Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bander95

40 bejegyzést írt és 139 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugyan nem egy kifejezetten nyárias, hűsítő íz de az Al-Waha ánizsos (aka. likőrös, medvecukros, magyarul: negrós) dohánya igencsak terítéken volt az utóbbi napokban úgyhogy illendő kiértékelnem... A tesztet 'Luigival', a 82 centis, egyiptomi Top Mark pipámmal végeztem, Nammor…..
bander95 2011.07.25 00:43:23
The Next Word Slash kedvence 2011.06.21 22:14:00
Üdv mindenkinek, bizonyára mindenkinek van egy kép a fejében ha azt mondom, hogy Les Paul, ha mégsem akkor most jól dörzsölje meg a szemét és jól olvassa el a következőket, aki pedig jól tudja miről lesz itt szó az is maradhat.A név: Les Paul mindenki sejtheti hogy egy névből…..
The Next Word Figyelmeztetés 2011.05.13 17:35:24
Üdva félreértések elkerülése érdekében tájékoztatom az erre tévedőket, hogy nyáron fog beindulni a blog..
The Next Word The First Letter 2011.02.16 12:39:25
  Üdv mindenkinekeme blog megnyitja kapuit, szeretnék ide egy jó kis közösséget összehozni ahol egy összetartó kis csapat híreket közvetít a külvilág felé játékok, filmek és zenei témában ezért is szeretnék most egy TAGFELVÉTEL-t elindítani! Nos, hogy mi is…..
bander95 2011.02.16 23:00:33
The Next Word Megemlékezés 2011.02.16 18:20:00
Tudom, hogy még nagyon új a blog és nem sokan nézik de ebben a bejegyzésben szeretnék megemlékezni a Rossz Pc Játékok sorozatról és egyben elindítani saját rovatomat aminek nevét még mindig nem tudom hogy konkrétan mi lesz de gitárokkal kapcsolatos. Jöjjön tehát a lényeg, ugye…..
Hello mindenki(már ha valaki nézi egyáltalán még a blogomat...)Térjünk a lényegre!Elment a nyár és én holnaptól kollégista leszek de nem szeretném ezért bezárni a blogot így megpróbálom azt betartani hogy minden hétvégén lesz valami a blogon, videót azt nem ígérhetek mert…..
Szörnyűlködve láthattuk, hogy az ingyenes 'Heat - Episode 1' a 3 évvel ezelőtti ezer forintról idénre felment 1890-re , sőt egy bátor riportünk 2073 forintért is látott! Akkor már elkezdtem gondolkodni, hogy kéne verseny, ki tudja a legdrágábban lefotózni egy polcon. De úgy néz…..
bander95 2010.08.24 14:28:11
bocs a dupla kommentért
@| Shorty |: Egyáltalán nincs igazad több szempontból sem... nekem a Sauerbraten még tetszik is! szerintem nagyon jól ellehet vele lenni és a grafikája is egész szép, a pláne meg hogy nem 2010-es játék, nem tudom pontosan de olyan 2005 körüli csak azóta is adják ki hozzá a frissítéseket és ajánlom neked Nuclearvision videóját a játékról ami szintén jól sikerült :D
Úgy gondolom, korrekt, ha készítek számotokra egy kis tájékoztatót, mi várható a 3. évad hátralevő részében.- Sajnos eddig borzalmasan kevés videót készítettünk. Ennek megvannak a maga különböző okai, és mivel ősztől várhatóan még kevesebb ráfordítható időnk…..
A következő alany a Fable: The Lost Chapters lesz. A videofelvétellel nem is lesz gond, de elkapott valami nyavalya (nagyszerű ez, pont nyáron), úgyhogy valószínűleg a szinkronnal fogok egy kicsit csúszni. Igyekszem minél hamarabb elkészíteni, de betegen mellőzöm a…..
DJ Hero tesztMikor bejelentették a DJ Hero-t, egy béna Guitar Hero klónnak tartotta mindenki, többek között én is. Tavaly a BGS-en bemutatták a játékot, sőt ki is lehetett próbálni. Már akkor megváltozott a véleményem és tudtam: ez sokkal jobb lesz, mint a Guitar Hero! A…..
