Regisztráció Blogot indítok
Adatok
c3168855

15 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint az az első európai Google Press Dayen is világossá vált, a Google nagyon komolyan gondolja termékeinek lokalizálását. Főként az európai piacon. Hogy kapcsolódik mindez a blogszolgáltatókhoz? Hát úgy, hogy mától magyar nyelven is elérhető a nyugati világ legnépszerűbb…..
1. Money (Intro) 2. Rockin That Shit 3. Walkin On The Moon (Feat. Kanye West) 4. My Love (Feat. Mariah Carey) 5. Put It Down 6. Sweat It Out 7. Take You Home 2 My Mama 8. Love vs Money 9. Love vs Money (Part 2) 10. Fancy 11. Right Side Of My Brain 12. Mr. Yeah 13. Kellys 12 Play 14. Let Me See The…..
Egy Kínában jól ismert távközlési gyártócég napelemmel felszerelt mobiltelefont készített. A Hi-Tech Wealth (HTW) azt állítja, hogy a világon elsőként használnak napelemet mobilaksi töltésére, ami persze csak akkor igaz, ha nem vesszük figyelembe a nem mobilba épített…..
Sugárban hányt vért a tüdejéből az a 60 éves asszony, aki a pánikpropaganda hatására egyszerre oltatta be magát hagyományos és leánykori nevén sertésinfluenza ellen. Székely Tamás egészségügyi miniszter mindenesetre beoltatja egész családját, amint lehet, és hadat üzen a…..
Nos, nem tudom, hol tölthető le, ha valaki tudja, írjon, az msn legújabbról plusz...
A legeslegújabb msn már tölthető, de nem tudok honnan pluszból msn letöltés?? !! Hívjatok fel! ..
Létrejött az oldal, rengeteg letöltés, legújabb msn letöltész, plusz még msn is van!..
Szexuális kérdések Szheksz 2009.10.09 22:03:00
Az ám, jó magyar szex nyelvezet. Kérdések 1000-el jönnek :)..
Szexuális kérdések XXX ??? 2009.10.09 22:02:25
Hogy mit jelent? No, valyon mit?  :)..
Szex kérdések megválaszolása profiktól! Itt és most!..
Ennél nincs jobb! Ha tudsz angolul, gyere ki! ..
Anglia, Külföldi munka Angol 2009.10.09 21:57:00
De persze egy kis angol nyelvtudás sem árt! ..
Komolyan, ez a legjobb country! ..
Lentebb találod meg a listát! ..
Találtam ezt az oldalt, teljesen magyar, és az e-banok között segít gyorsan átutalni: www.goldux.com/?ref=2030..
Találtam egy oldalt, ami azért fizet, hogy feltölts hozzá fájlokat. http://hotfile.com/register.html?reff=544336 Átlag egy feltöltésért, ha letöltik, 1 dollárcenet kapsz. Vagyis havi párszáz dollár is simán összejöhet!..
Jóféle, ingyenes az egész bankkártya! Ajánlom! ..
Jóféle banki szolgáltatásokat nyújt pl. az erste szemeszter is. De az OTP vélemények is jók szoktak lenni az Erstéről. ..
OTP, Erste K&H Bankok A bankok, Pl. erste, otp, igen jók a banki szolgáltatások terén. Olcsóak, a vélemények megoszlanak róluk, de ugyanakkor szépek is. Az OTP kifejezettek zöld, míg az erste kék-fehér. Írás vége...