Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hűholélek

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző adás kínzóan égető kérdést hagyott megválaszolatlanul, ami miatt nézők milliói forgolódtak álmatlanul egy éjszakán keresztül, s nem találták helyüket egészen a 102. adás kezdetéig: mi történt Aprajafalván??? Törp papa miért gerjedt éktelen haragra, mit csinálhatott Indián-Táncos Törp? Nos,…..
hűholélek 2021.02.24 19:10:06
@halványlevendula: Igen. Mennyivel klasszabbul jött volna ki, ha amikor meglátta Bálát, a felderülő arc folytatásaként szépen elmondta volna szemtől szembe, pont rólad beszéltünk, nekem ez a véleményem, most ecsetelem. Nálam ott nyerte volna meg. De így nekem sem kellene barátnak, az biztos. Azért, most vigye Mohát, nyerjen ellene, Bálint képére kiváncsi lennék. Én a lehetetlen verziónak drukkolok, Pininek.
hűholélek 2021.02.25 15:22:39
@hereverő heverő: Jaj, ezt a kétfogas szotyizás odamondást meg kell tanítanom a csajoknak, jó lesz nekik suhancrámenősség ellen:D De ragaszkodom, azonnal küldjék a fotót, már látom a fiúkák arcát, ahogy bennszorul a mondandójuk. Köszi!
Helló-halló elektrokalandorok, ahogy Dévényi Tibi bácsi mondta, nem tudom miért jár ma ez a fejemben, de ez lesz a beköszönés. Közkívánatra újra dolgozom nektek és meghogyvoltozom ezúttal egyedül Virágot a JLB-ben. Silvermansarah egyéb elfoglaltságai miatt nem tudott most ebben részt venni, emiatt…..
hűholélek 2021.02.24 15:32:43
@hereverő heverő: Hát olyan fiatal vagyok én? Meg Bálával soha, semmikor. Nem bírom a toronymagas egóval bíró köpős pasikat, meg jaj, mit szólna a Papi, ha randira mennék?
hűholélek 2021.02.24 16:00:45
@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: Meglepődtem IS, hogy a langyosvíz Somának örülnek ennyire. Au kiszabadult?
hűholélek 2021.02.24 16:04:40
@Ármándójózsi #TEAMÁRMÁNDÓ: Jaj, de nem bírtam Somát! Mi jót mondhat nekik ma?
Na jó, valljuk be ez így egy ordas nagy clickbait, nemhogy a jelen szériának, valószínűleg magának a műsornak sem létezett soha semmilyen dicsősége de ha az ápoltak kellően hatásvadász címekkel kapták a róluk szóló híreket akkor engedtessék meg ugyanez nekünk is. Ám ha már szóba került, az esetleges…..
hűholélek 2021.02.06 18:52:43
@Cérnahuszár adraconis.0.01: Szerintem Kozi001 is. Azért van ott az a :P
 Folytatódik a "Mit kíván üzen a Magyar Nemzet" sorozatunk, ezúttal Bálint kap szívhezszóló bókokat és herecsavargató kritikákat. Többen úgy gondolják, hogy rettenetesen unalmas, rosszindulatú és okoskodó, egyesek még azt is sejteni vélik, hogy titkon szerelmes Virágba. Bálint cáfol, ő sosem tudott…..
hűholélek 2021.02.06 17:27:25
@Egyfejű: Óóóó még sosem kánkánoztam! Itt az idő.
Közeledik az év vége. 2021-től sokan várunk sok változást, én egyelőre nem akarok nagyon bizakodni, mert mindig lehet rosszabb, ahogyan ezt a 2020-as évben megtanulhattuk, és ugyan van még néhány óra ebből az évből, de én ki merem hívni magam ellen a sorsot azzal, hogy leírom, ennél rosszabb ma már…..
hűholélek 2021.01.01 11:48:29
@K_Attila: Merci okosabb, mint gondolnánk. követői segítségével kibaszarintja a vellából Bálintot, az egyiket a lehetséges nyertesek közül. Gina meg neki nem lesz ellenfél, ha bekerül a top 3-ba. Gina-Robi-Merci. Szét vet az ideg.
