Regisztráció Blogot indítok
Adatok
enyi

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tévés túlélőkirály, Bear Grylls nem kisebb hírességet visz magával az alaszkai vadonba a Running Wild with Bear Grylls különkiadásában, mint az Egyesült Államok elnökét, barack Obamát - jelentette be hétfőn az NBC. A nálunk Bear Grylls: Sztárok a vadonban címen futó…..
Hamarosan foytatódik a TV2 tavaszának egyik új műsora, az Összezárva Friderikusszal, amiről itt írtunk (a műsorvezető meg itt nyilatkozott a comment:com-nak) ami ugye arról szól, hogy a TV2 egyik stúdiójában (rémesen) berendezett, amerikai konyhás nappaliban Friderikusz Sándor és…..
Nem mi mondjuk, a Blikk, de elhisszük, sőt, ha jobban belegondolunk, ennél többre számítottunk (ezt a szerkesztőségben tartott reprezentatív felmérés mutatta meg). A Blikk rém kedvesen azzal nyitja a zsebben turkálást, hogy (...)Nóri már a csatorna arcának számító Liptai…..
Kyle Lambert a Procreate nevű program segítségével boszorkányosan élethű festményt tapicskolt a pofók kis ujjaival Morgan Freeman-ről. 200 óra volt. Jój, de durva. ..
enyi 2013.12.04 23:03:05
Az egyiptomi Mayam Mahmoud az arab Csillag Születik nagy meglepetése. A nyugat opiumától kelet dizájner szarjaitól önbizalmat nyert 18 éves csaj állítólag a szexuális zaklatás ellen vakerál. riszpekt! ..
... pontosabban: nem politizál. Rögtön hozzá kell tenni, tagjai viszont politizálnak és szavaznak. Akkor hogy is van ez? Erről érdemes beszélni mostanában, amikor Pázmándon időközi választás lesz hamarosan. A helyzet az, hogy a Mesefalu Közösségnek, mint csoportnak nincs…..
Belsőség Kultúra úton-útfélen 2011.08.31 07:00:00
Pedig elhihetik, ilyenkor szeretnénk mindannyian a rendőrt, aki egy pihenőhelybe intené le az egész karavánt és mondjuk indítana százezerről per autó, alkudni pedig csak felfelé lehet. Mai publikációnk blogposztja...
Az a pilanat még odébb van, amikor hazánk rendőrsége nyugdíjazza az Octaviákat és Focusokat - hisz ez utóbbiak nem is olyan rég érkeztek az állományba - de most fordul elő először, hogy a hazai járőrkocsik egyikéről részletes másolat készül, az ORFK hozzájárulásával,…..
enyi 2011.05.10 09:55:49
Elsőre nagyon aranyos és jó ötletnek tűnik, hogy cicákkal reklámozzák ezt a skandináv bútormárkát. Másodikra viszont már elgondolkoztató, hogy ez mennyire jó vajon a macskáknak? Mennyire felelős állattartó az, aki egy közepes méretű hordozóba bezsúfol órákra öt-hat…..
Annyi tehetségkutató van már a tévében, hogy megzavarodik tőlük az ember, ki tudja megjegyezni, hogy melyik, hol látható? Meg eleve, minek megjegyezni ilyen apróságokat? Nem mindegy, hogy X-Faktor vagy Megasztár? Epic fail courtesy of D. Tóth András a Fél kettő című műsorban, ahol…..
enyi 2010.09.16 12:01:25
A Dominikai Köztársaságban tartott bemutatót a Red Bull, Jaime Alguersuari a tavalyi kocsival Santo Domingón kétszázezer nézőt szórakoztatott. Meg magát, főleg amikor másnap ráengedték az egyik legszebb strand homokjára. 180-nal is hajtott, az óceánba is belegázolt kicsit.…..