Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Speedz

24 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oroszországban már-már megszokott a balhé.A tanár úr az osztály előtt akarta megalázni a kislányt,aki ez miatt jól tökön rúgta! :D ..
A fiatal gerelyhajító nyakon dobta a sportbírót, akit nem tudtak megmenteni. Meghalt a kórházban az a német atlétikai bíró, akit egy vasárnapi, düsseldorfi versenyen eltalált a gerely.A 75 éves férfi életét már nem sikerült megmenteni, miután rendkívül…..
Már a Formula 1 is nagyon rossz pályát választott magának a 2014-es szezontól,de ez az elektromos kisautó kategória már vicces.Reméljük az F1-ben nem látunk hasonlót soha. Az autók tisztán elektromos hajtásúak lesznek,a kategória neve pedig Formula E lesz,és már a szervező is…..
Idén augusztusban a Facebook több új dologgal is készül,köztük új üzenetkezelő lesz (ismét).A "kékek" új üzenetküldő moduljában több hangulatjel áll majd rendelkezésünkre,illetve billentyűparancsokat adhatunk majd meg,például: Alt+Q = Új üzenet írása.A fényképeinket is…..
...Pirítós Laza szex a motoron 2012.08.22 21:41:03
Oroszországban már csak így megy... ..
...Pirítós Pedofil a Facebookon 2012.08.21 22:35:00
Pár napja került napvilágra annak a férfinak a fényképe,aki több felhasználó szerint perverz,gusztustalan dolgokat írogat kisgyereknek.Akit esetleg bejelölne,vagy találkozik a férfi profiljával,az utasítsa el a jelölését,vagy jelentse. A férfi profilképe: ..
Pitbull tépett szét egy ötven év körüli nőt Közép-Szlovákiában, a nagykürtösi járásbeli Szuhány (Sucháň) község közelében. A tragédia állítólag egy a község közelében lévő tanyánál történt, ahol egy svájci-szlovák kettős állampolgárságú férfi nagyjából…..
A napokban kezdtem el keresni ismét az idei filmek listájában és célba vettem "A csodálatos Pókember" c. filmet,és nem csalódtam.Rengeteg kritikát kaptak a színészek,illetve,hogy nem tükrözi az előző három rész egyikét sem,de felesleges ezekkel foglalkozni. Aki gyűjtötte a…..
Sok hozzám hasonló olyan ember van,aki imád filmet nézni,de nem tudja mit nézzen.Nem is tudom kb. hány filmet láttam az elmúlt évek során,de rengeteget,szóval elég nehéz olyat találni,ami lekötne.De a napokban találtam egyet,ami számomra tanulságos film volt.Ez a film pedig nem…..
...Pirítós Kiszáradhat a Balaton 2012.08.17 19:58:44
A hétvégére átlagosan 57 centisre csökkent a Balaton vízszintje. (Júniusban még 81 centi volt, majd július elején 74 centire csökkent, a hónap végén pedig már csak 65 centi volt.) Mivel azóta sem esik az eső, már csak 54 centit mértek Siófoknál, ha így megy tovább szeptemberre…..
A tévés és filmes világ egyik legkedveltebb alakja visszatér a főműsoridős sorozatok világába, ugyanis a Sony Pictures Television-nél készítenek vele egy egykamerás szituációs komédia pilotot.   Michael J. Fox a Könnyű nőcske című mozifilm rendezőjével, Wil Gluck-kal…..
Bár csak a Pepsit láthatjuk a film második részében,abból is csak a Perfectet (balról az első),de vélhetően a többi ital is megtalálható valamelyik külföldi üzletben.Ha bárki tudja,hogy honnan lehet ezeket megrendelni,azt kérem,hogy írja le nekem! A légdeszkát egyébként…..
A 38 éves férfi épp egy modellel dolgozott Dénesd mellett egy tónál,amikor a három kutya megtámadta.A kutyák súlyos sérüléseket okoztak a férfin,és a jobb fülét leharapták.A fotóst már a mentőautóban altatni kellett fájdalmai miatt.Az állapota súlyos,de nincs…..
Bándy Kata feltételezett gyilkosának előzetes letartóztatását 30 nappal meghosszabbították.P.Lászlót továbbra is fogdában őrzik, a Rendőrség kérésére. Két hete adtak ki közlemény,miszerint elmeorvosok vizsgálják P.Lászlót,hogy a gyilkosság idejében beszámítási…..
Egy héten át élt halott anyja mellett egy 2 és egy 4 éves kislány macskaeledelen Oroszországban. A gyermekek azt hitték, anyjuk csak alszik, és nem akarták felébreszteni, nehogy dühös legyen rájuk. A lánykákra a rendőrség bukkant rá a szibériai Tajset városában lévő…..
Speedz 2012.08.15 14:54:41
@MacChicken:

Moderáld magad! A poszt egy e-mailben kapott hír,ott a link a kép alatt.
Bizonyára mindenki ismer rengeteg ilyen oldalt ahol a szerkesztők célja az,hogy azzal szerezzenek maguknak hírnevet,hogy másokat nyilvánosan megaláznak.Sokan próbálkoztak már feljelentésekkel,de ez mind addig értelmetlen,amíg a szervergépek Amerikában vannak.Ugyanis a cég nem adhatja…..
A játékban ugyanúgy lesz bokszkiállás,Biztonsági autó és még számos egyed-új extra.A gépigényt egyelőre nem ismertették,de a videót elnézve kell neki egy erősebb vas. ..
Újabb képeket publikált a Codemasters a novemberben megjelenő F1 Race Stars játékból.A szoftver kicsit hasonlít a régi Lego Racers játékra. ..
Lewis Hamilton mindössze 1 ponttal előzi meg a tabellán Kimi Räikkönen-t,aki ellentétben a brittel,még nem tudott futamot nyerni.A Wokingi gárda eddig összesen három győzelmet tudott megszerezni,míg a Lotus egyet sem.Ennek ellenére Hamilton csak 1 ponttal van Räikkönen előtt,és a…..
Az elmúlt évek alatt rengeteg újításon ment át egyik kedvenc közösségi portálunk,ám ebből kevés kapott pozitív visszajelzést.A Facebook hálózatán még mindig rengeteg hibát vélünk felfedezni,ennek ellenére az oldal programozói nem ezzel törődnek,sőt még rontanak is rajta.A…..
A mai fiatalok már-már létezni sem tudnak a 2004-ben megalkotott Facebook nélkül,mely egyre inkább csak azt fogja eredményezni,hogy egyre több lesz a léhűtő.Ugyanis a függő diákok sokszor csak azért lógnak,hogy kedvenc közösségi portáljukon szörfölhessenek.Az…..
...Pirítós Száguldó cirkusz 2012.08.08 19:31:14
Nos,még nem tudjátok,de az egyik szerelmem az autósportok királykategóriája,a Forma 1.Ezért már így az elején is írnék róla,legfőképp az aktuális témákról fogok posztolni.Személyes kedvencemként kiemelném Kimi Räikkönen-t. Ami a sajtót nagyon izgatja az az,hogy vajon ki…..
...Pirítós Előszó 2012.08.08 02:30:23
Hát ez is megtörtént… Sokat gondolkoztam rajta,hogy vajon vágjak-e bele a személyes blogírásba, vagy hagyjam inkább a francba.Végül úgy döntöttem,lesz ami lesz,belevágok... Az életem sosem lesz fenékig tejfel,ahogy senkié sem.Talán erre mondják: „Boldognak lenni nem azt…..