Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paralelokocka

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nou San Trafford G-csoport, 16.00 2010.06.25 12:48:00
Itt gyakorlatilag már lefőtt a hajó, Portugália és Brazília a csoportelsőségért örömfocizik. Luzitánia csak akkor lehet első, ha nyer, kiesni meg csak akkor eshetne ki, ha Lucióék egyrészt szétaláznák az őshazát, másrészt Drogbáék nagyon csúnyán tipornák le Csong…..
Nou San Trafford D-csoport, 20.30 2010.06.23 19:26:00
Ghána-Németország, Johannesburg Ausztrália-Szerbia, Nelspruit Tökéletes helyzet állt elő a D-csoportban, mivel mindenki tud arra játszani, hogy elkerülje Angliát, tehát senki nem fog köcsögösködni és az ikszet kitűzni célul, ráadásul nincs még fix továbbjutónk se. Az…..
Egy könnyed portói vagy bosszú 66-ért?..
Valamilyen érthetetlen oknál fogva mindenki azt gondolja, hogy a brazilok a futballvilág bohócai, létezésük célja nem lehet más, mint a nyálcsorgató tömegek felhőtlen szórakoztatása. Ronaldinho így, hol van Adriano, Ronaldo meg Pato, pfejj, mocskos Dunga. Nem tudom, hogy végül…..
Ebony & Céroni, avagy elefántagyar vs. Grízes Céda...
paralelokocka 2010.06.15 18:26:33
@balu11: bronzmeccs?
 [ Matula ]A negyedik játéknapon a címvédő is bemutatkozott, és rögtön saját magával találta szemben magát. A Hollandok jól megtippelhető kimenetelű mérkőzést játszottak a dánokkal, míg a japán-kameruni csoportrangadóba helyenként belealudtunk. Egyelőre az a tendencia…..
paralelokocka 2010.06.15 12:49:24
@vuvukutya: azért egy mai győzelemmel, már fél lábbal tovább is jutnak:D
persze ez igaz Drogbaékra is
Hát, akkor ma lesz a nagy nap, amikor szép, napbarnított fiaink először a fűre lépnek. Deco azt nyilatkozta, hogy mindig az első meccs a legnehezebb, mert már mindenki tele van  várakozással és izgulnak, na... Néhány szóban megemlékezett Drogbaról is, meg Naniról is, ill. CR…..
paralelokocka 2010.06.15 12:08:15
Itt a húsvét, itt a nyúl, szombaton meg Cselszi-Mú - skandálhatnánk a faszipántos rímet, ha nem az Old Traffordon rendeznék a forduló rangadóját. Sok mindenről dönthet a koradélutáni összecsapás, de semmiről sem fog. Szerintünk egy döntetlennel mindenki ellenne egy darabig,…..
Két olyan párharc jutott mára, amit sokan lefutottnak tekintenek, pedig hát szó sincs ilyesmiről. A Barcelona az európai topfutball egyetlen olyan csapatához látogat, amely anélkül szállhat szembe vele némi eséllyel, hogy spártai falanxot vonna a kapujától 35 méterre, az Inter…..
Élesbe fordul a játszadozás, már az elődöntőbe jutás a tét a Bajnokok Ligájában. A küldetést az első játéknapon a Manchester Unitedet fogadó Bayern München, és a francia rangadón Lyonba látogató Bordeaux kísérli meg teljesíteni. A németekről azért sem írjuk le, miben…..
Makacsul nem akar összébb rázódni a tabella eleje, bár ne elégedetlenkedjünk, hiszen már az is nagy dolog, hogy az Inter nem lépett meg annyi ponttal, amennyivel már a világ bármely egyetemére be lehet kerülni. Bár nem győznek a Kiemelten Ellenséges Területnek számító…..
paralelokocka 2010.03.14 21:56:16
@Iustizmord: lol, ha mondjuk a jelenlegi Everton annyi pénzt költhetne, mint a menő Spurs, akkor már régebb óta top4 tagok lennének valszeg
arról nem is beszélve, hogy pl. egy Everton mennyivel "veretesebb"

mondjuk az olasz kluboknál a klubok mögött álló "maffiaklánok" pénztömése a csapatukba semmivel nem jobb, mint 1-1 orosz vagy arab költekezése, legfeljebb az arányuk, illetve mértékük időre lebontva

Moratti, Berlusconi, Perez, Abra, Mansour -a stílus eltérő, a lényeg viszont ugyanaz
nyilván van ahol elfogyott a pénz/szándék, de ott sem spóroltak korábban...

sőt az utóbbiak áldoznak klubjukra egyelőre, vannak akik hagyják hanyatlani amúgy nagy múltú klubjaikat

egyik sem menőbb
Nem tisztünk eldönteni, hogy csak udvariaskodnak/hitegetnek a felek, amikor azt mondják a Manchester United-Milan visszavágó előtt, hogy nyílt a továbbjutást kérdése, de annyit feltétlenül szeretnénk jelezni, hogy szerintünk bizony az. Lehull a lepel, Garcia bőrmester is színt vall…..
Összeszorított farpofákkal figyeljük az eseményeket, az UEFA főhadiszállásán délben húzzák a Bajnokok Ligája nyerőszámait. Azonos nemzetiségű csapatok, és korábbi csoportellenfelek nem kerülhetnek egymással szembe, a csoportok első helyezettjei másodiknak befutott gárdákat…..
Csűrhetjük-csavarhatjuk, de a nap végén újra csak ott fogunk tartani, hogy ötös postaironnal aláhúzzuk: a világ legjelentősebb klubmérkőzése a spanyol bajnokság örökrangadója, a Barcelona-Real Madrid. A bajnokság két legeredményesebb csapata, akár egy Juve-Inter, politika és…..
paralelokocka 2009.11.29 19:31:12
A ma délutáni két városi derbi közül a londoni az, amelyik nem csak a történelme, de a résztvevők aktuális formája alapján is megérdemli a rangadó nevet, illetve azt, hogy külön is foglalkozzunk vele. Így aztán örömmel tesszük közzé az alábbi, az Arsenal-Chelsea találkozót…..
A vb-selejtezős mellékvágány után újra robog a PL-expressz; ki tudja hol áll meg, kit hogyan talál meg. Engem személy szerint lázas betegen talált, így aztán különösen jól estek azok a levelek, amelyek segítséget ajánlottak a válságkezelésben; mondhatni, létrát…..