LaLee's Blog XIII (Thirteen) cikk 2010.07.27 22:17:00
Egy komolyabb játék kerül ma a virtuális boncasztalra, amire szerintem közületek csak kevesen emlékeznek. A 2003-ban kiadott XIII (Thirteen) nevű játékról van szó, ami elég érdekes tészta.. de miért is? A válasz a cikkben található...       A XIII egy…..
bander95 2010.07.17 13:44:41
@Whonter: Talált :D
@BlackCrow: @Menmi666: szerintem nem annyira gagyi sztem vicces meg aranyos
Holnaptól nekiállok a nagyüzemi gyártásnak, a Warrior Withinnel kezdem. Ma szerkesztettem pár új dolgot, amit beleteszek a videóba. A humorvonalat fogja erősíteni, remélem tetszeni fog.Hétvégén felraknám nagyon szívesen, de ismerőseimmel több napra "kirándulni" megyek…..
Mostanában elég sűrűn láttam a City Interactive új játékának a Sniper: Ghost Warrior-nak a trailerét, illetve Rossz PC Juniorokon is bemutatta valaki és nem nézett ki rossznak. Csak ennyi kellett a kíváncsi természetemnek, be is szereztem magamnak.  Ha kíváncsiak vagytok, hogy…..
Üdv mindenki, elkészült az új videó amiben 2 játékot ígértem de sajnos az egyik(final fortress) csúnyán keresztbetett nekem így csak az egyiket mutatom be de ha belegondolok nem is bánom mert 5-5 percet szántam volna mindkettőre de ez a játék megérdemel 10 percet! A sikertelen…..
Cheap Games ''sorozat'' Meglepi 2010.06.28 23:02:00
Hellóbeló mindenki! Elkészítettem egy kezdeteleges kis introt de még csak béta fázis :D A videóval kapcsolatban azt mondom hogy a jövő héten még mindenképp nekiállok mert azután egy hétig nem leszek itthon azaz netközelben sem.. na itt ez a remekmű!  ..
Előre bejelentem, akárhogy is alakul ez a dráma-e játék körül, NEM lesz ebből 3. rész, ezek mind kiegészítő videók. A következő alany már megvan és tesztelem is. Régi barátainktól van, akiket már úgy hiányoltatok  ..
bander95 2010.06.21 11:34:37
Gamer Stars Nyitott kapuk! 2010.06.16 13:11:59
Üdvözlünk mindenkit ezen a blogon én bander95 és bravo0 innentől mi közös erővel mutatunk be játékokat videókban és írásos formában valamint lesz egy kisebb zenei rovatunk is de majd csak későbbi tervekben szerepel majd meglepetés lesz kérdéseket várunk valamint aki csatlakozni…..
Nos sziasztokTudom, ezer éve nem volt semmi a részemről de ezért bocsánatot szeretnék kérni.Most, hogy végeztem a vizsgáimmal és elég jól tesljesítettem eljött a nyár :D...csakhogy ezért még annyi időm sem lesz mint eddig :S na jó csak vicc...Innentől kezdve próbálok minél…..
Ilyen is rég volt, hogy 2 napon belül két videó jelenjen meg ;) Még több Shift gomb, még több hörgés és a legjobb zene, amit valaha hallottatok Indavideó megint alkotott. Mikor a borító képkockáiról beszélek, ott elvileg a kép kellene hogy legyen, erre valamiért megint a…..
Best PC Games Sorozat eRepublik 2010.05.18 21:17:00
Amíg némileg szünet van a blogon (eléggé megcsappant most az összes statisztika, de össze fogjuk kapni magunkat, ami engem illet: hétfőn voltam érettségizni), addig beszámolok erről az "új" őrületről, ami tulajdonképpen nem is új, csak én fedeztem fel mostanság.Az…..
Egy morbid, ám szórakoztató flash-játék sorozat bemutatása. A Dark Cut nevű remek, "műtős" sorozatot mutatom be, de nem egyedül, hanem jóbarátommal és Rossz PC Junioros szerkesztőtársammal, Killával. (Hatalmas mega-köszönet a hangokkal végzett munkája miatt neki!) A…..
Kis angol tudás kell a mai képhez. Két teljesen ellentétes értelmű szót lehet kiolvasni...
bander95 2010.04.26 21:44:46