Regisztráció Blogot indítok
Adatok
raskym

4 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kitört a nyári szünet és látom a gyerekeimen, hogy lehet akármennyi játék, kütyü, tv csatorna, néha fájdalmasan tudnak unatkozni. Néhány nappal ezelőtt aztán Matyit és kis Barátait a budapesti Vasúttörténeti Parkba vittem egy látogatásra, és feltűnt, hogy a mai fiúcskáknak magyarázhat az…..
Az európai versenyzők hamar megismerték a pályát, különösen az új-zélandi Paul Radisich. Két adáson vagyunk túl a dominikai palikozásból, és ha agyonvernek sem tudom megmondani, miről és kinek szól ez a műsor, amit Exatlonnak hívnak, és kábé olyan, mintha a Survivor…..
Útitárskrém, víkendsajt és joghurthab. A kommunista konzervipar remekei, alufóliában sült löncshús recepttel. ..
Még a jól működő gyülekezetekben is törvényszerű, hogy bizonyos időszakokban néhányan kilépnek. Ha azonban arra vagyunk kíváncsiak, hogy ma miért hagyják el egyházunkat olyan sokan, a legjobban tesszük, ha őket magukat kérdezzük. Most a válaszok közül ötöt mutatunk meg. Szerző: Kovács Barbara..
raskym 2018.04.19 16:24:23
Gyerekek, megvan. Kétharmaddal. Nem kell fullba tolni a kretént tovább, tessék rendes újságot írni. Ja, hogy az nem megy? ..
raskym 2018.04.14 09:24:48
@serra: Inkább, min Téged :-D
Önök jól tudják, hogy mennyire szeretem a hasamat, és amikor csak lehet, útra kelek, hogy körbekóstoljam a várost. Torkos Csütörtökön, azaz február 11-én felbolydul az egész város, hogy ki-ki eddig még ki nem próbált, vagy éppen kedvenc helyére igyekezzen. A kínálatot átböngészve úgy döntöttem, hogy…..
Kedves Mindenki! Néhány szösszenet a tervezett missziói intézetről: 1.) Köszönöm a meghívót, de egy ilyen feszíttett időszakban (reformáció helyi és országos ünnepei, halottak napja, stb.) nem biztos, hogy 3 nappal az alkalom előtt kellene meghívót kiküldeni! 2.)…..
... akkor teszünk jót, s jól, amikor szóljuk Isten Igéjét. Persze sokszor a hívek csak azt látják és gondolják, hogy könnyű a "papoknak"! Felmennek vasárnap a szószékre és elvégzik a dolgukat hetente egyszer-kétszer. Nos az Ige hirdetése mindennap megtörténik és meg…..
A mai nappal körbement e-mailek alapján eléggé gyorsan eldőni látszik a nevünk. Hittel, Egymással, Gyülekezeteinkért, vagyis Hegy. Mit jelent a hegy egy olyan lelkész számára, aki az egész falujára, gyülekezetére nap, mint nap letekint, lévén a hegyen lakik? Talán a…..