Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lowász

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt már egy okító írás Pozitive számára arról, hogy miben áll egy jó interjú elkészítése. Ám úgy tűnik, hogy habár ő törekszik a tanácsokat megfogadni és az okítást megszolgálni mégis homokszem került a gépezetbe. Ha valaki interjúkészítésre adja a fejét, akkor…..
Lowász 2010.09.09 16:27:09
@Pubiii: Te is rajta vagy a képen.... ez csak azért furcsa mert valakitől azt hallotam 35 körüli vagy... :D
Ezek szerint mégsem.

Peace.
Lowász 2010.09.09 18:07:36
@Pubiii: Akkor jó.
Üdítő színfolt a moviepalettán. Szóval elég rég volt, hogy említésre méltó videó született, amelyen TF2 frageket vonultatnak fel. Persze sokan adták a tizest a slardel-féle szerencsétlenkedésre, de őszintén valljuk be, hogy az éjszakai égbolt, a béna zene, amelyet az Fail…..
Basimodell megint akcióba lendül, leporolva egy külföldön már számos alkalommal sikerre vitt ötletet, amelyet hazánkban már próbáltak megvalósítani, de sajnos nem jártak sikerrel.De most hazánk egyik legnagyobb személyisége veszi kezébe a dolgokat. Vagyis felkért pár embert,…..
Adott egy Wranglerrel vezérelt hármas szintű sentry, amelyet meg kell semmisíteni. A kérdés már csak az, hogy mivel lehet ezt a leghatékonyabban véghezvinni. Elméleti okfejtésünk korlátozott laboratóriumi tesztelése a következőképpen zajlott. Adott egy hármas szintű…..
Mindenki lázban ég és találgat, hogy ki lesz az új főszerkesztője magyarhon legnagyobb TF2 közösségi portáljának. Hát ez nagyon erős volt, nem erről van szó. Már elég régóta terjed a hír boldog-boldogtalantól, hogy ki lesz az, vagy csak a burkolt kérdés: te tudod, hogy a…..
A TG egyik szerkesztőjének, Donpedronak sikerült eddig a nemzetközi játékos sajtóban is példa nélküli dolgot véghezvinnie, sikerült interjút készítenie a legelterjedtebb ún. privát csalás készítőjével, x22-vel. Az ő nevéhez fűződnek az xRadar és az xInstanthook programok,…..
Lowász 2010.06.14 11:33:14
@Luigizzor: Mert aztán te biztos többet konyítasz a témához.

Valóságban is ekkora a szád, hmm?
Lowász 2010.06.14 16:44:38
@Luigizzor: Én egy ilyen ember vagyok, másokat nem az életkoruk és az alapján ítélem meg, hogy ki veszi nekik a rament.
Felőlem akár 80 éves aggastyán is lehetsz, de ha azt hiszed, hogy emiatt bármiféle tisztelet alapból jár, akkor ki kell hogy ábrábdítsalak.
Az, hogy valakinek saját keresete van, az nem egy érdem, hanem egy életkori sajátosság, ennélfogva egy 16 éves egyén nem bír vele.

A szellemi szint pedig nem életkorfüggő, ezt már volt alkalmam tapasztalni.
Lowász 2010.06.14 18:30:25
@Luigizzor: Abban az esetben, ha egy Anti-cheat cég feje vagy, esetleg hasonló, fogadd szíves bocsánatkérésemet.

Egyébként pedig fennáll a kérdés; szerinted nem lenne x22-ből jó AC fejlesztő? Ha pedig de, akkor miről megy a vita?
Körözzük a "gyilkos galacsin" néven elhíresült illetőt. De most komolyan, vannak még hülye emberek, ahogy ezt a következő kis chatlog szösszenet is igazolja. Miért jó valakinek, ha egy agresszív tizenöt-hat-hét éves faszkalapot játszik? Erre nem mentség a hormonok és…..
Lowász 2010.06.13 18:15:34
@falqon: Tudod ha a reflexszerű ragelés helyett észérvekkel próbáltátok volna meggyőzni PingWIN-t az igazatokról, lehet hogy el is értetek volna valamit.

Így viszont banolva lettetek a kupáról, hunforstresszen cikk született rólatok és a fél community rajtatok szánakozik.

