Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jedlik_

0 bejegyzést írt és 140 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praxis Pár hétig nincs dugás 2010.06.09 06:00:00
Hali! Olvasgattam a blogotokat, és végül úgy döntöttem, elmesélem a saját sztorimat is. Nem ekézni akarom a magyar EÜ-rendszert, sőt, az alulfizetett és túlhajszolt orvosokat sem (bár fordítva használhatnánk a két igekötőt...), de tény, hogy néha hajmeresztő dolgok esnek…..
Két dolog jutott eszembe, miután végigolvastam Ildi hosszú, de a maga módján igen szórakoztató levelét. Az egyik az volt, hogy "ügyes", a másik, hogy egész hihetetlen, mit meg lehet csinálni emberekkel. Ildi a Dob+Basszus színházi verziójára vett jegyet a Bárkába. A…..
Jedlik_ 2010.06.10 08:34:25
Elkezdődött a nyár, s ez azt is jelenti, hogy ha jó az idő, akkor már nem néz mindenki tévét hétvége délután. Csak szűk egymillió gondolja úgy, hogy a TV2 és az RTL Klub filmjei és sorozatai jelentik nekik a szórakozást. Vasárnap estére persze ez a szám minimum…..
Ákos, Tankcsapda, Magna Cum Laude @ Szeged, Dóm tér 2010.05.22. A századik születésnapját ünneplő Délmagyarország kölcsönkérte Szegedtől a Dóm teret, elhívta Ákost, a Tankcsapdát meg a Magna Cum Laude zenekart, felállított egy színpadot a fogadalmi templom kapujában, szembe…..
Jedlik_ 2010.05.25 11:27:08
@Fórumromboló Troll: @pygmalion: Látom kenitek-vágjátok a témát ti is.
Jedlik_ 2010.05.25 12:06:17
@pygmalion: @Fórumromboló Troll: Ti is szeretitek a viccet, csak nem értitek?
Jedlik_ 2010.05.25 14:42:47
@Rózsa: Fényt kívánok a te agyadba is. ;)

Ákosnak megköszönték a szervezők materiális formában, hidd el. Nehogy már azt gondold, hogy az idolod minden koncert alkalmával kegyet gyakorol, hogy megmutatja magát a hű famulusainak.

