Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szerijucus

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magamközt Index - címlap 2014.01.15 16:48:29
SzSzbe karolva lépcsőt másztunk fenn Északon, mikor mellékesen megemlítettem neki, hogy lehet költöztetem a blogot. Hogy miért? Mert az a korszak lezárult, amiért ez a blog megszületett. Mármint vége az APK-s tépelődéseknek és őrlődéseknek. Persze, nem múlik el nap, hogy ne…..
Magamközt Ő meg ki? 2013.12.19 10:49:24
Ki az az Osvárt Andrea? Mármint tudom, hogy híres színésznő és Magyar és hóóólivúd, meg egyebek... A hírekből. de én még soha semmibe nem láttam játszani, és csak egy jó alakú bamba nőt látok benne. Homályosítsatok már fel, hogy kiezez? ..
Verda pár napja vacakol. Tegnap kicsit megbütykölték az izéjét, alig került negyed százba, és én balga azt hittem, túl vagyok rajta..... Ma hajnalban vigécen vágtatok az M0án a belső sávban, mikor elkezdet rángatni, aztán lassulni és még inkább lassulni a kocsi, , én meg…..
Magamközt Van ez így... 2013.12.16 08:37:19
... van ez így hogy a rettegés erősebb mint az élet maga. Mint most. Az, amikor a mások által látott erősnek, határozottnak, okosnak látott személy egyszerűen összeomlik... Ülök a gép előtt, és lassan egy órája folyamatosan ömlik a könnyem. Elfáradtam.... ...elég....…..
Szerijucus 2013.12.16 11:17:33
Magamközt Befalaz 2013.11.13 08:33:51
Vannak ezek az apró kis téglák. Kicsik, pici súlyok van, és ahogy szaporodik az évek száma, úgy nő a téglák száma. Akad olyan időszak, amikor csak kicsi raklapokra rakjuk, aztán ha eljön az ideje építkezni kezd belőle az a ember lánya. Vagyis. Paragrafus szerint antiszociális…..
APK anyja (Torzsa) kórházban van napok óta. Úgy néz ki nem fog kijönni onnan. Értitek... Sajnos nem sok van neki hátra. Bármennyire is rühelltem azt a nőt, ez most megfogott. Sajnálom. Szerettem volna ha még jóóóóóóóóó sokáig él és gonoszkodik. A szívem szakad meg…..
Magamközt Halastó partján 2013.06.13 13:41:42
Van itt egy halastó. A cégé. Kilós koi pontyokkal, meg egyéb aranyhalakkal. Alig tíz perce oda menekültem ki, mert ha az irodában maradok, esküszöm felvágom az ereim a nyomor miatt. Bár elköltöztem, lezártam, letudtam, elég Volt, és a korábbi elképzeléseimmel szemben…..
Kedves Olvasóim! Akkor most kérnék mindenkitől egy naaagy levegőt, amit benntart. Majd a titok megszűnésének okán kifúj. A titok, hogy lakást veszek. Eddig nem írtam, mert elkeserítő Volt a helyezet, a kínálat meg az életem. Most azonban minden minden minden adott. meg nagyon…..
Szerijucus 2013.06.10 17:03:29
Magamközt Találós kérdés 2013.06.04 08:55:19
Az alábbi kis YouTube klippet kaptam reggelre. A rejtélyes küldő személy kilétét helyesen megfejtőjének jutalma egy tetszőleges alkohol tartalmú ital elfogyasztás velem adott helyen és időben. És természetesen én fizetek! ;)   ..
Szerijucus 2013.06.04 12:49:11
Magamközt Mosott kaki 2013.05.14 09:08:45
Tényleg nagyon köszönöm a bíztatást, meg a mellettem állást, jól estek a kommentek nagyon. (és igen, Paragrafus támogatása, akit azért csak barom módon sikerült megbántanom) A helyzet az, hogy a rémtörténet még nem teljesen zárult le, de talán egy ilyen régóta és hosszan…..