Puskás kolléga most valamiért bizonytalanabb a szokásosnál annak kapcsán, hova is kell néznie, beszéde is galuskás cseppet, de a stenk, amivel ő beköszön egy (egészen biztosan direkt) nagyon színes pulcsiban, az változatlan. Mondja is, hogy este lesz nekünk párbaj Zsuval és Renivel…..
hűholélek 2019.02.03 21:37:59
Már a keddi műsornál tartunk, de ma se lépünk sokat előre. A szerkesztők még mindig a párbaj utóhatásaira koncentrálnak, mi meg nem tehetünk mást, csak nézzük a nyomorultak részeg vergődését. Láthatatlan László kiesése egyébként borítékolható volt, hisz még a villalakók sem hittek benne, hogy…..
hűholélek 2019.01.24 10:43:53
@nyeh13: Teljes EKG! Gusztustalanabbul véleményeznek, mint a bentlakók, ecsetelik a magán, és "szerelmi" tevékenységüket. Itt vezetik le a frusztrációjukat, a szerencsétlen, boldogtalan életüket, a panel nyomorukat, a szar munkahelyet, a szeretetlenségüket. Tisztelet a néhány kivételnek, aki kulturáltan tud megszólalni, véleményt kinyilvánítani, akár negatív, akár pozitív a hozzáállása az illető játékoshoz Kész pszichológiai tanulmány a hozzászólások olvasása.
Anikó csinos a farmer szettjében és a félretűzött hajával plusz hatalmas beleéléssel, ennek köszönhetően legalább három pével mondja, hogy ez itt már megint a póverbájbigbrádör. Egyem a szívét, izgul is. Már, hogy holnap kiválasztás. Csoki és Ginu csap majd össze a mi kegyeinkért. Aham. Eldönthetjük…..
Előzetesben annyit, hogy nem lesz hosszú a mai összefoglaló, röviden két téma volt amiről nem tudtunk leszakadni, arról viszont kurva sokáig nem, úgyhogy sajnálom kedves elégedetlenkedők, de ebben szerintem ennyi van. Anikó a mai konferansziénk, meg kell jegyeznem hogy egyre jobban belejön a…..
hűholélek 2018.12.02 18:08:21
@MosóMaca: Az a tegnapi és éppen azalatt írogatsz:DD
Nagy a nyomás gyerekek, most hogy megtudtam, hogy Pávó Réka is minket olvas (sziaRéka), úgyhogy hajnalban keltem, hogy a szajrét időben és minőségi formában kapjátok, bár a kommenteket olvasva, ha 5 előtt jön a poszt sapkában, az a baj, ha 5 után sapka nélkül, akkor meg amiatt vonyítanak egyesek,…..
hűholélek 2018.11.18 21:13:24
@agimano: Köszi, látom, írtok is, nagyon jó. Percenként frissítek:D
hűholélek 2018.11.18 22:08:06
@Nyuszomuszo83: Döbbenet! És nem tudok szavazni:(
hűholélek 2018.11.18 23:01:33
Bayani törzs 37. nap. Robi lógó orral sétál a fövenyen, én sem a vjú, sem a tenger, sem a jó idő nem vigasztalhatja szörnyen háborgó lelkit. Emberünknek komoly lelkiismeretfulladása van, ennek megfelelően szól Tominak, hogy beszélniük kell. Ez a szigeten sosem jelent jót, főleg, ha a nagy igazmondó…..
hűholélek 2018.11.07 21:12:04
@MegaTron963: Hónapokkal ezelőtt történt, a hozzátartozók is most nézhetik meg. Anyuka, meg más hozzátartozó sem tudta mi történik a játék folyamán. Időzavarba kerültél:D
Szilveszter befarol a piros traktorral. Gábor szeme egyből kipattan és megpödri kackiás parasztbajszát, hogy ki az a szép leány, aki a platón csücsülget? Amíg kiderül, addig is imádkozik, hogy akt festményekhez álljon modellt. Merugye a meztelen nők festegetése általában heti program szok lenni…..
