Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Effecta

13 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát, az a helyzet, hogy a videó, amit még anno az évadnyitónak terveztünk, csak aztán jócskán elhúzódtak a munkálatai, végre elkészült! Ezúttal ne a megszokott formára és stílusra számítsatok (és ne is a megszokott hosszra! ;) ), mert ez a Mystikal jócskán megindította a fantáziám, amiből egy…..
Effecta Kritika Visszatérés 2012.02.28 18:44:17
Mindenkit sok szeretettel köszöntök. Rég volt már, hogy aktivizáljam magam. Sok minden történt, sok kudarc és siker ért. Remélem, időm és energiám engedi, hogy írjak, és egyáltalán valaki olvasni is fogja :D..
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
Az igények folyton változnak. Alig több mint 5 éve még a legkisebb telefon számitott a legmenőbbnek, függetlenül attól, hogy 10 telefonszámot képes csak megjegyezni név nélkül. Amondó vagyok, hogy a Nokia abban az időben simán vitte a pálmát strapabiró, praktikus telefonjaikkal.…..
Érdemes belegondolni, hogy mostanság mennyi új, számunkra teljesen elhidegülő dolgot próbálnak a médiában lenyomni a torkunkon. Most perpillanat leszűkítem a kört a reklámokra. A nagy mobilszolgáltatók próbálják eladni a nyakukon maradt cuccot potom pénzért. Megéri nekik?…..
Mit is mondhatnék? Nem vagyok egyedül a véleményemmel, ha azt mondom, hogy a Fűrész sorozat igencsak megosztotta a nézőket. Volt aki rühellte, volt aki imádta, és volt aki egyes részekkel különösen szimpatizált, másokat meg egyszerűen ki nem állhatott. Az utolsó táborba tartozom…..
Effecta Kritika Indul 2010.10.31 10:16:33
Sziasztok!Nem egy, nem kettő (nem is három) filmmel és játékkal lettem tapasztaltabb az utóbbi időkben. Igyekszem véleményem megosztani veletek, és nem hátrálok meg azoktól se, akik annak adnak hangot, hogy nem értenek velem egyet. Jó szórakozást kívánok mindenkinek...
 Tudjátok, talán néha túl őszinte vagyok, most se fogok szakítani a hagyományaimmal. Kacsa, mi van veled? A Split Second bemutató jó volt, összeszedett, tetszett. Ez meg attól nagyon lenn van. Összevissza beszéltél, a sztori nem került képbe, felemlítetted a…..
Annyit tudni kell rólam, hogy eléggé nagy "zombuzi" vagyok, így ez a videó eléggé bennfentes poén nálam. A bemutató és az alany kiváló, szépen összeszedett, reklámnak gyakorlatilag megfelel. Ha nem a melóhelyi gépről írkálnám ezt össze, most én is tölteném…..
Egy rövid, véleménykifejtős videó a Mafia 2 demóról:  Nagyon halk, gyakorlatilag suttogsz, és valahogy kicsit unottnak tűnik a hangod. A játékot tegnap reggel játszottam ki, és akárkinek beszéltem róla, szuperlativuszokban tudtam csak. És amire a legtöbb időt feccöltek…..
Végignéztem a bemutatódat, és meg kell mondanom, hogy hibátlan. Összeszedett, látványos, hiánytalan. Beletetted a saját véleményt, mégse fikáztad porig a játékot, illetve nem is magasztaltad. Az ilyen videósokról példát vehetnénk, látszik, hogy nem egy 5 perc alatt…..
Megnéztem a munkád, odavágott nagyon,Ezért úgy döntöttem, szó nélkül nem hagyom.Jómagam is nagy Assassin's fan vagyok,Egy ilyen gémet... haljak meg, ha hagyok.Verses beszédeddel feltetted a mércétErre nem tok rimet, azért irok vércsét.Hitem benned Vader, nehogy leállj emberMegint…..
Rossz PC Juniorok PC Games: FIFA 10 2010.07.06 08:15:00
Az intro a számolgatással gyakorlatilag felesleges, de a VB zeneötlet jó volt. A konzol-PC kérdéssel nagyon elhúztad, és konkrét háttérinfót nem kaptunk, csupán azt mondtad, amit alapból látunk. Sajnos két összefüggő mondatot se nagyon hallottam. Hallatszik, hogy gyakorlatilag…..
Kevés, és hanyag. A történetről semmi konkrét, a grafika nem annyira kimagasló, a menü meg érdektelen. Egy játékbemutatónál a menü max fél perc kéne hogy legyen. Első szárnycsapásnak még-még oké, de már annyi videósról lehetne példát venni, hogy sajnos itt már meg kell…..
Újabb Asylum "csoda", ám ezúttal a vállalhatóbb fajtából. Igaz, mindannyian tudjuk, hogy nem ez az évszázad dicsérete. Jó szórakozást a videóhoz! ..
Küldte: CRIS (megint)..
Effecta 2010.03.20 10:31:15
No. Reactor interjú 2010.03.05 21:29:00
A Reactorral készített interjú itt meghallgatható. Jó szórakozást! :)..
Effecta 2010.03.11 09:49:15
Effecta 2010.01.21 08:05:03
@B3D: Szerintem igenis vehetjük külön. Mert most a grafikára érthetjük konkrétan egyes karakterek kidolgozását, lemodellezését, illetve hogy mennyire látszanak a poligonok. A látványvilág meg konkrétan az összhatás. Vegyük példának okáért az Avatar játékot. A grafikája szerintem egy közepes, mivel elég csúnyák lettek a karakterek, illetve a földön lévő lapos papirfüvek engem nem igazán győztek meg. De összességében ahogy ezek eggyé forrnak össze, akkor igenis jó látványvilágot tárnak eléd.
Három részletben fog lezajlani az egész. Ma a Top 10 első öt videóját mutatom be, aztán a szavazás első 3 helyezettje bejut a végső szavazásba (ahol értelemszerűen 6-ból fog 3 nyerni). Legyetek olyan korrektek, hogy akkor szavazzatok, hogyha láttátok mind az ötöt. Van idő…..
Effecta 2009.12.30 08:35:56
@Balintkaa: Na az ilyen kis gyökereket szeretem, akik tudás híján az emberek munkájára csak rábélyegzi, hogy szar. Gratulálok, kis gyökér.
Effecta 2010.01.02 18:09:22
@Balintkaa: Te meg mi a faszról beszélsz? Te kis patkányarcú nyomorék kis buzibártöltelék. Amit te mondtál, az nem kritika, hanem konkrét leszólás. Te olyan hülye vagy bassza meg, mint egy marék szájbakúrt lepke. Ha meg gépzsiros a kis pöpörőd, akkor húzd ki a LADA kipufogójából, te kis nethuszár geci patkány.
Peace
Effecta 2010.01.08 19:13:14
@Balintkaa: Buzigyerek, én legalább felvállalom a pofámat, nem egy ilyen szaros kis nethuszár genyó vagyok, mint te. Ennyire nagy a pofád, összefuthatunk, és akkor letépem az arcod kis genyó. Faszt ugrálsz kis paraszt.
Nekem a szavazás állása újévkor valahogy lefagyni látszott (nem tudom másnál is így volt-e?), úgyhogy az azonos szavazatszám miatt a második körből 4 ember jutott tovább. Hogy meglegyen a szimmetria, az első körből is behúztam még a 4. helyezettet. Az első és a második…..
No. Kellemes ünnepeket! 2009.12.24 17:01:00
Sziasztok! Kellemes ünnepeket kívánunk mindenkinek :)(amúgy még mindig eszem)..
Effecta 2009.12.24 17:09:21