Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nda

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfél hiába kérte, hogy a csomagját óvatosan kezeljék, mert törékeny. Cserébe megállapították, hogy nem is kérte, úgyhogy kártérítést sem fizet a Posta: Kb. egy hónapja küldtek nekem egy mikrohullámú sütőt. A szállítás lebonyolítására az MPL Vaterafutár…..
Ha erősen meresztem a szemem, szinte látom benne az előző Civicet. Sőt, ha nem meresztem, akkor is. Csak a fülem marad inger nélkül. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
A Tv2 vetélkedőjének korábbi adásaiban akadt már pál olyan kérdés, amin elvitatkozgattunk a készítőkkel és a kommentelőkkel, mostani találatunk is hasonló kimenetellel kecsegtet. Történt ugyanis, hogy a március 1-i adásban két fiatalember (egyikük a testmodositas.blog.hu…..
Nincs vidámabb dolog, amikor az ember elindul munkába, és ezt látja. Pláne, ha ez a munkába indulás majdnem délben van, mert hajnal négyig írt. Először a Skodát láttam meg, mivel ez egy nálam lévő tesztautó volt. Már csak meg kellett volna csinálni róla a külső fotókat, és…..
  Az alkatrész, amiről mindenkinek repkedő bankjegyek jutnak eszébe. Paradox módon, erre van igény. Megkaptuk. Vélemények az azonos című írásunkról...
Ehhez semmi nem nyújt jobb és könnyebb segítséget, mint ez a remek könyv, amely jókora szeletét mutatja be a leginkább keresett oldtimerek halmazának. Precíz, magyarra fordított német kiadvány, mely akár az adott autó értékbecslésében is segíthet. Rengeteg kép, trükk, tipp,…..
nda 2009.12.12 10:32:26