Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Mulder

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az a bizarr helyzet állt elő, hogy annyira eltemet az internet feltalálása mint irodai tevékenység, hogy a Hangyász épülésének blogja jelenleg rosszabbul halad, mint az épülés maga. Ha ezt tavaly mondja nekem valaki, a hisztérikus gúnykacajomtól leszakadtak volna a belső…..
_Mulder 2012.12.13 11:21:55
Új műfaj van emelkedőben a gépjárműepika horizontján: a levélregény. Hűséges olvasóim megszokhatták, hogy hétfőnként savankás sopánkodást, szelíd nógatást, fémízű fogadkozást olvashatnak eredménybeszámoló helyett. Sajnos ezt a hagyományt Powered Áki lendülete…..
Annyi jó hírem van, hogy degeszre tömi az internet. A Hangyász projekt nemhogy folytatódik, de egyenesen olyan, mintha egy Saturn V-re szigszalagozta volna a jóisten a sorsát. Ha szívesen bambulsz zenére, tekintsd meg a videót, amit készítettem a költözködésről.  Most pedig…..
                                                              0.nap                                                              30.nap   Adriennél az a furcsa helyzet állt elő, hogy mentálisan a slim lányok közül messze ő a…..
_Mulder 2011.12.12 10:19:33
  RunTilt Mikulás futás December 6 Kedd 18.00 Margitsziget szökőkút „Az első téli futás időpontja: december 3-án, szombat. Mivel 6-án lesz a Mikulás napja, ezért arra gondoltunk, hogy fussunk mikulássapkában. Akinek nincs ilyesmije, korlátozott számban tudunk…..
  Minél több női blogot olvasok, annál inkább hiszek Istenben, mert valakinek azért csak hálával tartozom, hogy nem nőnek születtem. A női blogokat olvasva olyan állandó és visszatérő problémával találkozik az ember, mint egy darab normális fotó elkészítése, vagy éppen…..
_Mulder 2011.11.30 11:59:39
@Scala: nem, sajnos nem rendelkezem ekkora gardóbal, ez barátnőm boltja ott volt csak egész alakos tükör.
_Mulder 2011.11.30 12:17:02
@Leningrad: hát eret is vágnék ha ilyen lenne otthon a nappali vagy a gardób.... :)
    Amikor Szeptember 10-én megírtam az Új Generáció c. bejegyzést, akkor még nem sejthettem, hogy a poszt túlmutat majd önmagán, és olyan építő ereje lesz, ami egy új közösség alapjait fogja majd letenni. Az Új Generációs poszt, és az abban szereplő blogok írói…..
_Mulder 2011.11.28 13:52:22
@thatsme: :D :)
LifeTILT 5.RunTilt emlékiratai... 2011.11.14 10:16:00
Hideg volt emberek mocskosul hideg, és ha ez nem lett volna elég még a szél is fújt, így érezve a 3 fokot -5-nek, és mi ennek ellenére voltunk 34-en. A következő, és egyben az év utolsó RunTilt futása December 6-án lesz a mikulás jegyében. A RunTilt első évét, múltját,…..
Mivel az edzéseknél (az I/O boxban) írok amolyan szösszeneteket, így nagy a kísértés, hogy blogolni már ne is blogoljak semmit. Bevallom hulla is vagyok a dologhoz, így lehet kicsit puritán lesz a poszt, kicsit sárga, kicsit kurta, de legalább a miénk.  Hírek röviden: 1. HCA…..
Vannak képek. Ez a jó hír. A rossz, hogy tanúságuk szerint az elmúlt 24 napban nagyjából semmit sem változtam. Most:                      23.nap:                  …..
Nyahu kisasszony meginspirált, tegnaptól van egy új box oldalt, neve I/O, és egy ideig ebben lehet követni mit falatoztam és (természetesen kizárólag a mozgás öröméért) miket sportoltam. A célom ezzel a boxszal, h kiderítsem mit, merre kell változtatnom, hogy a diétám sikeresebb…..
LifeTILT A RunTilt Nemzedék 2011.09.21 02:09:00
   Nézzétek meg jól ezeket az embereket mert kurva nagy arcok és tökéletesen megtestesítik a LifeTilt szellemiséget. Ők az első akik becsatlakoztak a futó  edzéseimbe, és ők azok akiket ugyan nem ismerek, de egy meghatározó élménnyel gazdagítottuk egymás életét, amikor is…..
Kurjongatva, debil vigyorral gördülök hazafelé az autópályán, zsibbadtan a boldog fáradtságtól. A szemem ráncosra szikkadt az izzó tűzfaltól, a porckorongjaimat kitartón darálja a pályafutómű ütvefúrója. Fékbetét, gumi- és benzinszag van, kikapcsolt telefon nyugalma, 120-as…..
 Hogy is kezdhetnénk posztunkat, amiben ez az Audi szerepel. Mi jut eszébe első látásra az embernek, ha ránéz egy ilyen autóra. Klasszikus szép forma, korának megfelelően, de megkímélt állapotban. Nem gondol róla senki, semmi különöset. Ez körülbelül addig tart, amíg egy…..
_Mulder 2011.04.07 14:34:02
Mint látjátok, szép sorban igyekszünk minél szebb és egyre komolyabb épített autókat elhozni nektek. Szeretnénk bemutatni hazánk tuningműhelyeiben épült, olyan 4 kerekű vadállatokat, amelyekkel a tulajdonosaik legálisan koptatják az itthoni aszfaltcsíkokat. Minden olyan gép…..
Corolla 1.6 TurboNem semmi, hogy a Toyotánál ilyen autókat gyártanak. Vagy mégsem? Nagyon röviden: Felkelsz, bemész az egyik márkakereskedésbe, veszel egy ezüst metál 110 lóerős 1.6-os Corollát, beleülsz, és nem megy. Hazamész, teszel rá egy turbót, és megy! Ahogy Móriczka…..