Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Motor Tibi

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2013. november 29-én tartották Budapesten a 269life Hungary szervezésében a "Fur Free Friday"-t, azaz szőrmementes pénteket. Az esemény nemcsak a magyar fővárosban került megrendezésre, hanem világszerte közel 200 helyszínen vonultak/vonulnak ki állatvédők napokban az utcára, hogy…..
Mert a csapatépítésre márpedig szükség van. Tudjátok, ez is az a fajta dolog, amire először mindenki köpköd, meg hogy ne, meg koszos leszek, meg inkább dolgoznék - de azért a végén mindenki igenis élvezi, és csak összerázódik egy jó kis társaság. Nem, most nem arra…..
1931. március 29-én, vasárnap a Zeppelin vállalat LZ-127 felségjelű, Graf Zeppelin nevű léghajója jött látogatóba hazánkba, amely az akkori idők legnagyobb léghajója volt. Ez a 60 tonnás repülő "ezüst szivar" a maga 236,6 méteres hosszával és 30,5 méteres…..
Motor Tibi 2011.06.15 05:05:05
Hűtlen kezelés bűntette és más bűncselekmények miatt gyanúsítottként hallgatták ki Szima Juditot. A Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezet (TMRSZ) főtitkárát péntek késő délután óta a szekszárdi rendőrségen a kaposvári nyomozóügyészek. A szakszervezet péntek…..
Motor Tibi 2011.06.05 23:44:45
@Jakab Andor: Nem olyan szoros az a kötődés, a Jobbik kussol az ügyével kapcsolatban.
  Sosem voltam még Sas-kabaréban. Sokszor terveztük a szerkesztőségben, hogy megyünk, de aztán nem lett belőle semmi. Ma délutánra viszont megvan a jegyünk, így ott leszünk a Mikroszkóp Színpad TárSASjáték című zenés, közéleti kabaréján. A búcsúelőadáson.   A…..
Motor Tibi 2011.06.05 04:22:19
-Mit olvasol, Bandesz? Mi ez? “A nagy sikerre való tekintettel újabb retróparti DJ Diffenbachiával”, hát ez tényleg a legalja. Na de ezt a múltkor is elégszer ragoztuk. Ugorgyunk, következő oldal... "fiatalokból álló tervezőcsapat gondolta újra a TV-torna…..
Motor Tibi 2010.12.01 02:23:49
@öntelt radírpók: Pedig ez is lehetett volna a kiváltó ok.
  Mo Dorka - aki nagy örömünkre szintén blogunk nevét viselő kedves követőinkhöz tartozik - egy novellának is beillő művet engedett át nekünk közlésre az utazók jellegzetes típusairól. A modoros utazó A modoros utazó görögbe, spanyolba vagy olaszba megy. Ha nemcsak…..
Motor Tibi 2010.01.15 07:01:39
 Végtelen téma a külföldre szakadtak világa: volt már sima emigráns, volt asszimiláns, cserediák - mégis folytatnom kell egy kis tipizálással, méghozzá a rosszindulatúbbnak tűnő műfajban. Mentségül annyit, hogy mind saját tapasztalaton alapszik.Na de milyen nemzetek…..
Motor Tibi 2009.12.03 03:01:05
@Humbino: Azok nem románok, hanem cigányok. Egyébként fejlődnek, mert digó helyett most már inkább arabnak szokták kiadni magukat. Persze azzal is hamar bebuknak.
  Nem lesz sok finomkodás, skacok, annyit ígérhetünk. Styxx újabb olvasói levelén felbuzdulva lerántjuk a paplant az emberiség tűzrakás utáni legnagyobb találmánya, a felláció maníros művelőinek és - a píszí jegyében - műveltetőinek többnyire csak félrészeg őszinteségrohamok és visítva tekilázós…..
Egyik olvasónk épp a YouTube súgófórumain barangolt, amikor az angol nyelvű menüpontok helyett megjelent a magyar nyelvi interfész. Ami ugye azért is érdekes, mert hivatalosan még nem választható a magyar nyelv a beállításokban.A történet elég fura. Csak a magyar nyelvű Ubuntun…..
A facebook egy jó vagy rossz tulajdonsága, hogy olyan mint egy nagy házibuli az összes barátoddal, családtagoddal, ismerősöddel és munkatársaddal. Tele van mókával az egész, becsatlakozhatsz mindenféle érdekes beszélgetésbe amint görgetsz ide-oda és aztán csak lazán…..
Motor Tibi 2009.10.21 06:49:33
Modorosblog Menzán: Az ebéd 1989 2009.10.19 11:54:00
-No kedves csimótáim, mindenkinek megvan a párja? Akkor most az ebédesekkel, napközisekkel levonulunk az aulába szépen, libasorban. Hazemenősök is felállnak, viszontlátásra! -Víííszóóntláátáásra! -Sorakozó, harmadik cé! Indulás, Jokonicsy sem izeg-mozog, igazodik…..
