Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kerti Törpe

11 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Áruló Kerti Díszek 2010 2010.01.01 16:02:00
Kissé megkésve ugyan, meg a lustaság, ötlettelenség miatt ritkán írok, azazhogy semmit, de biztos érti, ha valaki olvassa. Szóval. Erre az évre azt tervezem hogy folytatom a törpe történelmet, bár előtte szüneteltetem, helyette egy másik, kissé érdekesebb…..
Sok olyan madártámadást regisztráltak Ausztráliában, amelyben szarkák vegzáltak kerékpározókat. A madarak többnyire a bringások fejét pécézték ki maguknak. Az ausztrál szarkákról már rég közismert, hogy a fészekrakási időszakokban a hímek agresszívvá válhatnak, és a…..
Sziasztok! Mint az előző posztban említettem, elkezdtem dolgozni ezen a képregényen. Nem lett rossz, bár kissé időigényesebb mint a rajzolás. De gyakorlat teszi a mestert! Ha gondoljátok megnézhetitek. Sőt! Megkérlek titeket, hogy nézzétek meg, írjatok véleményt róla. - 1.…..
Folytatódjon hát a történet!5.,6.  rész - AKTGY?, Színes gombok!... 7. rész - Végső ellenállás!Késöbb folytatjuk!Egy új dologba (igen, megint új dolog) kezdek bele. Gépen fogunk képregényeket rajzolni, csak elősször ki kell próbálgatni. Elérek majd valami alap…..
Az édesség amire mindig vágytál!..
Kerti Törpe 2009.10.16 17:32:41
Reklám a javából District 9 2009.09.28 23:04:01
Amikor a reklám és a célközönség találkozik :D ..
Kerti Törpe 2009.10.16 17:30:56
Unalmas már a kerti törpe, meg a kerti télapó, sőt még a kerti Jézus se menő már, itt a legújabb móka. Csontváz a kertbe, természetesen kivilágítva, hogy még inkább félelmetes legyen. Úgyis jön a Halloween hamarosan, még le is van értékelve 40 dollárra, vegyed, vigyed, húú…..
      Gondolom tudjátok mienk az idős nénikék furcsamód bácsikák nem. Annyira szeretem mikor aranyos jó kis fiúként, leszállok a buszról leszállnék ha tudnék. Hiszen jön két bottal fel szerelkezett nénike két oldal menekülni már nem tudok és nekem jönnek a…..
Kerti Törpe 2009.10.16 16:58:31
Egy kis közkutatás. Lássuk a törpét! Take Our Poll(opinion) ..
Sziasztok! Eredetileg erről szólna az oldal, de végül úgy döntöttünk, hogy még nem tesszük föl. Na de most megérett már rá az oldal.. Az agymenéseinkre. A törpék éledésére.. Nos, hát itt van1. rész A furcsa alak 2. rész A padlás könyvei 3. rész A…..
Haverommal, VéresÁsóval, egy őrült dolgok ötlöttünk ki: Törpéket rejtünk el szanaszét a faluban, néha ellenőrizve őkelmüket! Törtük a fejünket, hogy mégis hogy, milyen törpéket rejtsünk el.. Legkézzelfoghatóbb, legolcsóbb megoldás annak tűnik, hogy gyurmából…..
Valahogy, egész véletlenül rábukkantam egy másik, hasonló minőségű videóra erről a kis ijesztegető törpéről. Előzőleg már írtam róla, ehhez a videóhoz nincs sztori.Ui : vigyázzatok a videó vége felé ;)..
Háztulajdonosok, ha eltűnt esetleg valakinél egy törpe, akkor megnézhetnétek argentínában.. Ott a tinédzserek láttak egy hátborzongató gnómot (így nevezték) eltáncikálni a bokrok felől. Sötét volt, így nem lehetett látni annak pirospozsgás arcocskáját. Tehát nem ismerték…..
Böngésztem a googlet ''kerti törpe'' címen, és az alábbiakba bukkantam. Olvasgassátok el, ha gondoljátok.Közel húszezer forintos kárt okozott egy bizarr ostorosi tolvaj.Ismeretlen tettes, 2009.szeptember 10. 12:00 és 2009.szeptember 12. 08:00 közötti időben egy ostorosi hétvégi ház…..
Az első kertitörpét a németországi Philip Griebel készítette a XIX század közepén. Azóta a kis kerti figurák töretlen sikernek örvendenek. A nyugati országokban nem találni kertet ahol ne lennének kertitörpék, így az utóbbi időkben hazánkban is egyre közkedveltebbé vált…..
Áruló Kerti Díszek Köszöntelek 2009.10.10 15:54:00
 Farkas Árpád:A kerti törpe A kerti törpe figyeli a házat, füleli el-elhaló hangjait. Félek,hogy készül már a magyarázat, amellyel eltüntet majd megint valakit. A kerti törpét ide ti hoztátok, őrizni bazsarózsát,rezgő rezedát. Arról volt szó,csak őrzi e világot, és…..