hűholélek 2016.05.12 10:10:10
@Queen Alix: Bár az én párom neurologos- pszichiáter, nem pszichológus, esküszik arra, hogy az introveltált, vagy csak egyszerűen az emberi kapcsolataiban csalódott páciensei boldogságfaktora megjelent, ill. emelkedett, mikor hallgattak a tanácsára, és örökbe fogadtak kutyát esetleg macskát. Pl. az autista egyéneknél csodásan "működik" ez a kapcsolat. Úgyszintén az idős, magányos embereknél. Nálunk, orvos családban a kutya, macska teljes jogú családtag, előbb alszom egy szobában, ágyban egy kutyával, mint némelyik emberrel. Persze, jogod van inkább az állatoktól viszolyognod. Az ésszerűbb az, ha az ember megtalálja a helyes egyensúlyt, mondhatnám balanszt:-)
Az egyik legidegesítőbb, ha a kis, kerti veteményesünket kártevők pusztítják el. Nem feltétlenül kell vegyszerekhez nyúlnunk, ha meztelen csigák felzabálják a kertet, többféle ház praktika is létezik ez ellen. Bálint gazda szerint a növények köré hamut, tojáshéjat vagy sót kell szórni, ez ugyanis…..
Piroska és Farkas Esték 2013.07.24 14:56:56
Élvezettel vesz részt a fürdetésnél, felmászik az ágyra, hogy jobban lássa az eseményeket, mi folyik az állványos kádban. Alig várja, hogy utána az ölébe tegyük Rózit. Magyarázom neki, hogy hiába szeretné Ő megszoptatni Rózit, neki nincs teje, csak játékból, mikor a babáit…..
A karomban tartani Ot, egyszerre hihetetlen es olyan nagyon termeszetes, hogy itt van. Fel sem fogom meg talan...Minden maskent zajllott, talan csak a hirtelenseg volt ugyanaz. Sokaig nem hoztak ki, mert 1,8 volt a cukra, cukrosvizet kapott rogton szuletese utan. Volt Farkascmellkasan, mikor kibujt,…..
Meske vagyok, Piroska kért meg, hogy írjak nektek, hogy megszületett Róóózi!!! :) A ma reggeli nst nem lett jó, az ő szavait idézve: "jéghegycsúcsos"...valami olyasmi volt, hogy leesett 110-re a baba szívverése, ezért a doki az azonnali kivétel mellett döntött, hogy ne…..
Piroska és Farkas Házikóálom 2013.03.23 16:39:43
A mágnestábla képem elraktározása közben beleakadtam ebbe a házikóba, amit szintén eltettem a "Nününek kéne" mappámba. Igen, ez az a házikó (mert szerintem egy ilyen akkora kell hogy legyen, hogy a szülő is be tudjon bújni beleférjen egy akkora ágy, hogy mindketten le tudjunk…..
hűholélek 2013.03.24 15:54:23
Szia, Piroska! A fiamék kerti faépületek készítésével foglalkoznak, ezt a kis házikót is el tudják készíteni,weblap címe: www.pavilonok.eu Nünüt imdom,már születésénél is "ott voltam" ,azóta szinte minden nap járok Nálatok. Régóta nem kommentelek sehol, biztosan nem emlékszel rám, Vicus 56 vagyok. Időközben lett két tündérunokám, most 14 és 12 hónaposak, kislányok, úszunk a boldogságban:)) Picurotokért nagyon szorítok! Bocsánat, hogy nem tudok rendezett külsőt alkotni a kommentnek, nem találom az új klavin a sorváltót..:)))))) ölellek Benneteket! Vicus, aki időközben 63 lett:)
hűholélek 2013.03.26 19:46:36
@piroskaesfarkas: Szia, Drágám!
A toronyban is remekül lehet kuckósodni, s ha nem túl messze tervezitek a háztól, a felső terasz és a "bázis" között tudtok madzagpostát szerkeszteni, tudod, mint Olaszországban az utca felett, két ház között teregetik a ruhákat... Igy aztán lehet Nününek elmózsiát, azonnal szükséges dÍnót:) postázni, távcsövezni, stb.
A hónyúl meg szenzációs, már ritkítom is a cirokseprünet bajusznak, mert ilyen azonnal nálunk is kell hogy éljen a kertünkben:))
Ölelés: Vicus