Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szérom1

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LÉTAVÉRTES HONLAP       Létavértes közösségi fórum       turoczi.blog.hu2011. március 30-án tartották meg az Új Magyarország Fejlesztési Terv TIOP projekt keretében épülő, 2011. szeptemberétől már működő…..
LÉTAVÉRTES HONLAP       Létavértes közösségi fórum       turoczi.blog.huMilbik Sándor Létavértesen élő tanár, amatőr alkotó festményeiből és grafikáiból rendezett kiállítást 2011. február 25-én, a Városi…..
Józan Ész akkor kezdett háttérbe szorulni Magyarországon, amikor szülők csak azért támadtak a tanárokra, mert azok végezték el azt a munkát, amelyben a szülők csődöt mondtak: fegyelmezetlen gyermekeik fegyelmezését.Még tovább hanyatlott, amikor az iskoláknak szülői engedélyt…..
Nincs ebben semmi új. Kamarás Miklós, az Állami Vagyonkezelő vezére, két nappal lapátra kerülése előtt közel 500 millió forint értékű ingatlant adományozott a MAZSÖK -nak/nek (zsidó közalapítványnak).Villákat igényelhet a "Kirabolt hazám" Alapítvány is?Ezt…..
SOKKÖZNAPOK LEGYEN ÖNMÉRSÉKLET! 2010.07.04 17:33:00
A munkás-paraszt hatalom idején voltak tacepaók  kiragaszgatva falun és városon, az osztálytermekben a nemzet nagy tanítójának, Rákosi Matyi bácsinak lógott a fényképe a tábla felett. Aki nem volt pártkatona, nem lett kitelepítve, vagy recski népnevelőre ajánlva, az…..
szérom1 2010.07.08 18:48:34
@arvisura:
Ha köszöntöm, vagy köszönök ahozzánk betérő, átutazó vagy távozó embereknek, az tisztesség dolga! Nem pohárköszöntőre gondoltam, bár ez jobban menne!
--Munkahely akkor lesz nálunk ha megváltozik nagyjaink szemlélete:
--ha a lobbysták zsákmányszerző érdekszférája megszűnik!
--ha a tékozlást a teremtés szellemisége hatja át!
..ha megszűnik a lila köd döntéshozóink és érdekszférájuk körében!
SOKKÖZNAPOK POFÁTLAN PARAZITÁK 2010.06.30 13:00:00
Pintér kéthetes rendcsinálás ígéretével és állításával ellentétben a magyar közbiztonság egy szikrát nem javult. A tulajdonosoknak, a magyar embereknek van mitől (kiktől) félni városon és falun egyaránt. Orbán a haverok zsíros álláshoz juttatásával, a hatalmi ágak…..
  Első alkalommal csatlakozott városunk is  az országos     rendezvénysorozathoz! Színes kézműves utcai forgataggal- síppal, dobbal, nádi hegedűvel INGYENES TÁRLATVEZETÉSSEL IDŐPONTJA:          2010. június 19.…..
szérom1 2010.06.23 09:36:51
@arvisura:
remélem a jó "motorokhoz" mindég lesz elég üzemanyag. az ambícióhoz kell muníció is!
gratulálok e nemes ügy zászlóvivőinek és töretlen jövőbeli lelkesedést, ambíciót és cselekvő támogatást kívánok, és részemről ígérek!
szérom1 2010.06.23 09:26:56
@Ujvárosi mama:
végre van egy reményeim szerint időtálló kezdeményezés, mely megtermékenyítőleg fog hatni a létavértesi gondolkozásra!