Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szuperb

5 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fertility Reset Eltelt egy év 2020.12.08 11:47:12
Kuzdelem a termeketlenseggel egy fajdalmas allapot, nem tudja senki mas, csak aki atelte ezt. Az elso sikertelen lombik utan ket hetig nem tertem magamhoz a fajdalomtol, mintha minden mas erzes elhagyta volna a testemet, mintha minden, amit addig az eletemrol gondoltam, alapjaiban kerdojelezodott…..
“Come to the edge," he said."We can't, we're afraid!" they responded."Come to the edge," he said."We can't, We will fall!" they responded."Come to the edge," he said.And so they came.And he pushed them.And they flew.” Guillaume Apollinaire  ..
Ez valami nagyon onellentmondo dolog, de egy sikertelen lombik utan, amit ugye azert kezd el az ember, hogy terhes legyen, azaz ne menstrualjon, amikor mar visszavonhatatlanul ott van a negativ terhessegi teszt, amit a legjobban var az ember, az az, hogy akkor jojjon meg. Ami annyit is jelent, hogy…..
Az embriotranszfer utan 14 napig kell varni, hogy kideruljon, terhes vagy-e. Szombat reggelig. Ket het alatt az ember sokszor elkepzeli, milyen lesz meglatni a terhessegi tesztet. Mit fogok latni, es hogy fogok reagalni. Turelem rozsat terem, fuj, de utaltam ezt a mondas. De komolyan, ahogy…..
Először is boldog új évet kívánok / kívánunk mindenkinek. Éljen 2012! Utána pedig jöjjön az első, mindenki áltan nagyon várt bejegyzésem a blogba. (Csak így szerényen ...) Az első vacsora napja, amit itt tartottunk az új, olasz barátainknak szombat volt.  A téma adta…..
harminc Önmagad mértékegysége 2010.11.19 13:37:00
Az osztálytalálkozó egy akkora ordenáré nagy klisé. Nem tudom, ki találta ki, de a mit érdemelnébe beleférne, simán. Kezdjük ott, hogy még ha rendszeresen meg is van tartva, minden évben akad olyan, aki villantani akar, mert az kell a lelkének. A többiek már rég letettek arról,…..
szuperb 2010.11.22 14:39:49
:)
Végre egy jó hír: a jó öreg magyar ugarról származó régi (vagy annak tűnő) vidéki cuccok kezdenek divatossá válni a tengerentúlon. Az atlantai Europe2You nevű cég arra specializálódott, hogy régi és új bútorokat, lakberendezési és konyhai kiegészítőket visz…..
harminc Ártatlan 2010.07.19 17:30:00
Ahogy elnéztem az ablakból azt az égbekiáltóan vörös hajú lányt a Clark Ádám téren, aki akkora csókolózásba bonyolódott búcsúképpen a fiúval, hogy még a lépcsőnél állva is alig érte el a villamost, arra gondoltam, hogy néha, de csak néha, olyan kurvára szívesen lennék…..
szuperb 2010.07.21 13:19:09
@kovacsattis: mit is pontosan?
szuperb 2010.07.22 14:02:22
@30: erről most, úgy tűnik, lemaradtam
Jó étvágyat!Mindjárt lelőném a poént az elején: az elmúlt egy év legjobb pecsenyés helyét találtam meg egészen véletlenül! Történt ugyanis, hogy Pápa felül közelítettem Győrhöz a 83-as úton, amikor Gyarmaton áthaladva egy lemez tábára festett feliratra lettem…..
Találtam egy oldalt: Receptvarázs a neve, ami totál kiakasztott. Már a háttérkép is az én rántott sajtgolyóm, amit így látni kicsit megdöbbentő. Aztán, ahogy jobban körülnéztem egyre több és több képemet, receptemet találtam meg, persze forrás megjeölése nélkül. Ami a…..
KOC Béla február 7-én megnézte, hogyan debütál Hajdú Péter a TV2-n."Nagyon tetszett a műsor, az első perctől az utolsóig remekül szórakoztam, bár elszomorít, hogy nem tudtam meg hogyan halt meg a király." - nyilatkozta Béla.   ..
a Thunderheist új klippje a Little Booty Girl rendezte: George Vale..
Jó napot!A legutóbbi poszt kissé negatív hangvételűre sikeredett, pedig így is kimaradt ez-az. De a Pacalvadász nem nyugodhat bele, hogy hazánk turisztikailag felkapott helyein oda nem illő színvonalú kaját mérjenek, ezért pár ismerősömmel a hétvégén bevetettem magam a…..
Jó napot, jó étvágyat!Csak szolgálati közleményként bocsátanám előre, hogy van lektorunk, csak folyton eszik munka helyett, ezért a helyesírás egyelőre olyan, amilyen. De úgysem ez a lényeg!Továbbá én is úgy jártam a nyáron, mint blogtársam: mire feltöltöttem a gépemre a…..
Kicsivel négy előtt hívott a Pultos csaj, hogy meg akar velem beszélni valamit, vegyem fel a munkahelyén, és menjünk el hozzám. Nem mondott semmit út közben, aztán mikor hazaértünk, elkezdett levetkőzni, és behívott a hálószobába. Úgy, mint még a kapcsolatunk elején,…..
Ma jön a Pultos csaj, és azt találtam ki, hogy kikötöm a két kezét, csak most a hasán fekve. Aztán mielőtt bármibe kezdenék, elfenekelem az új latex kesztyűmben. Meg összeírtam, hogy mit kell vennem hazafelé, és főzök tonhalas pennét, meg veszek hozzá habzóbort...