Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mm82

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A Gazzetta szerint az eleinte semleges szuezi szurkolók: Italia! Italia! skandálással búcsúztatták az olasz csapatot. Ezt a hangulatot érezte edzőjük Francesco Rocca is, aki játékosainak megköszönte a bátor játékot és fantasztikus hozzáállásukat. ,,A…..
mm82 2009.10.10 17:29:37
Mint olasz drukker nyilatkoznék meg:

Igen csak elrcoskodták, hiába intette őket Rocca földönjárásra... kár érte, mert meggyőződésem, ha továbbjutottak volna, megnyerik.

A múgy beszédes számok:
www.fifa.com/u20worldcup/matches/round=253225/match=300090214/statistics.html
Tehát igen gólra játszák a focit, de kis higgadtsággal simán nyertek volna +Ha nem ennyire ilyen a bíró... tudm feltételes mód nem ér, de szerintetek ha a bl meccseken is befújnának minden mezzérintést mi lenne? Ami durva az az angol bajnokság - lásd Cech, Eduardo esete...vagy pl. amit ghána csinált a vb-n legutóbb pont az olaszokkal...
Az olaszok szerintem különösebben durvák se, de alattomosak semmiképp nem voltak!!! Ja és ne felejtsük, részükről másod-hamad-negyed osztályban sem rendszeresen játszók voltak itt!

Véleményem szerint van 3 emberünk: Koman-Németh és Gulácsi, többiekről sokat nem fogunk később hallani... Koman nélkül Ghána is úgy elver minket, bár ne így legyen.

Természetesen azért így is le a kalappal a magyar csapat előtt is, küzdeni tudásból. Hasonló mentalitású magyar válogatott csapatot egy meccsen láttam még: a svájci - magyar, amin a 96-os olimpiára kijutottunk 15perccel lefújás előtt még 2-0 volt, és megfordítottuk. Ha jól emlékszem még kapus helyett is mezőnyjátékos lett cserélve.Valahogy az a generáció is elkallódott...

Az u21 novemberben majd megmutatja hogy is állunk.
Ha jön Poli, Balotelli, Macheda Paloshi és társaik is.

FORZA AZZURRI! Hajrá Magyarország!