Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VéresÁsó

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
YAY.Vajon mi vár hőseinkre? Kik voltak azok, akik elfogták őket? Ezt mind megtudhatod ezekből a részekből.#8 Isten hozott minálunk#9 Újra suli..
Áruló Kerti Díszek Újra Yeti 2010.01.20 19:38:00
Megérkezett a várva várt pillanat. Egy ÚJ Yeti vs Gnome jelent megÍme a link:Pumpkin Patch..
Áruló Kerti Díszek Gört 2010.01.20 19:34:00
Szervuszok kedves Törperajongók.Hosszú kihagyás után egy versel szeretnék kedveskedni nektek.Természetesen ez is törpékről szól.Jó szórakozást:)VéresÁsóA vers:Gört ..
Áruló Kerti Díszek Törpi 2009.11.10 21:32:00
Yay. Sziasztok!Én is megpróbálkoztam a képregény rajzolással. Íme:Törpi # 1Törpi # 2Törpi # 3Ez a széria Törpiről, a fiatal törpéről szól, ki meg akarja bosszulni Papatörpéje halálát.Remélem tetszeni fog. ( kommenteket is szívesen várjuk :) )..
Íme az újabb részek. Remélem elnyerte tettszésetek. Minden kérdést, óhalyt-sóhalyt erre az e-mail (vagy ahogy drága matematikatanárunk mondja : í-mell) címre küldjetek: veresaso@citromail.hu#3 A Buszos Gnóm#4 Törpe és a harcmező#5 Goldmann marshal#6 Közjáték#7 Égen, földön..
Áruló Kerti Díszek KTFF 2009.11.06 21:27:14
Már ilyen is van! ( igaz ez egy régi hír) Nem hiszem, hogy a törpék segítségre szorulnának, de hát másoknak más jár az eszében.Vasárnapra virradóan eltűnt mintegy húsz, hosszú sapkás kerti törpe a párizsi Bois de Boulogne Bagatelle kastélyában megnyílt…..
Jó reggelt/napot/estét mindenkinek!Ma megkezdődik a másik történetünk, mely két gyerek történetét írja le, akik nyugodt élete hamarosan megváltozik! Ebben a törpéknek is lesz némi részük. ( Bár csak a vége felé, de ott Nagyon sok:D)Íme az élső részek:Bevezetés#1 A tegnapi…..
"A kerti törpe figyeli a házat, füleli el-elhaló hangjait. Félek,hogy készül már a magyarázat, amellyel eltüntet majd megint valakit."Ez most teljes valójában igazzá vált! Ugyanis az emberek, úgy megszerették ezeket a kerti díszeket, hogy már kutya helyett is törpét…..
Áruló Kerti Díszek Náci törpe 2009.10.12 18:25:00
Újabb törpe hírek. (Már megint. Úgylátszik a törpék (és készítőik) kifogyhatatlanok az ötletekből) A hír a következő:Az egész Németországban történt. Egy ismeretlen művész alkotott egy törpét, mely náci módra köszön. Mivel Németországban a törvény tiltja a…..
Egy igen érdekes videóra találtam az interneten. Ezek bizonyítják, (?) hogy kedvenc kerti díszeink nem is olyan ártatlanok.Kevesek hisznek a kertitörpék megelevenedésében, és a Yetiben sem sokan. Ám most ezek a lények öszzecsapnak, és meg kell jegyeznem, hogy kicsiny barátaink sem…..
Úgylátszik ezek a Kertitörpék nem bírnak magukkal. Fiatalokat ijesztgetnek és világot látnak. Ám ebben a mostani helyzetben nem ők a felelősek.Ausztráliában kb 1500 törpe vállt hajléktalanná.       A Sydney Telegraph nevű újság szerint az egész egy idős hölgy (…..
Tény, hogy a bűnözés manapság nagyon elszaporodott szerte a világon. Az emberek még a biciklikről is lelopják a kereket. Ám ez a mostani ˝tolvaj˝ (vag inkább jótevő?) elég furcsa dolgot művelt.Eve Stuart-Kelso, a nyugdíjas britt hölgy egy nap kertészkedés közben észrevette,…..