Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Megaymir

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Audiolife Az utolsó poszt 2020.09.16 13:06:19
Igazából nem is tudom, mióta írok hifiről. Nem volt kedvem megnézni, mi a dátuma az első posztnak. Azt kb be tudom lőni, hogy az audiolife előtt már írtam egy másik blogra néhány évet. ..
Megaymir 2020.09.16 18:00:19
Előszó Ez az első olyan cikkem, amit kénytelen vagyok három részletben közreadni, terjedelem és időrendi okokból. Különösen a második részében nagyon sok technikai, felépítési kérdésről lesz szó, amelyek érthetősége sokaknak a kínaival vetekszik majd, emiatt itt, e helyt elnézést kérek. Akik már…..
Mostanság sokszor hallom innen-onnan, hogy klassz dolog az analóg, meg szépen szól a bakelit, de erre aztán az Isten pénze sem elég, ez kiesik az egyszeri magyar állampolgár lehetőségeinek mezsgyéjén túlra. Tényszerű, hogy a jó analóg hang nem olcsó. Nem lehet megúszni 30-40 ezerből, mint egy…..
Belengettem már egy hónapja, hogy lesz pár újdonság, már ami a blog dizájnját illeti. Azóta készült a dolog. Persze nagy csodák nincsenek, meg ez azért kicsit túlzás is, mert a lehetőségek adottak voltak, a munka nagy részét pedig képzőművész és fotós-grafikus…..
Audiolife Rossz fül - jó hifi 2013.09.14 11:41:24
A hifisták mind azt hiszik, mind azt hisszük, hogy nekünk jó a fülünk, meghallunk olyat is, amit mások nem, hiszen ez a hobbink: ülünk különböző hangrendszerek előtt és fülelünk. A zenészekről is ezt tartjuk, meg a hangmérnökökről. A valóság ezzel szemben az, hogy a…..
Belsőség Low battery 2009.10.11 05:33:00
  Egy 80-100 km hatótávolságú elektromos autó lítium-ionos akkumulátora mai árakon számolva legalább négymillió forint, és ennyiért még kereke sincs. Vélemények az azonos című írásunkról...