Pont fordítva van. Ő lehet neked hálás, hogy kíváncsi vagy a mutatványaira és még fizetsz is érte.
Geekblog Lost-finálé 2010.05.24 20:00:00
Véget ért a Lost. Az elmúlt évtized kétségkívül legjelentősebb műfaji sorozata befejeződött. Ezt a gondolatot sokáig kell még ízlelgetnie a rajongóknak, mire igazán megbarátkoznak vele. Előbb azonban a finálén kell túltenniük magukat, amely éppen olyan lett, amilyen a…..
Jedlik_ 2010.05.25 10:46:38
@resztli: Dehát 3 vagy 4 éve pörög a neten az a hint, hogy ezek a purgatóriumban veszkődnek, mer már jól meghaltak. Hát erre meg tényleg??? Na neeeee.
Pendulum – Immersion (Warner) A Pendulumról megoszlanak a vélemények. Van egy jelentős réteg, ami meg van róla győződve, hogy ez egy szuperjó zenekar, nagyon bulizós zenével, csodálatos hangzással. Aztán van egy réteg, ami szerint régen nagyon reményteljes volt az…..
Jedlik_ 2010.05.25 08:51:30
@FeroxX: A rakodom a traktort az mióta dnb? (na jó, a dobok emlékeztetnek)
Jedlik_ 2010.05.25 08:58:21
@Ne Pereskedj Panda: A vocoderrel semmi baj, ez meg ráadásul nem is vocoder hanem valamilyen autotune, de a zenekritikusnak nem kell ilyeneket tudni. Effekt, effekt oszt jónapot.
Jedlik_ 2010.05.25 09:01:33
@szmissz.dzson: Jaja, család meg a haverok körében már ismert volt a prozsidáj remiszk előtt is.
midi.blog.hu Vonósgép, megint 2010.04.05 18:01:00
A hetvenes évek klasszikus vonósszintijei már jó néhány pluginben visszajöttek, most hamarosan jön egy újabb, a Cromina. A Solina String Synthesizer hangját szeretné majd utánozni, az oszcillátorait frekvenciaosztással emlulálja majd, ahogy kell, és benne lesz a gyönyörű és…..
Az Amidio iHolophone-ján elvileg szinte mindenki tud játszani: a karikákon lévő hangok egy skálán belülről érkeznek. A hangminőség szenzációs, 64 bites audiómotor van mögötte, az ár pedig 7 dollár (van ingyenes, butított verzió is). Tájékoztatáshoz innen juthatunk...
Mindenkit meglepett az Apple, amikor beengedett egy új böngészőt az AppStore-ba. Korábban egyértelművé tették, hogy ugyanazt a funkciót két program nem töltheti be, így a Safari mobilverziója kapott egy elég nagy és fenntartható előnyt.Nekem azonban az az érzésem, hogy az Opera…..
Egyre többen és egyre jobb eszközökkel célozzák meg azokat az iPhone és iPod touch-felhasználókat, akik este nyolckor belesüppednek a foteljukba, és képesek bármiből távirányítót készíteni. Legkönnyebb erre a célra a takarításba belemerült barátnőnket használni, a…..
A mozgóképszínházakat barbár hordaként lerohanó mozicsürhe elemi egysége a mozitahó.  Ők azok, akiktől a kifinomult, arisztokratikus, minden vonásukban nemesi, általában háromnevű urak nem élvezhetik kedvükre a filmművészetet. Íme egy klasszikus mozitahó…..
A lány könnyen osztogatja a számát, a fiú meg nagyon nem ért a nőköhöz, de mégis próbálkozik. A randevú teljes csőd, de attól még ti kemény menő lányok, ne bántsátok a fura fiúkat! Az az érzésem, hogy az idei szakítós-történet felhozatal messze elmarad az oldal…..
A Nike nálam nem tud hibázni, egyszerűen nincs rossz húzásuk (na jó, a Wieden ideiglenes elhagyását leszámítva), szinte nincs olyan filmjük, amit nem szeretnék meg első látásra. Az új kampánnyal sincs ez másként, a Human Chain névre keresztelt film is azonnal belopta magát a…..
Lokális klímaváltozás Cédulák 2010.02.15 16:21:00
Kábé egy hete zajlik a kopogtatók gyűjtése. Tanulságos jelentések a frontvonalból, LMP-s aktivisták belső fórumáról minden további kommentár nélkül. „Volt egy idős nő aki szimpatizál velünk, ránk is szavazz, de a kopogtatót nem adja. Magyaráztam, hogy lehet az ő…..
A Dinamitot 1979-ben alapították a Skorpió, a P-Mobil és a Mini tagjai. Rövid élete alatt (1982-ben oszlottak fel) összesen két kislemeze és két nagylemeze jelent meg az együttesnek, de mindegyik hatalmas példányszámban fogyott, így igazi sztárzenekar lett belőlük. A feloszlás…..
Hatvanhat évnek kellett eltelnie, hogy a holokauszt áldozatainak leszármazottjai hangsúlyozottan egy elenyésző kisebbsége rádöbbenjen, hogy a MÁV bűnös módon segítette a náci német birodalmat a zsidók deportálásában. Ők most Chicagóban kitalálták, hogy 248 1771 milliárd…..
Jedlik_ 2010.02.11 13:11:19
Régóta figyeljük azt a macska-egér játékot, ami során az Apple és a hackerek, a devteam, Geohot és Saurik kergeti egymást, és aminek már az egyszerű nyomon követése is egyre nagyobb kihívás elé állítja az egyszeri vásárlót. Míg eleinte a feltörés egy boltból hazavitt…..
Durvul aminek durvulnia kell, kapjuk az ívet mi, panellakók is, néha a tetőt vinnék el a fejünk fölül, hogy aztán néhány ifjúszoci gúnyolhasson bennünket dobozlakóknak (kép mellékelve, ott, ahova való, a legalul). Orbánról meg az évértékelésen derül ki, hogy lakott ő még…..
Jedlik_ 2010.02.06 08:01:23
Az év eleji koncertpangás és uborkaszezon alatt megjelent a Quimby új klipje, méghozzá az I've got a girl című dalhoz. Nos, hogy is mondjam... mit is lehetne rézandráskodni e videóról...?! Sommásan: egy klipben lévő legtöbb férfi nemiszerv EVÖR, ráadásul mindez…..
Jedlik_ 2010.02.03 18:33:53
@bandris11: Hát szerintem pont a kvimbi csinált már. Sajnálom srácok, a legnagyobb tisztelettel mondom, hogy ez szar. Persze nyilván a provokció a cél meg hogy terjedjen jól a neten a cucc, azt meg elértétek, de én maradok a régebbi eresztéseiteknél. biztos vén fasz vagyok.
Jedlik_ 2010.02.03 20:04:35
@igric: Jaja, kemény társadalomkritika, a honfoglalásig visszamenőleg. Egyetemes.
Szűzgarázs 8. A szerkesztőnő 2010.02.03 08:00:00
Találkoztam a szerkesztőnővel egy kávézóban. Meg akart nézni magának. Karcsú, agilis csaj, kicsit idősebb nálam. Rövid hajú, a bőre hibátlan, a sminkje is. A tévében láttam már párszor, noha keveset nézünk tévét. De szimpatikus. Látszólag konszolidált életet él,…..
A Soproni a „Magyarország, én így szeretlek” után újabb, a hazaszeretet témájában mozgó reklámfilmet hozott ki. Friss, ropogós, tekintsük meg, aztán folytatjuk: Én személy szerint szerettem az előző reklámot, annak ellenére, hogy sokaknak voltak vele problémái, a…..
Jedlik_ 2010.02.02 20:04:39