"A férfiakat figyelmeztetni kell, és meg kell érteniük, hogy gyakran félelmetesek, a nőkre és gyerekekre – különösen a családtagokra – akaratlanul is nagyon veszélyesek tudnak lenni. Szerintem vannak férfiak, lehet nem is kevesen, akiknek megkönnyítené az életét…..
Vitalij Klicsko nem riad meg az erőszaktól sem - legalábbis Leonyid Csernoveckij kijevi polgármester szerint, írja az Index. Egyrészt szeretnék virtuálisan kezet nyújtani a polgármester úrnak, mert ez a felfedezés még Nobelt fog érni valamikor a csodás jövőben. Másrészt…..
Motor Tibi 2009.10.15 16:50:23
@Vörös BLORóka: A vodka érzéstelenít és ellenállóbbá tesz...
A 6.c osztály, ahogy Marika néni előre beharangozta, 1992. április 15-én elindul az egri osztálykirándulásra (ÁSÉS-fiúknak ajánlom a mait is). Az iskola előtt már reggel héttől élénken gyülekeznek a gyerekek, párat a szülők is elkísérnek, hogy égessék kicsit kisfiukat a…..
A "ki tud egyszerűbb ábrát rajzolni" versenynek Schdl lenne az abszolút győztese a lejjebb látható képpel, talán még enélkül is érthető lenne a sztori, mert nem valami bonyolult, hat sávos, felüljárós, össze-vissza fel-lehajtós kereszteződésről van szó. Ennek…..
No, már megint a szokásos magyar széthúzás, nekünk mindig szekértáborokra kell szakadnunk, szomszédaink (sőt, az egész Világ) meg csak Rajtunk röhög... Volt nekünk nemrég egy, a Törzsgárda körében hatalmas sikert és vitákat kiváltó olvasói levelünk, a Control Freak, azaz Az…..
-Na csimótáim, akkor most mindenki fogja az ellenőrzőkönyvét, és gyöngybetűkkel belevési, írom a táblára. Plajbász mindenkinél van? Csabikám, hányszor mondjam még, hogy a piros a Tanár színe? És tessék szépen 2B-s ceruzával írni, ahogy megbeszéltük. A Vonhinten Helgus…..
Motor Tibi 2009.10.12 00:17:34
@Ön: A számháború az tényleg felejthetetlen élmény. Mi egy haverral hullarészegen „őriztük” a zászlót. A csapatunk persze tele volt stréber szarokkal, akik sírtak, hogy a másik (debil)csapat tíz perc alatt megszerezte a zászlónkat. Ezután visszavágó (!) is volt, de ott már bölcsebb voltam; elégettem a zászlót, és a haverral meg két lánnyal (a másik csapatból) kiültünk egy sziklára borozni.
Motor Tibi 2009.10.13 04:42:30
@Ormótlan: Nem, sajnos mi még első és talán második gimiben is számháborúztunk.
FASZKIVAN! blog Cigány vándorlás 2009.10.12 13:00:00
Amit megúsztunk Svádországban, azt most beszophatjuk a kanadaiaknál. Tavaly tavasz óta lehet vízum nélkül Kanadába utazni, mennek is a cigányok, mintha kötelező lenne. Mondjuk nem dolgozni akarnak, hanem menedékjogot kérni. Mert itt bántják őket a csúnya, gonosz magyarok.…..
Motor Tibi 2009.10.13 04:40:11
Mint tudjátok, mi is feszült érdeklődéssel követjük a celebvilág eseményeit, és néhány celebet a többi elé helyezve kísérünk figyelemmel, mint például Voksán Virágot.– Mai cikk, megdöbbentő vallomással: "Virág mindent megtesz, hogy rácáfoljon a…..
Motor Tibi 2009.10.11 23:58:55
A Borsod megyei rendőrség szeptember 1-én kiemelt akciót indított a falopások és színesfémtolvajok ellen. Végre. Már ideje volt. Talán ez az "akció" lehetne állandó jellegű ... Az eredmény - számomra - megdöbbentő: Szeptember 1. és szeptember 28. között 854…..
Motor Tibi 2009.10.11 05:34:40
@Őrnagy Őrnagy: Támogatom.
Vastagbőr Biztos kell ez, anyuka? 2009.10.08 13:15:00
Egy csongrádi kislány, a 8 éves Csenge fitneszórára jár, lovagol, hegedülni tanul, nagykorában pedig állatorvos szeretne lenni. Addig viszont szépségversenyekre jár. Egyet már megnyert, és modellügynöksége szerint fényes karrier vár rá, igazi őstehetség, akinek vérében van a…..