Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hellomi

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sportkormány, pótféklámpa, sportlégszűrő, xenon? Akár ezekért is ugorhat a műszakid. A rendőrök már akcióznak. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Itt a legnagyobb Chevy, amit idehaza megvehetünk. Dupla kipufogó, Camaro-lámpák és egy legendás név. És valójában? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Remek kis videót találtam az imént a médialepedőnkben (tudják, ez az a videósáv alul, tele csupa jó kis filmecskével). Tessék, megosztom, aztán már csak két mondat lesz. Egy Cadillac-reklám. Igen, az Escalade megverte a C300-as Mercedest. Utóbbiban egy 228 lóerős, 300 newtonmétert…..
Két órát kellett várnom a Land Roverénél is tömöttebb sajttáj után, mire szétszéledt a nép és hozzá lehetett férni a Hyundai i30-hoz. Igen, ahhoz az új koreai kis kompakthoz, amely elődje alig négy évet élt, máris leváltották. Na nem azért, mert annyira rossz lett volna,…..
hellomi 2011.09.14 20:45:59
@kultúrpesszimista:
Mivel műszaki adatok, tesztek nem állnak rendelkezésre ezért csak a formáról tudok nyilatkozni, ami szerintem szép. Nem értem mit lehet ezen fikázni, valakinek tetszik valakinek nem (nekem igen) ennyi az egész. Egyébként a Hyundai-nak formailag volt már nagy dobása elég ha a '98 körüli Coupe-ra gondolunk ami szerintem gyönyörűre sikerült, és a Genesis-t sem nondanám csúnyának!
hellomi 2011.09.14 21:13:47
@victor vacendak:
Így van a Coupe II-re gondoltam.
Amúgy, hogy mennyire lopták a formát a Genesis-nél, azt nem tudom az ördög részletekben rejlik és persze vannak hasonlóságok, de hát melyik autónál nem.
Mindegyik formatervező csen el ötleteket a másiktól ez így megy időtlen idők óta. Talán Bangle volt az egyik legeredetibb, de annyira újat dobott a BMW-kel (2001 - től a hetestől), hogy akkor hirtelen nem tudták hova tenni, és csak az utóbbi pár évben kezdtek ráharapni. Anno ő hozta be sorozatba a BMW-knél a "cápauszony" antennát, ma meg szinte minden gyártó ezt majmolja. Hatalmas perek lehetnének...
Előre lejtő, dinamikus forma.Egyszerű elemekből felépülő, de jól hangolt első futómű. Ne felejtsük el, hogy nem felső kategóriás autó, ezt azért is véssük táblára, mert a hátsó futómű akár egy jóval drágább modellben is megállná a helyét. Mai cikkünk…..
hellomi 2011.08.29 09:55:02
Igen, ez az a kocsi amibe beleül a jófajta totalcar-os tesztelő és a sok csilli-villi dizájnfos szineskütyütől meg az elektromosan állítható búcsus bizgerentyűktöl beájul. Ráadásul még a kicsi fejében ott motoszkál a bemutató ingyensvédasztalos marketingmaszlagos szarja és erre megírja ezt a fasza kis cikket. Bravo. Tessék megnézni csak ki vesz manapság Ford Focus-t,Mondeot? Elárulom szinte 90% céges, magánszemély elvétve kb. 4-5 év használat aztán kuka az egész autó. Tessék összehasonlítani egy hasonló km-t futott golffal, opellel vagy bármelyik német autóval. Ezt az autót 4-5 év alatt teljesen le lehet lakni. Ford 2000-es Diesel kb. 200000 km és meghal a motorja, teljes felújítás szükséges. Amúgy egy müanyag hulladékautó az összes új Ford. Új Mondeo: télen befagy a motorháznyitó bowden, nem lehet lecsukni a motorháztetőt viszlát sielés irány a szervíz. Ford Focus II első izzócsere, szerszámok nélkül nem megy irány a szervíz. Focus, Mondeo beleszorul a töltő pisztoly a tankba melléfolyik az üzemanyag, tessék euro5 részecskeszűrő meg mifaszom itt a környezetvédelem. Tudnék még mesélni benzinkúton dolgozok. A peugeot, citroen autónak álcázott ipari hulladékokról nem szeretnék most beszélni, mert az tényleg már az aljának a legalja, és anélkül nem is tudnék,h. fel ne húzzam magam. A lényeg hogy nem fikázni szerettem volna (bár az lett)csak helyretenni a dolgokat. A jó autó az nem csak 0 km-esen jó autó hanem használat során fog majd kiderülni, hogy a kikúrt mérnökök tényleg "valós értéket" hoztak-e létre vagy csak egy szériahibáktól nyüzsgő romhalmazt.
Nem hiszek a hibátlan 400 000 kilométert futott autóban. Sőt, nem hiszek a 200 ezresben sem. Szinte minden – saját autóinkkal foglalkozó blogposzt – kommentelői között feltűnnek a most vettem olaszban egy kilenc éves 320d-t, hibátlan és a kilenc éves B Vectrával járok…..