Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Királyhegyi Sport

2 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Királyhegyi Sport 2010.10.10 00:44:00
kiralyhegyisport.hu/KLM.jpg Királyhegyi Sport© www.bordasfal.hu/images/KLSport.jpg A bordásfal specialista.Az iskolai sportszer specialista.Az óvodai sportszer specialista. Iskolák és óvodák torna és edzőtermeinek sporttechnológiai kivitelezője.Az egész életre…..
Álmoskönyv A varázsló kertje 2009.01.12 09:26:16
Kreszből vizsgáztam, és a vizsgának volt egy olyan része, hogy gyakorlati kresz és alapműveltség. Ennek keretében közlekedni kellett a városban, és közben kulturális kérdéseket tettek fel. A vizsgabiztos pedig a Krajcsi volt. A Lujzival vizsgáztam együtt, esett az eső, ő…..
Hikingfit egy kis bordásfal 2010.02.17 17:12:00
Mindenki ismeri régről a jól megszokott bordásfalat. Néhányan szeretik, sokan nem, mivel a tanár képességfejlesztés órán addig csináltatta a gyakorlatokat, míg le nem jött a bőr a kezedről.Hát én se egy alternatív módszert fogok megosztani, hogyan tüntessük el az összeset,…..
Sorozás (nyilvántartásba vétel, egészségügyi vizsgálat): Mintha mostanában nehezebben szednénk a lépcsőfokokat: szuszogva hörgés, a lélegzetvétel szakaszos, kapkodó. Valószínűleg front van már egy ideje vagy a levegő párás, mindegy, nem értjük. Behívás: 38-as méretű…..
21 hónap Egymás szemében 2010.01.01 20:41:00
Van ez az igen népszerű közösségi oldal, ahol egy ideje mindenféle "izgi" alkalmazások vannak. Saját, belső évértékelés felkiáltással nézegetem az értékeket, hogy látnak az ismerőseim. Őszinteség: 14 vélemény alapján "általában" az eredmény,…..
Királyhegyi Sport 2010.02.17 20:40:56
Szeretném engedélyedet kérni, hogy idézhessek a blogodból.
Itt:
kiralyhegyisport.hu/blog/

"Jó ízlésű: 7 vélemény alapján 3,6, azaz "többnyire ráérez". Ez speciel több, mint amit magamnak adnék, mert nem hinném, hogy a main streambe illik az ízlésem. Kicsit régimódi, kicsit hippis, sok színes dologgal. Nem vásári, de gyakran eléggé csiricsáré. És ha épp nincs időm, akkor egyszerűen csak praktikus. Ma például vacsora előtt vettem észre, hogy a nem túl közkedvelt atléta-mackó páros felsője még magán viseli a reggeli túlcsordult pelenka jegyeit. Cserébe viszont játszottam a gyerkőccel délután egy jót, még bordásfalaztam is. Szóval az ízlésem az ismerősök szerint szintén átlag feletti, viszont saját véleményem szerint a megvalósítás néha akadozik. Elfogadom :)"

Köszönettel:
Királyhegyi László
wwww.bordasfal.hu
Nagyon melegen ajánlom az olla kid járássegítőt, és majd még írok róla, ha engedélyezi ennek az eszköznek a kitalálója... Szeretném ugyanis elmondani a fejlesztés személyes vonatkozásait is... De addig is nézzétek meg milyen eszköz is ez. Szerintem nagyon hasznos lehet. Az…..
 Midőn az ember tízéves, még majdnem mindenre képes. Még rendben vannak a leletek. Még akár csoda is történhet. A papa, az egy félisten. A mama, az egy félangyal. Vagy tán egészen az. Mind a kettőben bízni kell. Föltéve, hogy együtt a család. Büszke atya viszi a kisfiát.…..
Doris naplója Kareoke 2009.01.29 06:20:00
Múltkor említettem ugye a kareoke gépet. Hogy kapok egy olyat hamarosan. Nos, a gép a tegnapi napon beköltözött a házunkba. Nagyon jól néz ki, mert van képernyője is, ráadásul bármilyen lemezt képes lejátszani, ergo bármilyen lemezt le tudok játszani rajta, tehát…..
Bordásfalnál      Labdán         " Bambuszban"..
iwantsixpackabs Komment-válaszok 2009.05.07 04:41:23
Egy külön írásban gondoltam válaszolni a felmerült kérdésekre, hogy egyértelműen elkülöníthető legyen a heteket elemző 16 beírástól.Elnézést először is a késésért, sajnos egy túl sokáig tartó másnaposság, és egy ennek következtében elinduló bölcsességfogfájás…..
A TB adta eredménytelenség azért nem kedvetlenített el, de mindenesetre visszavetette a bizalmamat. Újra sorban állni a reumatológián nem volt kedvem. És azt sem igazán tudtam elképzelni, hogy milyen újabb javaslattal állt volna elő az orvos. Elküld vajon valami vizi  súlyzós…..
Szeretném bemutatni "Edzőterem  otthon az egész családnak" programunkat. Egy videó sorozatot láthattok:Nemes Hölgyem és Uram! Miután alkalma volt megtekinteni és megfontolni azok kísérleteit, akik az otthoni edzés eszközeinek felfedezésében és alkalmazásában magukat…..
w Döbrögi országlása 2009.10.16 07:30:00
Abban a szerencsében volt részem, hogy élhettem a Kádár-rendszerben. Ennek annyi előnye mindenképpen van, hogy láttam valami egészen mást, és be tudok róla számolni. Igaz, hogy 13 éves voltam a rendszerváltáskor, viszont négyéves korom óta olvasok újságot. Háromféle lap…..