Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rekus666

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hatalmas játékkal verte közvetlen ellenfelei egyikét a Sapa Fehérvár AV19. Már az első harmadban több helyzetünk volt, de egyenlő erők küzdelmét láthattuk. A második menetben jó perceket produkáltak a horvátok, megszerezték a vezetést. A magyar bajnok sebességet váltott,…..
rekus666 2009.11.14 16:46:44
Utoljára foglalkozunk a magyar–szlovén második szlovén góljával. Megnéztük a találatot százszor, nem vagyunk biztosak semmiben. Van egy videónk, amelyen közvetlenül a találkozó után nyilatkozik Hetényi kapuvédő, Kincses játékvezető és Sator szövetségi kapitány.…..
Salzburgba utazik a Sapa Fehérvár AV19. Hosszú idő után nincs győzelmi kényszer a csapaton, ez akár jótékony hatással is lehet a teljesítményre. Pierre Page-ék vára nem az a hely, ahol eddig sok jó jutott a magyar bajnoknak, az első négy vendégjátékon gólt sem lőttek…..
rekus666 2009.10.16 18:38:18
A Medvescak elleni 4-3-as mérkőzésen remekül dolgozott az egész csapat, de a Fehérvárból ezúttal ki kell emelni Hetényi Zoltánt, aki remekül, vakmerően védett, és Horváth Andrást, aki sérülten és orvosa tanácsa ellenére vállalta a játékot; ő hatékony védekezése mellett…..
Aaron Fox megcsinálta Hetényi és a Sapa Fehérvár AV19 ellen, amit az akkor grazi Rob Hisey 2007. november 29-én Budai Krisztián kárára. A zágrábi csatár a kapu mögött felvette ütője tollára a korongot, és belapátolta a hálóba. Ezzel egyenlítettek a hazaiak, így álltak fel…..
Horváth András nagyot kapott a mellkasára Grazban, kérdéses a játéka vasárnap este a Medvescak Zagreb ellen, derül ki Énekes Lajos szavaiból. A Sapa Fehérvár AV19 edzője a 3-2-es vereségről azt mondta, jól játszott a csapat, nem tört össze 0-2-nél. Visszatér a keretbe Satosaari…..
rekus666 2009.10.11 15:49:29
Tommi Satosaari izomhúzódás miatt nem tudta folytatni a játékot az Olimpija Ljubljana elleni mérkőzés második harmada után, mondta Énekes Lajos Fehérvár-edző blogunknak. Hetényi Zoltánra senki nem neheztel, de fontos, hogy túltegye magát a történteken. A hosszabbításban a kapus…..