Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ÁDÁM90

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt vasárnap Jano látoptt Debrecenben egy csúnya balesetet, ami a leírás alapján érthetetlen, hogy egyáltalán miért következett be. Sajnos sok ilyet látok, a napokban majdnem ugyanezt produkálta az Üllői úton is Pesten egy kopasz twingos, aki cikázott, előzgetett index nélkül…..
ÁDÁM90 2010.06.12 20:22:48
@Marcellusca: ott a pont, ma jobbkezes utca volt megálltam, de ő is felém kanyarodott, de nem fért el, de ő bejött a kerszteződésbe, ahelyett,hogy elengedett volna így másodpercekig feltart engem is és a többi közlekedőt, mikor kiszóltam az ablakon, hogy ezt muszály? a válasz rögtön: mi a fasz van te g..i, jobbbkezes, ezt egy 10éves autobón ülő kopasz erős középkorú.
ÁDÁM90 2010.06.12 20:33:37
@Marcellusca: ettől már csak az a jobb, amikor belémjöttek, kiszálltak 3-an, és még meg is akartak verni az auchan parkoloba...:)
Továbbra is állítom, hogy olyan névvel, hogy nanobionikus bevonat, az ember már eleve sarlatánságra gondol. Aztán, amikor már kezdene eloszlani a bizalmatlanság, jön a következő gyanús infó: NASA-technológia. Ezzel csak azt akarom érzékeltetni, hogy mennyire nem meggyőződésből…..
Az RTL Klub közleményt adott ki, miszerint a ma hajnalban, a szemtanúk állítása szerint ittasan balesetet okozó Stohl András ezzel a húzással kigolyózta saját magát a húsosfazékból, és nem vezeti majd a a csatorna soron következő, X-Faktor című tehetségkutatóját. A…..
Adok egy kis lehetőséget a sztereotípiák előretöréséhez Attila levelén keresztül, aki a sokat szidott hülyesuzukis állatfajtából fogott ki egyet, akinek először marha sürgős dolga volt, aztán mégsem. Tegnap reggel (ami igazából április 28. volt - a szerk.) munkába menet…..
ÁDÁM90 2010.05.07 17:42:01
@Mr. Pickles: így van, ránézel és látszik rajta, hogy azt hiszi ővé a világ:) sávot akartam váltani nem is olyan régen a mellettem lévő hölgy meglátta az indexet, rögtön gyorsitani kezdett nehogy bemenjek elé, az előtte lévő fékezett, ő meg belement. vicc amit itt közlekedésnek merünk nevezni:)
ÁDÁM90 2010.05.07 18:31:21
@Vasalt: azt elismerem, hogy sok olyan van akinek van egy kis pénze vesz egy swiftet vagy wagonr-t és akkor azt hiszi ő a császár. csak, mivel sokkal több a swift sokkal észrevehetőbb. de nekem az általánosítás nem tetszik, vaamint nem csak a swift az az autótípus amire hasonlókat lehet irní. Nem vezettem még olyan sokat, de nem tapasztalom soha ezt, hogy a suzukisok erőszakosabbak lennének! Ez ember függő nem kocsitól függ! soha nem beszélünk róla, de hányszor volt hogy 85éves bácsi hülyeségét kerültük ki. idős néninek szoltam a parkoloba hogy be hajtva a jobb tükör, legyintett, nem hiszem, hogy pont neki ne lett volna szüksége rá, egy idős bácsi oldalrol index nélkül majdnem elcsapott robogoval voltam, az én tudásomon és figyelmemen mulott, hogy nem préselt maga alá(suzuki swifttel volt), és még ő szidta anyám. vicc:)
  Ma egy tanfolyam reális ára 130-150 ezer forint. Aki 50-60 ezerért hirdeti az oktatást, biztosan trükközik, ennyiből még a költségeket sem lehet kigazdálkodni. Vélemények az azonos című írásunkról...
ÁDÁM90 2010.04.07 21:12:46
@isti77:
sokkal rosszabb:) Mi egy számítógépes tesztet töltöttünk ki, 10 perc, a KRESZ oktató 2 órában lehadarta az összes műszaki ismereteket, a rutinon van némi vizsgakérdés (kerékcsere, olajszint, milyen folyadékok vannak benne) de az semmi. A gyakorlaton nem szólnak szinte semmiért, nem mondják mik a vészes esetek, csak a kormányba mozditanak bele 2-3-5cm-t mérve amikor tudjuk, hogy semmit nem játszik annyi mozgatás. Buktatni lehúzni tudnak, oktatási tartalom nélkül, mondom nekem viszonylag szerencsém volt!
  Autópályán a legkönnyebb közlekedni. Az ember csak tartja a gázt és a kormányt, és nem történik szinte semmi, de mi képesek vagyunk rá, hogy még itt is veszélybe sodorjunk másokat. Vélemények az azonos című írásunkról...
ÁDÁM90 2010.03.17 10:03:59
@a balfék: Én nem fizettem, hogy átmehessek, az oktatóm nekem is sírt egyfolytában, hogy mennyire keveset keres. Ezért meg is buktatott, hogy kelljen vennem 6 órát:) De azért 30percet az 50 helyett mindig levezettem, és mondta is, hogy ez nagyon jó arány. De legalább, engem megtanított városban vezetni, dinamikusan, ha 50 el lehetett menni mi nem mentünk 35el.Ha zöld volt, meg kellett indulni, nem fulladozni, megtanított, hogy mikor mire figyeljek. De az ismerősőm becsületesen letette a jogosítványt, és nem tudja mi az a helyzetjelző, hogy kell refizni stb. :D
  A Goccia késő ősszel érkezett a TB-hez, a fehér nagykerekű volt a visszfuvar, amikor a Hackert leadtuk. Eleinte nagyon jó idő volt, remekül lehetett vele robogózgatni, igaz a szerény tempó miatt a menetszél hűtő hatása amúgy sem túl nagy rajta. Igazából nem is volt…..