Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Edina88

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Piroska és Farkas Szívhangkép:) 2012.12.14 21:42:54
Örülünk és félünk. Bizakodunk és óvatosak vagyunk. Kavargós állapot. Aprópó kavargás! Jó kis hányingerek gyötörnek, ami jó! Kicsit kevésbé jó a savasság, ami szintén nyúz. Aggódos meg a cicifájás (hason alig bírok megmaradni), meg az alhasigörcsök, mivel pont ezek…..
Piroska és Farkas Megpörgetős 2012.11.28 14:31:57
Remeg a kezem és a nyugisabb, észrehallgatós részem igyekszik visszafogni a másikfelemet, aki meg megy a kalapáló szívem után és előrerohanósan álmodozik már megint. Már megint magasról fogok lepottyanni, ha úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt Csillagszemű jósolja, bár most már Ő…..
Nem tudom mit szóltok az új admin felülethez a blog.hu-n, már akit érint, de én nagyon elégedetlen vagyok vele. Ezért is döntöttem a költözés mellett, csak még nem tudom, hogy melyik blogos oldalt válasszam. Azt szeretném, hogy csak és kizárólag a meghívottak számára legyen…..
Ma csak felnéztem ide, mert jó néha visszaolvasgatni :o)és mit látok?Még mindig jöttök és folyamatosan jöttök :o)Bucóka immáron 2és fél éves és szeptembertől óvodás nagyfiú lesz már :o) HIHETETLEN!!!!! A másik blogot sem nagyon írom, inkább ritkán.De ha esetleg valaki…..
Hunor&Minka&Zsigu Újratöltve 3.0 2011.02.08 21:12:00
A jólsikerült prototípusunk után, elkészítettük a második, javított kiadású kicsihugit és úgy gondoltuk, (nem, nem a csúcson hagyjuk abba, hanem megkísértjük újra a sorsot) kijavítjuk előzetesen elkövetett vagy annak vélt hibáinkat és kihasználjuk a karácsonyi-szilveszteri…..
Edina88 2011.02.08 22:50:08
Jááááááájjjj.Ugyi Robert szülei jófejek, meghívnak minket heti egyszer vacsizni. Ezzel nem is lenne baj. Csakhogy én épp igyekszem a 6 hetes csöppségünk napi rendjét beállítani. Mostanság 7 és 8 között fürdettem, úgy nézett ki bevállt. Tegnap fél 8ra voltunk vacsira…..
Robertre :o)Ma Ö fürdette es vetköztette öltöztette Bendet. Azt kell mondjam, hogy professzionälisan csinälta. :o) Nagyon elvezte en meg nem szoltam bele.  ( mikor kiment a kutyäval megigazitottam a pelust meg rendesen räadtam a zoknit ) de ezt a 2 aprosägot leszämitva meg nem mondta…..
...szoval... igyekszem nettositani a törtenteket, mert sok(k)...Ott kezdödött, hogy anyukäm elment. Aztän magunkra maradtunk Bendevel. Amivel nem is lett volna gond. En gyorsan kicsit kitakaritottam, mostam. Anya megfözött elöre vasärnapig (akkor jött vissza - kedden ment) :o) Aztän akkor…..
Na nem a Lajosom.Hanem a hordozó kendöm! :o)))))) Olyan szeeeep es olyan joooo :o)))) Es ugy elvezi Bende!!!!! :o)))) Alszik, mint egy kisangyalka benne :o))))Anya mindjärt lefenykepez minket es akkor rakok fel kepeket is :o))))..
Előbb hívott Réka, kb fél órája megvan Bende baba! Sima szülés volt, mármint jó helyen jött ki :) csak hosszú volt. Réka szerelmes, csodaszép azt üzeni! Adatokat nem tud, mert Robert elvitte, de minden a lehető legnagyobb rendben van :D Gratulálunk, Isten hozott Bende! :)..
Egész éjjel a telcsimet lestem, sms után vágyakozva, de semmi. Tudtam ír ha van valami, ezek szerint nincs. Aztán nem bírtam tovább, és írtam, h nagyon drukkolunk Nekik, és szeretnénk már kint köszönteni Bendét.Aztán felhívott. Szerintem nem is Réka volt :( nem ilyen szomorú,…..
Sajnos csak most kerültem gép elé mert nem voltam itthon, de hívott csigamami 15.25kor, h szivárog a víz. Hazament letusolni, elindultak a kórházba.írt sms-t 16.38kor, amiben az áll, h bundabugyiban ül, folyik a víz, várja az uhu-t, és h legyen szabad szoba. Kérdés, h Bende is…..
Edina88 2009.10.25 18:08:20
Ma estere dvd este lett megbeszelve keresztapuval, de ...hm...hm... Meglätjuk lesz e belöle valami...Jöttünk, mentünk en meg elkezdtem kemenyedni, mint a barom .... most kicsit lefekszem, mert szedülök nagyon, meglätjuk a nyugi hatäsära elmulnak e vagy maradnak... :o)))))Nem…..
Edina88 2009.10.24 22:28:13
Rendszertelenül, de ha fäj, akkor nagyon... Konkretan akkor hänynom kell. Räadäsul alapbol szarul vagyok egesz nap. Ha fäj, ugy erzem, hogy derekbol szakadok...Nykdugot elhagytam, csak nem vettem eszre... :o) De jo lenne, ha a szüles sem tünne fel...22:01En eddig kädban tespedtem. Nem…..
Ma egesz nap uuuuuuugy fäj a mäjam :os a jobb cicim alatt... Ugyi elsösorban emiatt a hetenkenti vervetel. Ez a kis ördög vagy nem jol fekszik, vagy jöjjön mär ki... Mostmär eleg volt terhesnek lenni. A szo nem veletlen. Terhes, több mint talälo. Bocsänat azoktol,akik tudom, hogy mindent…..