélést is ideje lenne megcsinálnia,bár 60 évesen nem késő?
egyállampolgár 2009.10.20 06:17:41
@Rubik's Cube: Mármint a Tasnádi IQ-járol beszélsz? KIre vert rá? ..akár itt az indexen?? Ja értem mert a Zalatnaynak primitív teszt kérdéseket olvasott fel,amit egy ócska tesztkönyvből másolt ki,arra nagy legény ?
A T.P szeme városi legenda? Jaj a hasam fogom...
a legtalálóbb mondatot itt olvastam a blogban: ...,,egy büdös fing,volt főmüsoridőben"
egyállampolgár 2009.10.20 21:31:08
@dr.agy:
1,nem azért kell pironkodnia,hogy ült,hanem azért amit csinált és azért mert még a büntetését se ülte le..6év elsőfokon,de mondjuk a másodfoknál a duplája is lehet.
PÁr dologgal vádolták? te ott voltál?
mondjuk min 16 rendbeli cucc volt....,,Az elsőfokú ítélet szerint Tasnádi Péter bűnös, visszaesőként elkövetett, két rendbeli emberölés előkészületében és felbujtóként elkövetett, két rendbeli életveszélyt okozó testi sértés bűntettében. Bűnösnek találták ezenkívül felbujtóként elkövetett maradandó fogyatékosságot okozó testi sértés, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak, közveszéllyel fenyegetés, rongálás, sikkasztás, csalás, magánokirat hamisítás, garázdaság, közveszély okozás, zsarolás, súlyos testi sértés kísérlete és lopás elkövetése miatt. A bűncselekmények nagy részét a vállalkozó felbujtóként követte el"

Kaffkát pedig érdemes olvasni,de Tasnádi köpönyegként nem húzhatja a bűneire,hisz azok valós cselekmények...