Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zilius

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na kérem szépen, Alexandra hercegnő írta meg a Lakótársat keresünk magyar, írásos változatának első epizódját - mi tagadás, én is ráismertem egynehány múltbéli társbérlőmre. Be szép is volt! Mindkettőnk munkáját becsüljétek meg, mert mire átírtam ékezetesre a…..
A 6.c osztály, ahogy Marika néni előre beharangozta, 1992. április 15-én elindul az egri osztálykirándulásra (ÁSÉS-fiúknak ajánlom a mait is). Az iskola előtt már reggel héttől élénken gyülekeznek a gyerekek, párat a szülők is elkísérnek, hogy égessék kicsit kisfiukat a…..
Zilius 2009.10.15 00:33:21
@666E: Eperjó, Kapucíner csokik?! Talán még ma is van, de akkor sláger volt:)

'90-es évek közepén 'Hawk' feliratú kétszínű kabát. Többféle színkombinációban.
Pár éve Houstonban fogtam egy ceruzát, meg egy noteszt, és beálltam a sorba. Hogy akkor most kiderítsem, hogy ki volt a gyilkos, mivel gyilkolt és miért. Interaktív Cluedo a Helyszínelők dizájnjával szkinnelve: ennyi csak a CSI interaktív kiállítás, de ez pont elég ahhoz, hogy…..
Zilius 2009.10.14 02:12:20
@johevi: és 10 másodpercenként le kellene venni a napszemüveget, majd 10 másodpercenként fel kellene tenni. Mindezt sokatmondó lassúsággal.
No, már megint a szokásos magyar széthúzás, nekünk mindig szekértáborokra kell szakadnunk, szomszédaink (sőt, az egész Világ) meg csak Rajtunk röhög... Volt nekünk nemrég egy, a Törzsgárda körében hatalmas sikert és vitákat kiváltó olvasói levelünk, a Control Freak, azaz Az…..
Modorosblog A kommentelő 2009.10.08 08:39:00
Régóta és sokan kéritek, hát tessék. Nagyon nehéz rádöbbennünk, hogy a kommentelők csak egy kis hányadát teszik ki az állandó olvasóknak: ez a legutóbbi felmérésből is kiderült. Míg a legcsöndesebb, posztmentes szombatokon is közel ezren felnéznek ide, a posztonként…..