Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TomSPecial

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amennyire mindennapjaink része a Facebook, annyira számít ugyanennek sok embernél a tömegközlekedés. Igaz, ameddig Facebookon megválogathatjuk ismerőseinket, addig a BKV-n a lehető legborzasztóbb emberfajokkal kényszerülünk együtt utazni. 1. Nyugdíjasok Hány és hány kellemes…..
TomSPecial 2010.09.01 07:26:11
@DoM1N4ToR: "A scout lebonkol és két lövésböl elrak amig stun olva vagy
A Sóder elminikritel majd elkritel és leüt 2hp val mikor te full hp-s vagy
"A pájró az maradt faszláma kezdő kaszt faszlámáknak
A demo kard pajzs komboval levág
A hevi natasával felbassza az agyad
Az endszi combatol és elkritel
A medic szinte változatlan
A csipa ledob huggyal és testenlö nyillal
A spyt pedig harmadszor ölöd meg és negyedszerre hátbaszúr" xDDDD +1
"Amugy meg felesleges azon vitázni mi volt régen (én még nem is sejtem) de BIZTOS NEM LESZ MÁR OLYAN!
Elfogadod és játszol vagy leszarod és más játékkal kezdesz foglalkozni!
Azért sirni h jobb legyen felesleges, tenni érte pedig nagyon keveset tudsz ! " ....Ha nem írod le te, leírom én... :)
Adott egy Wranglerrel vezérelt hármas szintű sentry, amelyet meg kell semmisíteni. A kérdés már csak az, hogy mivel lehet ezt a leghatékonyabban véghezvinni. Elméleti okfejtésünk korlátozott laboratóriumi tesztelése a következőképpen zajlott. Adott egy hármas szintű…..
Azok, akik olvassák a magyar közösségi portálokat valószínűleg már értesültek róla, hogy a közösség egyik ismert alakja, Drunken F00l a STEAM accountjára VAC bant kapott. Eleinte téves találgatások terjengtek és a sok jóakaró már el is kezdett nyáladzani, hogy…..
Máris bajban vannak, ha ilyen statisztikák alapján próbálják igazítani a játék tartalmát. Hasonszőrű próbálkozással már nagyot bukott Gabe Newell, aki szentül hitte, hogy a statisztikák által mutatott számok mérvadóak és jó nyakkendősként javítani kell azokon a…..
TomSPecial 2010.06.15 15:09:42
+1
Nem vagyok túl nagy híve a játékokhoz fűződő kultúráknak. Láttam már sörre ragasztott, kék A4-es papírra írt "mana" feliratot, szóval innen üzenem a wowosoknak, hogy getalife. De ami most következik az azért mégis megérdemel némi figyelmet, ahogy tette azt larry is,…..
Annak, aki nem értené a poént, íme az eredeti (by Madness): [link]..
TomSPecial 2010.01.25 12:34:32
"Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy weboldal és annak egyik szerkesztője a fejébe vette hogy 3(!!) kemény hónap tapasztalattal a saját kezébe veszi a közösséget , mit sem sejtve a magyar TF2 történelemről. Ezt a személyt Pozitivenak hívják aki úgy döntött, hogy…..
larry üzenete:*hehe*kurva jó*olvastam a cikked*:)*hoho kiborult a bili?The_BuNFi üzenete:*belefáradtam az intellektuális higgadt közösségvezető szerepben tetszelegejek*holott semmi közöm a témához*az ogc is szépen erősödik*mert nekik vannak grafikusaik, webdesignereik*minden a…..
TomSPecial 2009.10.21 01:01:25
@Chaptal: Mennyivel betegesebb bármi másnál a világon manapság? Te mit keresel akkor egyáltalán itt, HA ennyire tisztában vagy dolgok menetével? Mint már írtam, " ha egy 10-el fiatalabb lehetnék " 30 leszek februárban, és pusztán a saját szórakoztatásom miatt játszom a tf2-vel ahelyet, hogy legalább 6 millió üres fejű honfitársammal azt a szar tv-t bámuljam, vagy kocsmába járjak, esetleg politizáljak. Sőt barátnőm is van és rendes nemi életet élek, meg munkám elég jó fizetéssel. Mi a beteges ebben?
Testvériség a magyar TF2 közösségen belül Ez a mondat a Postal 2-ben hangzott el az egyik küldetés során. Szóval van ez a petíció, aki akarja olvassa el, írja alá, témázgasson a petícióban leírtakról, de nekem csupán ennyi jutott eszembe a petíció legvégén olvasható…..
Hihetetlen, hogy az ember milyen kincsekre akad, ha véletlenül az ETF2L fórum témáinak olvasgatásával tölti a szabadidejének egy részét. Én nagy kincsre akadtam a tegnapi nap folyamán, amivel sikerült mosolyt csalnom (vagyis inkább sírva röhögést) azoknak az arcára, akiknek…..
Néha komolyan nevetnem kell már kínomban. Ekkora tudatlanságot és tájékozatlanságot. A történet a következő: Darn cheatelt publicon. Hát persze hogy cheatelt, Európa egyik legjobb soldiereként biztos én is csalnék hogy még több ponthoz jussak valami szánalmas pub szerón. Sőt a…..
TomSPecial 2009.10.16 21:41:27
Mostanában elég sokat rágódom azon, hogy nem vagyok megelégedve a blog.hu által nyújtott lehetőségekkel. Kevés a template és azokat is nagyon nehezen lehet praktikusabbra, olvasóbarátabbra alakítani. Arról meg ne is beszéljünk, hogy web hőskorában komolyabb külső megjelenést…..