Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chaptal

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Chaptal 2010.08.07 22:22:20
Íme a nightcup elfailkodott döntőjének shoutcast hangfelvétele, amelyet wazzupnak köszönhetünk. Ha eseleg feltűnne, hogy egy halk buta női hang a háttérben valami motyog, akkor nem rosszul hallottok, hanem kedves wzp barátunk baszott kikapcsolni a text-to-speechet, mert ő olyanfajta…..
larry üzenete:*hehe*kurva jó*olvastam a cikked*:)*hoho kiborult a bili?The_BuNFi üzenete:*belefáradtam az intellektuális higgadt közösségvezető szerepben tetszelegejek*holott semmi közöm a témához*az ogc is szépen erősödik*mert nekik vannak grafikusaik, webdesignereik*minden a…..
Szeretném ha mindenki leírná, hogy mit vár a blog alkotóitól. Szörnyű ezt bevallani, de már ez is kicsit terhes lett, pedig itt (elméletileg) nem kéne azzal foglalkoznom, hogy kinek mi a véleménye. Az ember kötöttségek nélkül írhatna olyan dolgokról, amelyek érdeklik vagy…..
Chaptal 2009.10.19 16:27:07
f@szért kellett ezt most ide leirni? miért kellet odafigyelni másokra? Miért nem volt neked mindegy, hogy mások mit kommentelnek? Szerintem egy kutyajó dolog volt ez a blog, mert csak a szennyet találtam rajta, volt kit utálni, volt kit megvatni, ere most leírod, hogy próbálnál az emberek kedvére tenni. De kérdem én, MI A FASZÉNT? (faszenet)
Lassan már tényleg jogosan tehetitek fel a kérdést, hogy "ti bazzeg csak arra mentek, hogy a haxxot szapuljátok?". Nos nem, kérem nem. De nem mehetünk el szó nélkül a mai adag mellett sem, amely eredetileg egy kép lett volna, de találtunk mellé még egyet. De először…..
A HLstatsX „rabjairól” szóló cikkünkben már körülírtuk eme félre sikerült játékos típus általános jellemzőit. Most egy konkrét személyt szeretnénk górcső alá venni, mert Ő és a hozzá hasonló emberek okozzák a public élet teljes elkorcsosulását. A nevét…..