Kérdem én: megérte?
Lowász 2010.06.13 18:46:57
@falqon: Igen, ez egy ilyen szar játék, itt csak kéthavonta van nightcup. De lehet szervezni Neked is, senki nem tilt meg benne...
HO-HÓ! Figyeljé váze. Nos megjött a Macupdate, amely nekünk PC felhasználóknak, akinek a hátán eddig eljutott a Valve nem jelent lófaszt sem. Vagyis egy-két kellemetlenséget, már most rögtön és emellett a Mac felhasználókkal ellentétben mi nem kapunk lófaszt sem. Hát nem…..
Nagyon komoly ordítozós hírdetményt tett közzé a jövő csapata, amelynek tagjairól nyilvánvaló, hogy melyik játék játékosközönségéből származtathatók vala. Hogy honnan? Megnézve a taglistát a szánalmas ^+szám nevekből áll, amely a feltűnési viszketegséggel rendelkező…..
Lowász 2010.06.08 20:44:42
@Thomas MAGNUM: BANális, értitek...

Pozitív csalódást fog okozni ha ok nélkül nem fikázzátok a szerverünk.
Lowász 2010.06.08 21:24:03
@kappan: Már csak elvből se fogtok a "mockosz débé" szerverére járni, ugye? :)
Kis hazánkban tudvalévő, hogy ha nem épp az atomlaggoló OGC, akkor Kartel Kocsma, mely kisebb nagyobb hullámvölgyekkel, de még mindig az egyik legjobb elérhető magyar szerver. Azonban azt már kevesebben tudják, hogy az egész mozgalmat elindító, legelső medic-medic fun is itt…..
Lowász 2010.06.05 07:44:04
Szombat éjszaka -adott pár pohár bor, két jó haver, és egy magyar tf2 public server... asszem ez az alap feltétele egy késő esti publikoláshoz... (azaz szájkaratéhoz, ugyanis egy ideje a kettő együt jár...) Miután az ellenállás teljes hiányában, gyakorltilag sértetlenül…..
Lowász 2010.06.01 19:51:27
@cptMorgan: Tudod, az ott lezajlott színvonaltalan flamelésből pedig erre következtettem.

"gyere te szzargeci szarra lolek 1v1 ben"
"anyadat te low te kibek szolsz be te ogc publama meg egy klanod sincs"

Azt várod el, hogy egy ilyen beszélgetésből a két felet valamennyire is értelmesnek és érettnek találjam? Hiú ábránd öcsi. Ha pedig bölcsebb lennél, leszarnád mit írogatnak rólad itt noname emberek, amikor tudod hogy nincs igazuk.

A pozitív véleményt ki kell érdemelni. Ha nem paraszt módjára vitatkoztatok volna, nem ez lenne a benyomásom.
Amint azt már a szemfülesebbek olvashatták a Valve hivatalos TF2 blogján, hamarosan megint update. Hogy ne legyen ugyanolyan, mint az előző, most minden kaszt kap valamit, hogy ne legyen az updatelt kaszt, jelen esetben az Engineer tobzódása. Ennek ellenére elsőként a jelentősen…..
***UPDATE: A hivatalos szervek értekezése a témáról: [LINK].Kedves admingárda kidobott 2010/05/08.-án (feltételezem permanenssel) 4 óra körül a TF2-es szerverről. A feltételezhető indok a tauntolás volt, amit az egyik admin úgy kezelt mint egy öt éves óvodás aki nem bírt…..
Érted. Pozitive megmondta. Ennyi. További kommentek helyett csupán felvonultatnám a hangfelvételeket, amelyek az esemény kapcsán készültek (két részletben, összesen 15 perc). Összegezve:  RIBANC VAGY REDCOW ÉS OSTOBA IS, DE SZERETÜNK! POZITIVE... TE MEG... FAIL!..
Lowász 2010.05.12 16:28:28
@div6 noob: Popcorn, a TPC fő engineerje. ^^
Airshot és lecsókolbász MACHETE 2010.05.05 20:21:00
They called him Machete. Igen. Végre elérkezett az idő, hogy a Grindhouse - Death Proof moziból lopott verziójában látható rövid trailer megvalósul. Sajnos azt el kell mondani, hogy a film epic B++ kategóriás akciójelenetei közül néhány, melyek komoly nevetőgörcsökhöz…..
Lowász 2010.05.06 17:45:19