Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ikse (törölt)

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most jött a hivatalos infó: augusztus 22-től nálunk is kapható az Apple mobilja. A T-Mobile-tól kaptam a sajtóközleményt, szóval ez teljesen biztos, nem pletyka, Angelday-nek igaza volt, 16 nap múlva bemehetünk valamelyik kereskedésbe, és megvehetjük a telefont. Winkler János, a…..
  A techline-on olvastam erről a programról, amellyel egyszerű drag-and-drop módszerrel lehet feltölteni fájlokat az FTP tárhelyünkre. Csak annyi a dolgunk, hogy a program elindítása után fel kell vennünk a szerverek közé a saját tárhelyünket (ezt persze elegendő egyszer…..
ikse (törölt) 2008.08.06 12:55:54
BuheraBlog Semleges mint Svájc 2008.08.06 12:00:00
Az Electronic Frontier Foundation (EFF) kiadta Switzerland nevű eszközének első alfa verzióját. Az ingyenes, nyílt-forráskódú szoftver célja az, hogy felhasználói ellenőrizzék, hogy szolgáltatóik mennyire "szólnak bele" a forgalmukba, azaz mennyire semleges is valójában…..
Igen egyszerű lenne persze a válasz arra, hogy használsz-e hirdetés blokkolót, azaz letiltod-e a hirdetéseket? De én ezt egy kicsit tovább viszem, és azt is megkérdezem: ha használsz, akkor miért használsz? (És mit használsz erre?)Egyébként becsülöm azon (jórészt Sanomás)…..
Magyarországon is kapható lesz az iPhone, augusztus 22-től a T-Mobile-nál - tudta meg Angelday. A csomagfüggetlen ára brutális lesz, 180 ezer forint, a T-Mobile-nál pedig tízezer forint lesz a csomag havi díja.Via Plastik..
Napokban már többedszer vetődik fel a kérdés: "  Meghívós közösségi oldalnak van még értelme?"Legutóbb twiteren kérdezte mikkamiki.A válaszom röviden ennyi volt: "Van! Sőt, szerintem egy igazi robbanást hozhat egy igazi nagy ötlet, és koncepció, nem egy…..
ikse (törölt) 2008.07.13 21:43:35
Mi fér bele egy barátságba? Egy jó barát szól, ha maszatos az arcod. Egy jó barát szól, hogy saláta ragadt a fogad közé.Egy jó barát szól, hogy ne legyél már hülye.Egy jó barát odaadja a kedvenc takaróját, ha fázol.Egy jó barát kérdés nélkül bezabál veled egy rakat…..
ikse (törölt) 2008.06.05 21:59:48
ikse (törölt) 2008.06.05 22:27:58
Ingyen sms küldés azonnal itt Sziasztok. Végre megint van működő ingyen sms küldő oldal, nem csak egy, hanem 10. Van köztük, ahol regisztráció nélkül, azonnal küldhetsz ingyen sms-t. Értékelheted az ingyen sms küldőket. Szerintem nagyon jó: ingyensmskuldes.blogspot.comVagy…..
ikse (törölt) 2008.06.05 19:22:12
Nem tudjuk, hogy ki ő vagy miről beszél, de azok a kifejezések, és a hangszín adja az alkoholt már csak képzeletben is. Jaj milyet kordult a gyomrunk egy jó kis pálinkára!    ..
Webisztán Steve Ballmer Budapesten 2008.05.15 08:58:00
Nos, mint Twitteren régebben már jeleztem, hamarosan körünkben üdvözölhetjük a Microsoft vezérigazgatóját. Steve Ballmer a Fortune és a Forbes magazinból kilép a hús-vér valóságba, és e kicsiny kelet-európai országban teszi tiszteletét. Kábé olyan ez, mintha Steve Jobs…..
Ne gondoljuk, hogy csak a kínai kormánynak jut eszébe, hogy cenzúrázza a webet. A hír igaz, a Microsoft egyszerűen blokkolja csetprogramjában a YouTube linkjeit. Ha megpróbáluk MSN-ben (Windows Messengerben) youtube-os videót küldeni, azt az üzenetet kapjuk vissza, hogy "The…..
ikse (törölt) 2008.05.10 18:57:07
Jakob Nielsen mérései szerint nagyon keveset. Egy átlagos netező egy átlagos weboldallátogatásnál a szavak 20 százalékát olvassa el. Akik kifejezetten olvasni szeretnének, azok sem olvasnak sokkal hosszabb textusokat. Náluk az arány 28 százalék.On an average visit, users read half…..
