Regisztráció Blogot indítok
Adatok
amlozek

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ORTT féle korhatároskodást bombasztikus kreténségnek tartok és úgy egyáltalán nem mindenben értek egyet, ami az ilyen besorolásokat illeti. Azonban a ló túlsó oldalára is át lehet esni, nevezetesen 'amlozek' küldött egy olyan infót, hogy a City Interactive friss mesterműve…..
Nem tudom szándékos-e, vagy nem, de hasonló színvonalú lesz a következő alanyom is. Kedvencem 0:32-nél :D Köszönöm a névtelen beküldőnek ..
Ebben az esztendőben is Rossz játékoktól mentes ünnepeket kívánok nektek! Fenntartom idén is a hagyományt, hogy karácsonyos Flash játékot rakok ki. Most az Elfquilibrium névre hallgató ügyességi játék van soron, ahol a részeg télapónak kell segíteni egyensúlyozni. Az én…..
amlozek 2009.12.24 12:14:40
Elvileg nem akartam szóvá tenni, de mivel annyian elküldtétek, ezzel talán csillapítható a roham. Elég frissen megjelent a léghajós eposz új része, ahol már nem Pierre Hitlert kell megölni, hanem egy kódoló kütyüt kell megszerezni, mindezt már orosz egyenruhában (Dickanov…..
amlozek 2009.12.23 14:33:00
Nézem a Collegehumor új Bleep Bloop videóját és valami észbontóan fos játékot mutatnak be. Ez olyan rossz, hogy még konzol sem kell hozzá, hanem csak simán a dvd lejátszódba kell rakni. (Azt hittem ilyen megoldás eddig csak Legyen ön is Milliomos-hoz készült) Ha valakinek van egy…..
Nem tudom, mi lehet az oka, de imádjátok ezt a nőt. Jó, igazából jobban belegondolva, tudni az okát, mert ilyen rettenetesen ronda (gyanítom szépnek gondolt) karaktert nem nagyon lehetett még látni játékban. Netsike elkészített egy nagyon brutál grafikát. Csak gratulálni tudok,…..
amlozek 2009.10.09 17:39:35