Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Crag

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jobb felkészülten várni a zombiapokalipszist, mint egyik napról a másikra belecsöppenni. Ha egy reggel felébredsz és a káve behörpintése közben, a konyhaablakon kilesve azt látod, hogy a szomszéd vígan hörögve csípi nyakon a postást, akkor mégis csak jobb, ha tudod mit kell…..
Crag 2015.02.20 20:16:38
  A történelemkönyvek lapjairól bizonyára mindenkinek ismerős lehet a Spartacus-féle rabszolgafelkelés, azt viszont már kevesebben tudhatják, hogy gladiátor honnan is származik. A sorozat készítői azt a verziót részesítették előnyben, amelyben a címszereplő trák…..
Az Álomgyárban tombol a Xénia 3D-s láz, de van valaki, akinek ez a módszer nem tetszik, ő pedig nem más, mint Michael Bay:  "Nem is tudom...lehet, hogy régimódi vagyok, de szerintem ez csak amolyan népámítás. De majd meglátjuk, hogy James Cameron filmje mit hoz ki…..
Friss, gyors információk a tovább mögött:   BEST PICTURE: * The Hurt Locker * Avatar * The Blind Side * District 9 * An Education * Inglourious Basterds * Precious * A Serious Man * Up * Up in the Air DIRECTING: * Kathryn Bigelow (The Hurt Locker) * James Cameron (Avatar) * Quentin…..
Az idei Oscar-átadón nem lesznek köszönőbeszédek, legalábbis a színpadon nem, ugyanis a díjazottaknak arról kell majd kiselőadást tartani, hogy mit jelent számukra ez az elismerés, aztán majd a színfalak mögött a Thank You Cam-be elmondhatják, hogy kiknek köszönik meg a díjat.A…..
Ben Affleck és Matt Damon közösen írták meg a Good Will Hunting drámát, amiért Oscarral jutalmazták őket (imdb-n 194. legjobb film). A páros útjai a mozifilmek terén nem igazán keresztezte egymást, csak a Kevin Smith által rendezett Dogmában tűntek fel. Ám most ismét egyesítik…..
Filmdroid Egy kép az Inceptionból 2010.01.18 17:26:00
Egyetlen fotó került napvilágra az Inceptionból, a filmben  Leonardo DiCaprio és Ellen Page mások elméjében mászkál. A rendező, Christopher Nolan azt mondta, hogy sokkal nagyobb kihívás volt A sötét lovag-nál, mint az új sci-fije. Ezen kívül Nolan még arról is beszélt,…..
Magyar idő szerint délután fél háromkor Anne Hathaway és Tom Sherak, az Akadémia elnöke közösen kihírdette az idei Oscar-díj jelöltjeit. James Cameron filmje, az Avatar és ex-neje, Kathryn Bigelow alkotása, A bombák földjén egyaránt 9-9 jelölést tudhat magáénak. A Becstelen…..
Filmdroid Vasember 2 poszter 2009.12.01 09:49:55
Május 7-én érkezik a mozikba (Amerikában) a Vasember folytatása, ebben Tony Starknak Whiplash-sel (Mickey Rourke) és Justin Hammerrel (Sam Rockwell) gyűlik meg a baja. Fel fog tűnni még Fekete Özvegy is, akit Scarlett Johansson fog játszani, Terrence Howard viszont kilépett, mivel nem…..
Filmdroid Avatar tévéreklámok 2009.12.01 11:23:02
Avatar éhségeteket hat új tévéreklámmal enyhíthetitek, bár tudom van köztetek olyan is, aki tűrtőzteti magát és már ezt sem nézi meg, mivel már így is sokat mutattak a filmből. Szerintem akkor lesz jó az Avatar, ha úgy leköti a nézőt, hogy közben nem ugrik be nála, hogy…..
Filmdroid Becstelen vámpírok 2009.11.30 16:35:43
A Becstelen brigantyk kedvelői és az Alkonyat utálói elkészítettek egy Ingrlourious Vampires fan trailert, amelyben a két említett film mosták össze. A szereplők meg sem közelítik a Tarantino produkciójában látott színészek teljesítményt, de talán egyszer-kétszer el lehet rajta…..
Megan Fox és Michael Bay folyamatosan beszólogat egymásnak, legalábbis lépten-nyomon erről hallani, legutóbb arról lehetett olvasni, hogy a rendező azt tervezi a Transformers 3 elején kinyírja a színésznőt és egy másik, fiatal színésznő fog rohangálni Shia LaBeouf oldalán. Az…..
  A Becstelen brigantyk forgatókönyvéhez Queintin Tarantino már jó 10 éve hozzálátott, beszédtéma volt a rajongók körében és Hollywoodban is sokszor szóba jött a film. Az eltelt időszak alatt a szkript egyre csak dagadt, sokasodtak a teleírt oldalak, Tarantino pedig azt…..
Filmdroid 2 éves a Filmdroid!! 2009.11.02 12:30:00
Két éve nyitottam meg a Filmdroidot, hogy pontos legyek október 28-án köszöntünk be. Én személy szerint azóta közel 5000 posztot szültem meg, konkrétan 4955-öt.   Kezdetben a hírek még naponta csak röviden, összegyűjtve egy posztban voltak olvashatóak, kicsivel később…..
  Quentin Tarantino és Robert Rodriguez nagy haverok, mint tudjuk, gyakran összejárnak dumálni, iszogatni. Egy ilyen találkozás alkalmával szóba kerültek a hetvenes évek, azon belül is a grindhouse műfaj, aminek mindketten hatalmas rajongói. És ha már ennyire kedvelik ezeket a…..
Filmdroid Hasonmás (Surrogates) 2009.10.03 16:29:00
  Milyen jó lenne, ha saját magunk alakíthatnánk kinézetünket. A szerepjátékok sokaságában is a játékos kiválaszthatja azt a karaktert, aki számára leginkább megfelel és naponta több órán keresztül egy szabályokkal teli fantáziavilágban mozoghat, miközben megszűnik…..