Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ad50

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Noam Chomsky világhírű nyelvész tíz tételben foglalta össze a Hatalom tömegeket manipuláló mesterkedéseinek lényegét. Chomsky tízparancsolata nagyon tanulságos és mindenkinek ajánlott, aki el szeretné kerülni az agymosást. Íme a híres tételsor, aminek igazságtartalmáról nap mint nap…..
ad50 2014.04.18 13:01:20
@Wabbit: Az írás pont azt taglalja, amiről beszélsz, ha elsőre nem tűnne fel. Amúgy tök mindegy, ki írta,már nagyon fárasztó ez a ball-jobb dobálózás. A lényeg, hogy igaz,mint gondolat és bárki aki ezt nem látni, felfogni, az a fent írottak igazát támasztják alá. Az ember sajnos olyan lény, amely nem képes tovább látni a mindennapi létszükségletein.Hogy is van? "panem et circenses"
hirdetés A mosógép ránézésre legalább automata volt, de rég ehetett utoljára ruhát, gondolom, ezt használják a bristolosok is gumikéder-puhításra, mint minden jófajta restaurátor. Meg talán a szövetbelsőket is ebben tisztítják, de erre nem mernék megesküdni. A Fagor…..
ad50 2009.11.08 19:23:12
Szerintem autót gyártsanak a japánok!Nekik a vérükben van a precizitás iránti elhivatottságuk. Apró, ízekig hatoló technikai furmányosságok, de mindennek oka van az utolsó csavarig. És ez így működik, míg a molekulák képesek összetartani. (akinek volt AKAI videója, az tudja miről beszélek).
A németek is tudnak, ha nem akarnak bonyolítani, de mostanság akarnak sajnos. A '80-'90-es évekig a német autóipar a villanymotort sem ismerte, de miután meglátták a japóktól, amcsiktól, hogy létezik, olyanba is tesznek, amibe nem kellene. (nem azért, mert oka van, hanem mert jól hangzik és sok pénzt lehet érte kérni). Aztán Murphy törvényei érvényesülnek. (lásd VW elektromos tanksapka-nyitás, stb., stb...). A német autók titka, h sok vasból vannak, csak azt felejtjük el mindig, hogy sokba is kerülnek. Ócsóért a német sem csinál tartósat (Opel).
Az pedig, hogy lélek, nem lélek? Számomra annak az autónak van lelke, amelyik mindenhova elvisz, és haza is hoz, és ha nagyritkán gondja van, mindig pont a kapum előtt áll meg, vagy az udvaron (tapasztalat). Mert jó igavonó csacsi módjára tudja, ha nem is tudok rá annyit költeni, mint amennyit megérdemelne, azért nagyon szeretem, és elnézi nekem, ha párezer km-errel később kap meg csak ezt-azt. Az ilyen autóban van lélek, nem a diófa-gyökérben, meg a tucat megnyúzott állat bőrében.
Egy szó, mint száz, az angolok flancolni jobban tudnak, mint autót gyártani. A kékvérben nincs benne az autógyártás, úgy látszik.