Mától potenciálisan 40 millióval nőhet a YouTube látogatóinak száma. Ma indult el ugyanis a youtube.in, vagyis a YouTube indiai kiadása. A több mint egymilliárd lakosú országban jelenleg valamivel több mint 40 millióan interneteznek rendszeresen. Bár az is igaz, hogy történelmi…..
Snooker blog Ronnie a bajnok 2007.12.16 22:45:00
A 2001 után újból Ronnie O'Sullivan a Maplin UK Championship győztese, aki 10-2-es végeredménnyel nyert Stephen Maguire ellen.Az elődöntők során Ronnie Mark Selby-n jutott túl egy igen izgalmas és színvonalas mérkőzéssel. Nem sokon múlt a továbbjutás, hiszen 9-8 lett a…..
ikse (törölt) 2008.05.05 18:30:33
Egy ideje itt a tavasz, megindulnak az emberek a szabadba, és ilyenkor még sokan keresik fel hazánk nevezetességeit. A nyári szezonban már a nyaralni kívánó emberek jelentős része külföldre megy, hiszen versenyképes vagy esetlegesen olcsóbb nyaralást tudnak kínálni az utazási…..
ikse (törölt) 2008.05.04 19:26:02
Subba Gabber Piet 2008.04.28 08:22:00
Lassan elérjük, hogy ki sem kell mozdulni az embernek a lakásából, vagy a városából mert úgyis mindenhol csak a hülyék vannak. Tessék, ez itt például zagyvaság a javából, egyenesen Hollandiából.   ..
ikse (törölt) 2008.05.03 23:58:34
Webisztán Jön a Google Ocean? 2008.04.30 15:30:00
Igazából nem lett volna nehéz kitalálni, hogy a Föld, a Mars és a Hold felszíne, valamint a világűr után a Google a tengerfenék felé fordítja receptorait. A Cnet blogja szerint hamarosan érkezik a Google Ocean, melynek segítségével körbebúvárkodhatjuk bolygónk hatalmas vizeit. A…..
Itt a vasszigor a szabálysértések tekintetében. Ketyeg a nagy visszaszámláló, és hamarosan tisztességesen megemelkedett büntetési tételekkel nézhetnek szembe a szabálysértő autósok. Jelentős újítás a szabályozásban, hogy az autó tulajdonosa felel az azzal elkövetett…..
A TV2 nem túl jól sikerült legújabb tehetségkutató produkciójával kapcsolatban mindent megpróbált elkövetni, hogy az sikeres legyen, kivéve azt az alapvető dolgot, hogy jó műsort csináljon. Átlagos bűvész trükkök mellett megpróbálta azt a kelléket is felvonultatni, ami…..
Csak az ORTT meg ne büntessen, hogy főműsoridőben ilyeneket erkölcstelen és bizarr szösszeneteket sugárzunk: ..
Subba OMG! 2008.04.25 09:43:00
A hét utolsó munkanapjára tartogattuk ezt a retek nótát, tegye hosszabbá és elviselhetetlenebbé a pénteket. Ááá-ááá! Ki engedte be ezt a két bakfist a repülőtérre? Miben bízhat az ember ezek után, miféle biztonsági rendszer van ott? Mi bizony egy rokont sejtünk a…..
ikse (törölt) 2008.04.26 13:28:40
Szomorú szívvel tudok ma írni. Végtelen szomorúval. Tudtam, éreztem, hogy vár még rám egy nagy pofon a közeljövőben, hát tegnap megkaptam. Iszonyatos volt az éjszakám. A volt, barátságból lett szerelem, akiről már annyiszor írtam és reményeim szerint ma teszem utoljára;…..
Április elején indult el a Facebook webes csetszolgáltatása, és mostanra a magyar felhasználóknak is befrissült a fícsör. A webcset a Facebook oldalak jobb alsó sarkában érhető el. Nyomon követhetők az éppen online tartózkodó ismerősök. A Facebook Chat amúgy fontos lépés,…..
Mindennapi hülyeségek Téhával 2008.02.01 15:25:00
Tegnap az egyetemen jártam. Végre lefényképeztem azt, ami már nagyon régen foglalkoztat. Év elején hívták fel erre a figyelmem, és azóta nem hagy nyugodni, hogy ez miért vam így. Na jó, nem húzom tovább az időt, hogy értsétek, miről beszélek, itt a kép:Fogalmam nincs, hogy ez…..