Magamközt Bőrönd 2013.05.08 08:42:28
Egy hosszú utazást mindig megtervez az ember. Nem vág neki forró fejjel. Gondosan átgondolja, mit visz, mit nem. MI marad és mi megy. Nem kerekedik fel, mint egy forgószél, söpör magával mindent, nem dobál bele válogatás nélkül az ember mindenfélét a bőröndbe, nem gyűri…..
Párizstól északra Változás 2013.04.18 07:00:00
Az elmúlt héten újabb maflást kaptam, ugyanis csütörtökön felhívtak az oviból, hogy kislányomnak láza van. Puff, ugrott az egész napos egyedüllét, nyelvtanfolyam és tanulás. Viszont ez az esemény arra nagyon jó volt, hogy rádöbbenjek arra, hogy hiába tervezek erre a két napra…..
Magamközt Orvoshoz menet 2013.04.18 11:30:53
Több dolog is történt tegnap este 1. Tudod, tulajdonképpen friss jogsid van. Én nem azt mondom, hogy... Csak érted. Tapasztalatlanságból, ha 50-nel mész biztosan ki tudod védeni a necces forgalmi helyzetetket, az olyanokat, ami mondjuk 70-nel csak lehet, nagyobb rutinnal, meg simán.…..
Szerijucus 2013.04.18 20:21:03
Magamközt Ég veled... 2013.03.11 15:40:43
Felöltözni jó dolog. Mondjuk nem árt, ha rövid időn belül magadra veszed a szükséges ruhadarabokat, és nem kigombolt farmerben és melltartóban kezdesz el telefonon egy órán át fecserészni, mert megfeledkezhetsz hiányos öltözetedről. Tehát megeshet, hogy a telefont…..
Nem, nem ez a baromi beképzelt mondat nem egy gyilkossági ügy kihallgatásán hagyta el a szám, hanem tegnap este, mikor az én drága kocsikám adásvételiét készültem aláírni. És igen, megvan! Több 40 éve szakmát űző autószerelő, legalább 4 gépészmérnök és egy ügyvéd…..
Szerijucus 2013.02.15 15:06:01
Mivel neten már oda és vissza megnéztem az összes szóba és nem szóba jöhető autót és azok típusát, és a szemem meg agyam (és ketyegőm) egész sok infóval rendelkezett, tegnap felkerekedtem, és méretes kufferem szkeptikus vizitjének vetettem alá a szóban forgó márkákat.…..
Párizstól északra Az óvodáról 2012.12.20 07:00:00
Franciaországban kötelező az óvoda. Nem lehet otthon a gyerek, ha elérte a 3 éves kort, hanem járnia kell a közösségbe. Ennek megfelelően, ingyenes is az ellátás, csak az ebédért kell fizetni. Az óvoda fel van készülve a bevándorlókra, persze jól is néznének ki, ha nem így…..
Egy átlagos nap, korábban tiszta őrület volt. Egy kisvárosban, télen, két gyerekkel, idegen országban. De most már, mivel lányunk óvodás - több, mint egy hete, reggelente már nem alhat addig, amíg szeretne, hanem van, amikor kelteni kell. Persze, a gyerekek fél hétkor általában…..
Titkon nagyon vártam ezt az ünnepet. Képzeletemben rózsaszíntüllös és babakékruhás angyalkáim, maguk szedte mezei virágcsokorral,  lassított felvételen, szirupos zenei aláfestéssel, futnak felém a réten és kívánnak boldog anyák napját, miközben valami nagyon egyedi…..
Nos, mivel, mi mindig csúszunk mindennel, így pár napja tűnt fel az is, hogy a Minkesszel kábéra egyidős babablogokban egyre többször jelennek meg az oltásos bejegyzések. Előbányásztam a kisleány oltási könyvét és bezony, már megent késtünk a kéthónapos…..
Hello Mindenkik! Költözöm!!!! Csupän praktikussägi okokbol. Mert itt egyszerüen nem tudom hasznälni a kep feltölteses funkciot, többek között ezert nem töltök kepeket. Annyira maceräs nekem. A bloggeren pedig pikk-pakk :o) Igy mär fent is vannak az elmaradt karis kepek…..